Cześć. Mam 21 lat a mój chłopak 22. Jesteśmy razem od 3 miesięcy, ale on zakochany był we mnie już wcześniej kiedy byliśmy przyjaciółmi. W końcu postanowiliśmy być razem i zobaczyć co z tego wyjdzie. Na początku wszystko było ładnie i pięknie do momentu pierwszego zbliżenia. Okazało się, że nie dość że mój chłopak w 5 min mnie rozebrał i od razu chciał przejść do rzeczy to jeszcze okazało się, że mu nie stanął. Próbowałam coś z tym zrobić najpierw ręcznie potem oralnie ale nic z tego. Myślałam, że to może jednorazowe, jakiś stres czy coś. Niestety od 3 miesięcy tak jest i nie widać poprawy. Czasem udaje mu się podniecić, ale tylko gdy zajmuje się sobą sam przez chwilę. Powoli zaczynam myśleć, że coś ze mną jest nie tak, ale jestem raczej atrakcyjną dziewczyną nigdy nie miałam problemu tego typu. Co więcej na tyle na ile ja go znam, wiem że i on z żadną inną dziewczyną nie miał tego problemu ( wiem to również od jego partnerek). Próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale on cały czas mówi, ze jest mu głupio i że nie ma pojęcia dlaczego tak jest. Zaczynam rozważać zerwanie, bo nie wyobrażam sobie związku bez seksu. Co mogę jeszcze zrobić? ( od razu dodam, że o seksuologu nie mam co mówić, bo on jest zbyt dumny, żeby się na to zgodzić).
Temat: Mój facet nie podnieca się będąc ze mną przez co się nie kochamy!
Zobacz podobne tematy :
Odp: Mój facet nie podnieca się będąc ze mną przez co się nie kochamy!
Spokojnie - widać uczucie, które czuje do ciebie i fakt bycia z kobietą z własnych snów wywiera na niego podświadomą presję, z którą sobie nie radzi.