Mazury , we dwoje ?? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Mazury , we dwoje ?? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mazury , we dwoje ?? :)

Witam wink Planuje z partnerem wybrać się w tegoroczne wakacje na Mazury smile?? Nie bardzo wiem gdzie można pojechać by dozo zwiedzić i się trochę poopalać  big_smile

Mozę mi doradzicie ;* ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mazury , we dwoje ?? :)

zapraszam do naszego pieknego Olsztyna,
kraina jezior i lasów
piękne plaże, duzo atrakcji latem jest naprawde świetnie! smile

3

A może zróbcie sobie jakąś trasę objazdową? Mazury są tak śliczne, że szkoda ugrząźć w jednym miejscu.
Jeziora, piękne lasy oraz urocze miasta, mieścinki i wioski... Rozmarzyłam się. Oby do wiosny smile

4 Ostatnio edytowany przez slodka_123 (2012-05-09 13:36:39)

Wlasnie planujemy sie  tam wybrać we dwojke wink w planach mamy wyjazd na jeden dzien na Litwe wink i pokoje goscinne smile w domu nam sie na 2 osoby zbyt nie oplacalo i jedzimy na tydzien smile mam nadzieje ze jakos bedzie tak jak sobie to wyobrazalam smile wyjazd mamy gotowy na 6 sierpnia smile

PowiedzCie mi Co zwiedzaliscie w tamtym zakątku Polski smile??? Moze mi pomozecie zrobić plan smiletongue

5

Post przeniesiony:

Blondi19 napisał/a:

Hejka! smile
Mam pytanko, na poczatku sierpnia chcemy wyjechac z chlopakiem na Warchaly/Mazury gdzies na domki letniskowe na jakis tydzien ;p szukam 'sprawdzonego' i w miare nie drogiego domku do wynajecia... Mozecie mi cos polecic:] ? Najlepiej obok jeziora czy cos w tym stylu ^^. Wiem, wiem, ze w necie jest mnostwo takich ogloszen, ale zalezy mi na czyms poleconym i wgl, zebysmy nie zalowali... Co proponujecie? Oczywiscie w tym rejonie... Z gory Dziekuje ;*
Pa Pa .

6

A czy można się gdzieś tam wybrać pod namioty? Coś polecacie? Albo najbliższe fajne miejsce od Ełka - jakie? smile

7

Fajnie i trochę hipstersko, Mazury są niesamowite i tyle..!!!

8

A jak jest z cenami za przeciętny domek/pole namiotowe? Jak ktoś jedzie pierwszy raz to może przepłacić nie wiedząc jakie są przeciętne ceny smile

9

Okartowo jest pięknym miasteczkiem mazurskim

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Mazury , we dwoje ?? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024