Rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Rozstanie

Witam. Miesiąc temu zerwał ze mną chłopak. Chodziliśmy ze sobą 2 lata. Byliśmy w jednej klasie w liceum razem też poszliśmy na studia. Na początku związku bardzo się starał. Było między nami dobrze do czasu aż skończyliśmy liceum(jestem na 1 roku studiów). Od wakacji zaczęło się psuć. Chciał ze mna zerwać. Bo uważał że sie nie staram. Więc zaczęłam się bardzo starać. Robiłam wszystko żeby jemu było dobrze, zapominając o sobie. Całkiem się poświęciłam dla tego związku. Ale jemu i tak było żle. Wszystko mu nie pasowało. Mówił że kocha a nawet spotykać się ze mną nie chciał. A jak poszliśmy na studia to już całkiem:( Zaczął mnie okropnie traktować. Krzyczał na mnie przy wszystkich, przeklinał. Gdy coś mu się nie udało to zrzucał wine na mnie:( Jesteśmy na jedym kierunku więc ile mogłam tyle mu pomagałam. Szukałam mu notatek, pisałam sciągi. A on tuż po sesji ze mną zerwał. Swierdził że do siebie nie pasujemy. Ze mnie kocha ale nie będzie męczennikiem i nie poświęci się dla mnie. Bardzo cierpie po tym rozstaniu. Tym bardziej że go widuje. Tęsknie za nim i tak bardzo bym chciała z nim być ale on nie chce już. Okazało się że wszystko jest moją winą że nam się nie układa. Nie akceptował mnie takiej jaką jestem. Cięzko mi bo poczułam się oszukana i wykorzystana. Jeśli któraś z was może mi coś poradzić to byłabym bardzo wdzięczna.:)

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rozstanie

Sama stwierdzilas, ze on nie zaakceptowac ciebie taka jaka jestes, wiec niech spada na drzewo...
Jezeli nawet jesli twoje dodatkowe starania nic nie pomogly, to najlepszym rozwiazaniem bedzie dac sobie spokoj, bo ten chlopa nie zasluguje na ciebie. Wiem, ze bedzie ciezko, bo bedziesz go widywala codziennie, ale dasz rade smile
Wina zawsze lezy po obu stronach, wiec nie obwiniaj sie o wszystko. Prawda jest taka, ze chlopak wcale nie musial ci dawac zadnych nadzieji jesli chcial z toba zerwac duzo wczesniej. Zrobil to tylko dlatego, ze mu bylo tak wygodniej.
Skoncentruj sie na studiach, nawiazywaniu nowych znajomosci, zacznij myslec o sobie smile

Pozdrawiam smile

3

Wiem:( ale boli mnie to bardzo:( poczułam się przez niego nic nie warta:( a mówił że kocha.

Wiem, ze boli i na prawde bardzo chcialabym ci pomoc w jakikolwiek sposob. Nie powinnas sie czuc bezwartosciowa, bo zaslugujesz na kogos duzo lepszego niz on! Robilas dla niego co tylko moglas, a on to akceptowac, bo po prostu byl wygodny... Zobaczysz jeszcze spotkasz kogos kto bedzie na ciebie zaslugiwal. Glowa do gory moja droga smile

5

Czasami jest tak, że nie musisz słyszeć "kocham Cię" by czuć się kchaną a czasami są to puste słowa, które nie mają sensu i znaczenia głównie dla wypowiadających je. Jeżeli uważasz,  że jest to facet dla Ciebie to musisz zmienić swoje podejście. Zmniejsz podaż by zwiększyć popyt. Ignoruj go, mów, że nie masz czasu i jesteś zajęta. Nie dziwię się, że ma Ciebie dosyć jeżeli cały czas "wisisz" u jego boku. Poza tym zmiana otoczenia i towarzystwa mogła spowodować u niego, że poczuł się jak dorosły, który może sobie poszaleć a Ciebie traktuje jak szkolną miłostkę. Pograj mu na emocjach, kobiety to potrafią.

6

nie wisiałam nigdy u jego boku. Ale 4 godziny spotkań na tydzień to troche za mało prawda? W ogóle to dziwne że robisz dla kogoś wszystko a on ma Cię gdzieś. Teraz wiem że po prostu nie dorósł. Bo jeśli miał czas dla wszystkich tylko nie dla mnie to nie była to miłość. Jest mi po prostu smutno że za dobro taką zapłatę dostałam.

7 Ostatnio edytowany przez Ojciecpiotr (2012-03-11 19:34:31)

On nie musiał mieć czasu dla Ciebie bo byłaś na jego zawołanie. Faceci rozwijają się do 5 roku życia, potem tylko rosną wink

8

Zgadzam się;) Jeszcze niedawno chciałabym żeby wrócił ale ja też chce być szczęśliwa:(

9

zapomnij o nim, nie warto sobie głowe zawracac, trzymaj się

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024