jak zapytać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: jak zapytać

piszę w dziale nieśmialość, bo właściwie tego się tyczy po części. wink

A więc jest taka sprawa mam fajnego kolege, zalezy mi na nim, ale nie umiem tego mu pokazać, nie wiem czy mu też, ale pisze do mnie np z zapytaniem kiedy idziemy na zakupy.

Więc zbliza sie zakonczenie roku(kl maturalna), wieczorem chcemy isc na dyskoteke z klasą.
Ale pomyslalam ze chociaz on jest z innej szkoly moze mialby ochote pojsc?

Tylko jak mu to zasugerowac ? bo w prost nie powiem czy idzie ze mną

z góry dziekuje za odpowiedz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zapytać

Dlaczego nie.
Właśnie wprost. Przyjmnij zaproszenie na zakupy i w sklepie z sukienkami poproś by poradził w jakiej by cie widział tam gdzie chcesz iść no i zaproponuj mu czy nie chciałby iść z Tobą.

3

no wlasnie tylko jest taki problem....
troche mi się przytyło a my sie dawno nie widzieliśmy- a to niestety widać,
kiedy on zaproponował zakupy ja mu powiedzialam ze po maturze bo teraz nie ma zbytnio czasu.

matura tez, ale chodzilo o to ze chciałam schudnac do tego czasu..
i co teraz zrobic jak po jutrze juz ta cala dyskoteka.. sad

4 Ostatnio edytowany przez Beautiful Nightmare (2012-04-25 23:36:48)

Powiem ci dokladnie to samo co Piotr. Powiedz, ze idziesz na dyskoteke i pomyslas, ze moze chcialby sie przylaczyc.

Nie wydaje mi sie, zeby te kilka kilogramow zrobilo nie wiadomo jak wielka roznice. Przeciez nie wazysz chybha 3 razy tyle co wczesniej? A poza tym wychodzi na to, ze on cie lubi za to jaka jestes, a nie jak wygladasz.

Zapros go i bawcie sie dobrze wink

5

smile idzcie razem na zakupy i powiedz mu ze chcialabys pojsc z min na dyskoteke. Myśle ze napewno sie zgodzi:)

6

A tak z ciekawosci - jak mozna nie wprost zaprosic kogos do wspolnego spedzenia czasu?

Kochana, prosto i jasno pytasz kolege czy nie  mialby checi wybrac sie na dyskoteke. Nawet jak sie nie zgodzi, to nie zje Cie chyba. W koncu lubicie sie, spedzacie razem czas, to co to jest za problem rzucic taki pomysl? Ryzykujesz tylko to, ze nie bedzie chcial, czy nie bedzie mogl i pojdziesz tam bez niego. No czyli zostajesz w punkcie wyjscia.

Jak mawia ojciec dyrektor: alleluja i do przodu.

7

Napisz coś w stylu: "hej jakie plany na wieczór" albo coś podobnego. Rozmowa potem sama się rozwinie.
Jeżeli Ci się podoba, i zależy Ci na nim, to może powiedz mu otwarcie co czujesz, bo może on czuje to samo, tylko że boi się tak samo jak Ty. Ktoś z Was musi mieć przysłowiowe jaja i zrobić ten krok, bo kiedy się obudzicie możecie stracić szansę ;-)

8

I co odważyłaś się??? Ja też miałam kilka lat temu podobne problemy... Ale najlepiej się przełamać i powiedzieć wprost smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024