Skromny upominek dla żony [depilator] - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Skromny upominek dla żony [depilator]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Skromny upominek dla żony [depilator]

Witam!
Chcę kupić depilator i nie mam pojęcia na co zwracać uwagę przy doborze. Informacje zbierane z komentarzy sklepów i stron producentów ograniczają się do "super/nie-super" = obiektywizmu brak.
Moja partnerka nigdy wcześniej nie używała depilatora więc sama nie może mi pomóc, a cały obowiązek zrzuciła na mnie smile. Ma być dobry i niedrogi, do 150zł max inaczej nie będę miał życia, aczkolwiek jeśli dopłata 50zł przełoży się drastycznie na jakość urządzenia wtedy jak najbardziej jestem za.

Zależy mi na sprzęcie możliwie najlepszej jakości, który będzie satysfakcjonował kobietę.

Wczoraj w tesco widziałem coś takiego jak Philips 6400 (nowi użytkownicy forum nie mogą zamieszczać linków). Czy jest to sprzęt wart uwagi?
Proszę drogie Panie o pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skromny upominek dla żony [depilator]

Wiesz co, ciężko stwierdzić, skoro nie testowałam tego konkretnego depilatora, ale ja też mam Philipsa i jestem zadowolona, więc obstawiam, że ogólnie ta firma ma dobre depilatory. Moja jedyna rada: nie bierz żadnych jakichś tam super delikatnych. Ja taki ekstra delikatny kupiłam (chyba Brauna) i faktycznie jest delikatny, ale chyba tylko dlatego, że mniej włosków naraz wyrywa i depilacja trwa 2 razy dłużej. Nie miałam cierpliwości, więc wróciłam do starego Philipsa wink

3

Odp: Skromny upominek dla żony [depilator]

Ja mam taki depilator i jest za słaby. Jest taki sam, wręcz identyczny z wyglądu tylko jest bardziej fioletowy, ma jakieś tam bajery nakładki, ale jest przede wszystkim mocniejszy. Lepiej dołóż trochę i kup ten z większa mocą smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Skromny upominek dla żony [depilator]

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024