zaśniad groniasty częściowy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » zaśniad groniasty częściowy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zaśniad groniasty częściowy!

Nie znalazłam takiego tematu tu na forum..

moja siostra zmaga się z tym problemem.. nikt nic nie mówi.. jakie są rokowania, jak to wygląda w praktyce.. czy któraś z Was przechodziła przez to i może się podzielić jakimiś wskazówkami i radami?

diagnoza spadła na nas jak grom z jasnego nieba w piątek.. siostra się zamknęła w sobie, nie chce rozmawiać o problemie..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zaśniad groniasty częściowy!

Przykro mi, że spotkało to Twoją siostrę :-( z pewnością jest jej niebywale ciężko ...
Piszesz, że nikt nic nie mówi, masz na myśli to, że siostra dostała diagnozę i żadnego słowa wyjaśnienia co dalej? Nie mieści mi się w głowie, że tak można kobietę zostawić bez słowa.
W przypadku częściowego zaśniada, jest 95% szansy na wyleczenie, konieczne jest łyżeczkowane, w niektórych przypadkach rozważa się usunięcie macicy :-(

3

sierpniowa.. to wszystko zaczęło się od ciąży martwej.. jest po łyżeczkowaniu.. jutro jedzie na badania.. niestety lekarz nic jej nie wytłumaczył.. nawet nie powiedział co to za choroba.. jedynie wpisując jej łacińską nazwę w google dowiedziała się na czym stoi..

4

Skandal :-(((

Zaśniad groniasty częściowy jest "lepszy" niż całkowity, chociaż to być może marna pociecha w obecnej sytuacji. Podczas łyżeczkowania na pewno pobrane zostały próbki tkanek do badania histopatologicznego, niech siostra konieczne dopyta się o wyniki. Przez rok nie wolno jej zachodzić w ciążę, tyle wiem.
Moim zdaniem siostra koniecznie powinna poszukać dobrego lekarza, a tego posłać do wszystkich diabłów.

5

kochana.. ona już te wyniki dostała i właśnie z taką diagnozą.. no zobaczymy co jej jutro powiedzą sad

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » zaśniad groniasty częściowy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024