Drogie Panie,
znacie jakiś sposob na telewizję w UK? Najlepiej taką, ktora bede mogła ogladac w telewizorze.
Najlepiej więc kupić TV ![]()
Potem już tylko talerz do satki ustawić i można oglądać ![]()
Ewentualnie dekoder Polsatu i tam sporo programów.
Najlepiej więc kupić TV
Potem już tylko talerz do satki ustawić i można oglądać
Ewentualnie dekoder Polsatu i tam sporo programów.
Ja tam lapie polskie programy na freeview! ![]()
No bo talerz na moim slicznym domku to by fajnie nie wygladal hihi
Pozdrawiam
Nie bardzo mozesz lapac polskie programy na freeview, bo musisz miec dekoder polsatu czy inny ;-)
Nie bardzo mozesz lapac polskie programy na freeview, bo musisz miec dekoder polsatu czy inny ;-)
Nie prawda! na kanale 110 mozesz ogladac polskie programy, jak narazie jest za darmo. Trzeba sie tylko zarejestrowac na stronie polskaplus
sobolka dzieki
U mnie tez dziala superancko na freeview, jestem super zadowolona, tego potrzebowalam i jest TVP Kultura z fajna ramowka !
To już nie te czasy, na freeview trzbea mic dekoder, ale wystarczy tescowy za 15 funtow, a Polskę Plus w przeciwienstwie do cyfry i nki mozesz ogladac legalnie,b o maja podpisane umowy z telewizjami.
a ja ogladam bez dekodera polskeplus, jak macie dobry TV z wbudowanym dekoderem to bez problemu dziala mi na Panasonicu... aaa i polecam jutro sobie obejrzec Radwanska jak ktos lubi tenis ;d bo jest eurosport na polskaplus.co.uk za darmo
a ja ogladam bez dekodera polskeplus, jak macie dobry TV z wbudowanym dekoderem to bez problemu dziala mi na Panasonicu... aaa i polecam jutro sobie obejrzec Radwanska jak ktos lubi tenis ;d bo jest eurosport na polskaplus.co.uk za darmo
Tez tak masz, ze nadal ejst za darmo? Przedluzyli promocję?
u mnie dziala nadal za darmo, zastanawiam sie czy dlugo tak jeszcze pociagnie
pozdr.
11 2012-05-08 12:32:31 Ostatnio edytowany przez alizee (2012-05-08 12:34:31)
wlasnie przeczytalam na stronie polski plus, ze maj tez jest darmowy! ![]()
A wiecie, że ja nie mam telewizora w domu?
wszystko przez internet oglądam, ale chyba czeka mnie jakaś pożyczka w anglii, bo ile można przez laptopem siedzieć...