On nie ma ochoty na związek.. WTF?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie ma ochoty na związek.. WTF?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: On nie ma ochoty na związek.. WTF?!

znamy się 2 lata, przez net praktycznie. tak też się poznaliśmy.
Jakieś 2 miesiace temu zaczelismy się spotykać... i było cudownie. Nawet nie wiedziałam że może coś takiego  mnie jeszcze spotkać...
wspólne spacery, kwiaty, rozmowy, milion smsów...
spotykalimy się coraz cześciej..
fakt On nie chciał zbyt często bo uznał, że się Nim znudzę..
przyjechał do mnie dostałam kwiaty, białe róże i prezent, który sama mu kiedyś pokazałam na wystawie..
kochaliśmy się. było cudownie. Po.. leżeliśmy wtuleni z jakąs godzinę.
Później rzucanie poduszkami, wyglupianie się..
i tak trwało to z 2 tygodnie...Czasem miał nocne telefony których nie odbierał, nie chciał powiedzieć kto dzwoni ale nie wyciszał telefonów nigdy przy mnie..
Po czym w jedna niedziele, pisał, że leniuchuje, ale jakos nie chciał się spotkać.
zapytałam do czego dąrzymy...
a On że szczerze nie ma ochoty na związek. nie chce tez żeby nasza relacja opierała się tylko na seksie choc ja tego nie ułatwiam...

Szok, cios nie wiem? ból

Nie rozumiem?

Powiedziałam mu że jestem zbyt wrażliwa żeby tylko spotykać się dla seksu i że inaczej jak bez związku nie wyobrażam sobie.

zapytał jakie mamy wyjscie?

ja widzę tylko jedno... skoro nie chce ze mną być to chyba musimy się pożegnać? ( mimo że boli bo strasznie mi na Nim zależy)

On "zostawiasz mnie",
Ja "Nie, to Ty  mnie zostawiasz, ale lepiej tak niż żebym miała Cię do czegokolwiek zmuszać"

i na tym skończyła się moja wspaniała przygoda...

co się stało?
sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On nie ma ochoty na związek.. WTF?!

Jest mu fajnie i miło z Tobą, ale nie chce oficjalnie wchodzić w stały związek, bo fajnie i miło jest mu także z innymi. To oczywiście jedno z możliwych rozwiązań, ale to wydaje mi się najbardziej prawdopodobne...

3

musisz dać  sobie z nim spokój. ja juz przerabiałam relację "przyjaźń z bonusami" i do niczego dobrego to nie prowadzi. Poza tym on Cię nie kocha- gdyby kochał chciałby byc z Tobą, przy Tobie i nie pozwoliłby żeby ktoś mu Cię ukradł. Nie chce związku to nie, zasługujesz na kogoś dla którego będziesz priorytetem, a nie tylko jedną z opcji.

4

Ten mezczyzna to typ sprytnego manipulatora. Najpierw zachowuje sie tak, jakby mial ochote na blizsza znajomosc, a kiedy polykasz haczyk i zgadzasz sie na seks, wymysla bajeczke o niecheci do wchodzenia w zwiazek i obarcza Cie wina za to, ze w ogole uprawialiscie seks. Kiedy w zgodzie ze soba chcesz przerwac te znajomosc, on robi z siebie ofiare, uwazajac, ze to Ty jestes "ta zla, ktora porzucila". Wniosek? Uciekaj od goscia najdalej, jak sie da, a na przyszlosc poznaj dokladnie poglady mezczyzny na temat zwiazku, zanim zdecydujesz sie na blizsza relacje z nim.

5

Dokładnie, trzymaj się od niego z daleka. Na początku tak Cię bajerował bo miał swój cel ; zaciągnąć Cię do łóżka. Przynajmniej tak to wygląda.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On nie ma ochoty na związek.. WTF?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024