Krótkie, opadające włosy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Krótkie, opadające włosy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Krótkie, opadające włosy.

Tak jak w temacie kobietki. Mam krótkie i opadające włosy, nie potrafie sobie ich ani natapirować a juz tymbardziej wymodelowac szczotką. Dzisiaj kupilam sobie REMINGTON FLEXIBRUSH, w domu po otworzeniu pudelka sie zalamalam bo nie umiem tego uzywac haha. Moj problem polega na tym, ze chcialabym zeby wydawało się, że jest ich dużo i zeby nie opadały. Może macie jakies sposoby na takie włoski ?

TO PYTANIE DO PAN Z KRÓTKIMI WŁOSAMI  jak wy ukladacie swoje włosy ? Ja już sie doczekać nie moge aż mi odrosną, nienawidze krotkich wlosów ale niestety mialam warkoczyki, i po sciagnieciu warkoczykow polowa wlosow mi wypada i musialam ściąć.

http://img813.imageshack.us/img813/8494/20120224069.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Dodaje zdjecie zebyscie zobaczyly jakie strągi mam zamiast wlosów sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez karolajjjna_? (2012-03-23 18:27:08)

Odp: Krótkie, opadające włosy.

bounty wycieniuj sobie włoski wtedy będą wydawały się lżejsze i zrobią złudzenie ,że ich jest sporo smile też wstawiłabym zdj żebyś mogła zobaczyć jak ja układam sobie włoski naprawdę mając ich tylko pięć na głowie big_smile:D ale nie umiem:D ja używam trochę pianki pózniej podnszę je lokówko-suszarką ,potem odrobina żelu,brylantyny czy gumy i lakier big_smile

3

Odp: Krótkie, opadające włosy.

Nie jest tak źle, moim zdaniem pasują Ci takie włosy wink

A co do tapirowania, użyłaś lakieru dla wzmocnienia efektu ???

Jeśli nie to spróbuj użyć powinno pomóc ;')

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Krótkie, opadające włosy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024