kooocham :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: kooocham :(

Hej mam 18 lat . Piszę tu do was bo nie mam się komu wygadac . ;(
A więc tak...
3 lata temu gdy byłam na ur swojej przyjaciółki strasznie się upiłam ;/ nie byłam w stanie sama dojśc do domu, więc pewien chłopak zaproponował, że mnie odprowadzi, byłam pijana więc się zgodziłam ( znałam go ). Gdy szliśmy, wywróciłam się i leżałam na ziemi. On nawet nie pomógł mi wstac, tylko położył się koło mnie i zaczął mnie obmacywac ;(, później położył się na mnie... gdy krzyczałam to zatkał mi usta i mówił "zamknij się" . To był jeden wielki koszmar. Zdołało mi się uciec. Do tej pory nie wiem jak kto zrobiłam, ale dałam radę. Od 3 lat nie miałam żadnego partnera, aż rok temu spodobał mi się pewien chłopak, ale niestety miał dziewczynę, tylko że ja za wszelką cenę chciałam go zdobyc. I udało mi się, chodź dużo przez to cierpiałam i dużo straciłam. Dzięki niemu przestałam pic, imprezowac, a przede wszystkim zaczęłam znowu inaczej spostrzegac mężczyzn, że nie każdy jest taki sam jak ten, co mnie odprowadzał do domu.
On pokazał mi inny świat, że nie zawsze imprezy muszą, kończyc się zgonem. Gdy mnie przekonał do siebie, postanowiłam mu się oddac. I po tym, wszystko się zmieniło. Zostaliśmy parą ( w sumie nie wiem czy mogę to tak określic ) ;( ale trwało to bardzo krótko ; ( . Ja próbowałam ten związek zbudowac, a on wszystko psuł . A potem wtrąciła się jeszcze jego była, to juz całkiem wszystko runęło ;(
ii znowu mam ten uraz, który nie pozwoli mi się zbliżyc do mężczyzn. On mnie z tego wyciągnął i znowu mnie w to wrzucił. Już mi się nawet nie chce życ. Już raz próbowałam się zabic, ale mi się nie udało. ;( On mi niby tłumaczy, że mam tego nie robic i wgl, ale ja straciłam wszystko. I na dodatek jego, najcenniejszy Skarb jaki w życiu miałam. sad Już nigdy w życiu  nie pokocham kogoś, tak jak pokocham jego . ;( Ja głupia oddałabym za niego życie. Tylko szkoda, że on nie potrafi tego docenic ;( Kiedyś na imprezie powiedział mi "Kocham Cię" był wtedy troche wypity, to mu nie uwierzyłam, ale to  było jak spełnienie marzeń. Chciałabym go znowu miec przy sobie, mocno pocałowac  i przytulic. sad juuż chyba nigdy nie będę szczęsliwa . ;((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kooocham :(

Pokochasz,pokochasz.Jesteś b.młoda to Ci się wydaje że świat runął.Nie zwalaj wszystkiego na mężczyzn,oni są różni.Zmuszał Cię ktoś do picia tyle żeby się upić?Nie chcę Cię dołować ale na przyszłość wyciągnij po prostu wnioski,bądz bardziej rozsądna,po to mamy rozum by go używać.Trzymaj się

3

Odp: kooocham :(

Moja droga, faktycznie jesteś bardzo młoda, a młodość ma to do siebie że jest szalona, że się popełnia często błędy...
Uwierz mi że, to że chłopak Cie zostawił to nie koniec świata, owszem w tym momencie może być Ci ciężko, ale czy chciałabyś być z kimś kto Cię nie darzy uczuciem?
Jeżeli nie kocha to i tak prędzej czy później by odszedł, wiec lepiej ze stalo sie to szybciej.. wiem że to może zadne pocieszenie... ale przede wszystkim nie pij tyle
alkohol i imprezy są dla ludzi, ale jak sama widzisz nawet znając człowieka mozesz sie na nim "przejechac"
zachowanie kumpla który Cię odprowadzał było bardzo nie fair, ale musisz też wziąsc pod uwagę to, że ledwie chodziłaś, wiem ze to go nie usprawiedliwia i zachowął sie jak cham... ale moze gdybys nie była tak pijana takie rzeczy nie przyszłyby mu do głowy? moze stwierdził ze i tak pewnie nie bedziesz pamietała?
Musisz uważać na siebie....

co do twojego "byłego" nie przejmuj sie nim... Ty jesteś tu najwazn iejsza, nikt za Ciebie życia nie przeżyje, przed Toba cudowne lata i sporo czasu na poznanie tego własciwego....

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024