spodnie, które 'obłażą' (czarne) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » spodnie, które 'obłażą' (czarne)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: spodnie, które 'obłażą' (czarne)

witam. Macie jakies sposoby na 'obłażące' spodnie, kupiłam sobie ostatnio właśnie takie spodnie, ponieważ były potrzebne mi akurat czarne na pewne spotkanie, jak się okazało nigdzie nie można w nich chodzić bo przylepia się do nich wszystko. Nie prałam ich jeszcze i szczerze mówiąc boję się efektu . . sad
Pomóżcie proszę ;(

Zobacz podobne tematy :
Odp: spodnie, które 'obłażą' (czarne)

Do czarnych ubrań używam zwykle rolki do czyszczenia. Tym bardziej, że w domu mam kota perskiego więc znam dobrze ten ból.

3

również polecam rolkę do czyszczenia ubrań

4

no tak, aczkolwiek rolki ze sobą nosić nie mogę przez cały czas sad np. na imprezie sad
Ale dziękuję bardzo za opinię smile

5

proponuje zamoczyc w wodzie z plynem do plukania. zawsze mniejsza przyczepnosc wink

a w sklepach sa takie malutkie rolki, ktore sie zmywa pod woda. mozna je nosic w torebce i dyskretnie w lazience je wyrolowac smile
ja swoja kupilam w hm.

6

oo smile dziękuję bardzo smile

7

kikka-mikka napisał/a:

proponuje zamoczyc w wodzie z plynem do plukania. zawsze mniejsza przyczepnosc wink

a w sklepach sa takie malutkie rolki, ktore sie zmywa pod woda. mozna je nosic w torebce i dyskretnie w lazience je wyrolowac smile
ja swoja kupilam w hm.

Dziękuję kochana, zrobiłam tak jak pisałas i pomogło smile smile ;D dziękuję

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » spodnie, które 'obłażą' (czarne)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024