Jak udowodnić zdradę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak udowodnić zdradę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak udowodnić zdradę

Witam , jestem nowa i w nowej sytuacji . Dowiedziałam się czarno na białym , że mój mąz mnie zdradza . Znalazłam jego drugi telefon przeznaczony tylko i wyłącznie do rozmów i pisania smsów z Małgosią . No i sobie poczytałam ale głupia nie spisałam sobie numeru z karty ani treści smsów . Zresztą nie mam jakichkolwiek dowodów które mogłabym przedstawić w sądzie . Wiem tylko ,że to trwa już od około 2 lat . Oni razem pracuja więc tym bardziej mają ze soba kontakt . Co zrobić w takiej sytuacji

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak udowodnić zdradę

Jeśli z sms-ów wynika jasno, że coś ich łączy i to trwa 2 lata to chyba czas na rozmowę z mężem, może nie mów mu od razu, że znalazłaś ten telefon, spytaj tylko czy ma Ci coś do powiedzenia. Wiadomo, że się nie przyzna, wtedy powiesz mu o telefonie, szkoda, ze nie przesłałaś sobie np tych sms-ów na swój tel. Ja tak kiedyś zrobiłam, jak znalazłam w telefonie męża sms-y o podejrzanej treści, wysłałam na swój tel i miałam czarno na białym, bo jak poprosiłam go, żeby pokazał mi swój tel na drugi dzień to już ich tam nie było:), no ale ja dowód miałam, więc wszystko było jasne. Nie piszesz w jakiej jesteś sytuacji, czy macie dzieci itd. Napisz jak sprawy stoją. Pozdrawiam.

3

detektyw?

4

Na Twoim miejscu poczekałabym aż znowu znajdzie się jakiś dowód. Jeśli nie, to możesz go śledzić, ubierz się inaczej pożycz auto koleżanki i do dzieła. A potem zdjęcia.

5 Ostatnio edytowany przez betka39 (2012-03-20 18:25:54)

Mamy dzieci , 3 dwoje już dorosłych i 8 latkę . Wiem głupia byłam że nie wysłałam tych smsów do siebie  ale emocje wzięły górę . Na detektywa mnie nie stać . A śledzic go nie mogę bo oni razem pracują i mają nieograniczony kontakt ze soba . Czekać na kolejne dowody już mi się nie chce , skoro przez ok 1,5 roku byli tak ostrożni , że nie miałam żadnego dowodu ale czułam i byłam czujna . Moim postanowieniem jest , że poczekam do czerwca , po komuni córeczki i złożę pozew o separację , chciałam z orzeczeniem o winie ale skoro nie mam dowodów będzie bez orzeczenia winy . Powiedzcie jeszcze czy w sądzie moge występować sama czy muszę mieć adwokata ? , bo mnie po prostu na niego nie stać smile
Z smsów wynika jasno że coś ich łączy , czy się stukają nie wiem i w sumie mnie to nie obchodzi bo odkąd wiem ,że coś jest na rzeczy nabrałam wstrętu do męża i nie uprawiamy sexu

Jak mówią póty dzban wodę nosi póki się ucho nie urwie smile moje się chyba już urwało mam dość

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak udowodnić zdradę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024