zazdrość o byłe kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrość o byłe kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: zazdrość o byłe kobiety

Jestesmy razem pol roku.On jest ode mnie 12 lat starszy(ma 32 l).Bardzo sie kochamy,nigdy sie nie klocimy,czasem to tylko drobne sprzeczki,jest naprawde cudownie,ale ostatnio zaczelo sie cos psuc.Wiadomo,ze on ma wieksze doswiadczenie,czesto ma racje,wie co dla mnie dobre itp.Kocha mnie bardzo,nawet jak mam katar to on juz sie przekmuje,zeby to sie nie rozwinelo w cos gorszego.Jednym slowem,jest zawsze przy mnie,odpowiedzialny i niesamowicie opiekunczy.
Ostatnio zaczelam byc jednak bardzo zazdrosna o jego byle.Chodzi mi glownie o kontakty typu sex,ale nie tylko.JAk sobie pomysle,ze je przytulal,calowal,dbal o nie tak jak dba o mnie,to robi mi sie niesamowiecie smutno,zazwyczaj zalewam sie zaraz lzami jak sobie  o tym pomysle.

On czesto wspomina je,jego przezycia dotyczace seksu z nimi.
Niedawno probuje wprowadzac nowosci
doyczace naszego seksu.
Nowe pozycje,rozne pikantne elementy gry
wstepnej.Ja nie lubie seksu oralnego,a on
za wszelka cene chce mnie do niego przekonac.

Przedwczoraj ledwo wytrzymalam,
juz mialam mu powiedziec,ze nie bede robila
takich rzeczy,jakie mu fundowaly jego eks.
One byly starsze ode mnie,mialy wieksze doswiadczenie,
jego zwiazki byly dlugoletnie,wiec mieli czas,zeby kombinowac.
Jest on moim 2 partnerem z ktorym spie,dla mnie
pewne rzeczy sa nowe.Dopiero ucze sie cieszyc seksem,a on
namawia mnie na coraz to inne pieszczoty.Mowilam
mu wiele razy o tym,ale najwyrazniej to do niego nie dociera.

Kobietki,powiedzcie mi,co ja mam robic?
Jestem tak strasznie zazdosna o jego byłe.....
Czasem to mam ochote mu wygarnac wszystko,
nawrzucac,tak zeby pomyslal troche o tym....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zazdrość o byłe kobiety

z gory dziekuje za poswiecenie mi czasu na przeczytanie mojego chaotycznego i dlugiego watku.

3

to zupełnie naturalne że jesteś zazdrosna o jego byłe kobiety,a to że on ci o tym opowiada niestety nie świadczy o nim dobrze.Oczywiście każdy z nas miał jakąś przeszłość i ma jakąś przyszłość-o tyle o ile można razem budować przyszłość-na temat przeszłości czasami lepiej milczeć.Pełna przyjemność z seksu odczuwana jest tylko wtedy gdy oboje partnerów zgadza się na wprowadzanie zmian,oczywiście takowe powinny być wprowadzane stopniowo i raczej na zasadzie zaspokojenia wzajemnej ciekawości a nie porównania czy będzie tak samo jak z byłą.
Jesli nie pomaga rozmowa to może faktycznie wygarnij mu wszystko,ale wiesz co?-moim zdaniem najlepiej na papierze,tak żeby mógł kilka razy przeczytać i zrozumieć.

4

boje sie wlasnie o to,ze on mnie porownuje jak to bylo z innymi,
ze one mogle nie miec oporow,ze robily co on chcial itp.
bardzo to boli kiedy on mowi o nich;(

5

droga Amelio smile w dziale MIŁOŚĆ I RELACJE jest też temat o zazdrości, tam jest dużo wypowiedzi, historii na pewno znajdziesz coś dla siebie, a tutaj to niepotrzebnie powielasz wątek wink

tam również opowiadam o swojej zazdrości więc zerknij wink

pozdrawiam

6

noelle87 napisał/a:

droga Amelio smile w dziale MIŁOŚĆ I RELACJE jest też temat o zazdrości, tam jest dużo wypowiedzi, historii na pewno znajdziesz coś dla siebie, a tutaj to niepotrzebnie powielasz wątek wink

tam również opowiadam o swojej zazdrości więc zerknij wink

pozdrawiam

kazdy ma inny problem,prawda?
Co z tego,ze sa one podobne.
JA sobie ze swoim nie radze,wiec prosze
Was kobietki o pomoc.

kiedyś mój partner mówił mi o swojej byłej po to zeby wzbudzic we mnie zazdrosc.Wkońcu wybuchłam i powiedzialam ze jesli bedzie mowil o jego bylej nie wytrzymam i zostawie go bo a)jak on by sie czul gdybym to ja caly czas mowila mu o swoim bylym, b)bardzo mnie rani w ten sposob a osob ktore sie kocha nie chce sie ranic i c)opowiadanie o jego byłej, ich relacjach burzy nasz związek.Mowilam glosno i zdecydowanie.Zrozumial i przeprosil.Moim zdaniem powinnas powiedziec mu dlaczego nie powinien wspominac o swoich bylych a gdy kiedys w jakis inny sposob Twoj partner bedzie chcial w Tobie wywolac zazdrosc o niego olej to tak jakbys nie byla zazdrosna(tylko tak zeby wiedzial ze go kochasz ale ze nie dziala to na Ciebie ,bo jestes  atrakcyjniejsza od innej kobiety i czujesz sie pewna siebie i zadna inna kobieta nie jest w stanie wzbudzic w tobie zazdrosci ).Postaraj sie w lozku nie myslec ze on Cie porownuje z innymi bo skoro jest z Toba tzn ze Ciebie kocha i z Toba chce byc(pozatym zadreczysz siebie).Wydaje mi sie ze wtedy sie rozluznisz i dasz poniesc sie emocja jak i nowym eksperymentom bo będziesz tego chciała.Narazie nie zmuszaj sie do niczego.Pamietaj to Ty jestes jego numerem 1 wink.PS porozmawiaj z nim

8

http://www.netkobiety.pl/t2622.html

każdy ma inne problemy - prawda. Ale niektóre problemy są związane tym z samym tematem... w tym przypadku zazdrość z powodu byłych partnerek.

zauważ, że tytuł różni się tylko słowem kobiety/dziewczyny.

Jest wątek o tym tytule, pisz tam. Robi się bałagan. Pomyśl co by było jakby każda z nas zakładała nowy temat "boli mnie głowa".

Śmietnik by był.

9

widzisz bo poprzednich sie nie wspomina przy aktualnej kobiecie i to jest zelazna zasada.
ale rozumiem Cie, tez bylbym zazdrosny ale taka juz nasza natura

10

cześć amelia czy twój problem z tą zazdrością nadal występuje?

11

monia20dg napisał/a:

cześć amelia czy twój problem z tą zazdrością nadal występuje?

myślę,że tak.Z tą różnicą,że teraz staram się panować nad swoją zazdrością.
Jestem zazdrosna o jego eks,ale staram się nie mówić mu o tym.

12

mozemy sobie popisać na gg? bo ja mam ten sam problem

13

cześć laski, też mam starszego faceta, ale o 8 lat...wiesz Amelio... ja w kwietniu mam 22 lata i tez jestem troche zazdrosna o byłe mojego faceta, ale co poradimy na to, ze są starsi? wolalabył 32-letniego prawiczka??;p a co do seksu oralnego... można sie do niego przyzwyczaić, a facetom to sprawia taka nieziemska wrecz przyjemność, że czemu by im tego nie dać?;p a on Ci się odwdzięcza tym samym??

14

WEDŁUG MNIE ZAZDROŚĆ O BYLE JEST BEZ SENSU PONIEWAŻ: PRZESZŁOSCI NIE ZMIENIMY... TO TOTALNY BEZSENS, CHYBA ZE FACET NADAL UTRZYMUJE KONTAKT Z BYŁĄ DZIEWCZYNĄ I NA ODWRÓT OCZYWISCIE, LICZY SIE TO CO TU I TERAZ A ZE MIAŁ ŁADNIEJSZE CÓZ TAKIE ŻYCIE, SKORO TERAZ JEST Z TOBĄ TO CHYBA KOCHA CIEBIE PRawda?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zazdrość o byłe kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024