Dobra książka kucharska? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Dobra książka kucharska?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dobra książka kucharska?

Witam smile

Chciałabym kupić książkę kucharską, ale nie wiem którą wybrać, nigdy takowych nie szukałam. Oczywiście nie interesują mnie dania z owoców morza wink.
Hmm.. Lubię kuchnię indyjską czy chińską, ale polską także. Chciałabym spróbować czegoś nowego, schabowy z ziemniakami czy rosół odpadają, ale nie powiem - lubię te dania smile.

Ktoś może mi coś polecić?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dobra książka kucharska?

A do jakiej kwoty ma to być książka?

3 Ostatnio edytowany przez sisley (2012-02-20 15:53:26)

z czystym sercem polecam ksiazke Haliny Szymanderskiej- Kuchnia Europejska, zawiera ona przepisy z kuchni europejskiej, wszystko jest przejrzyscie opisane, przepisy sa bardzo dobre, tzn. wychodza zawsze wink mam w domu sporo ksiazek kucharskich ale z tej korzystam najwiecej, http://www.inbook.pl/images/inbook/big/bd/bd8b64c2ae162ce3039b77bf542858bd.jpg

4

WeselneZaplecze napisał/a:

A do jakiej kwoty ma to być książka?

Cena nie ma specjalnie znaczenia smile.

5

Ja sobie chwalę książkę Jamiego Olivera "Cook with Jamie", zawiera banalnie proste przepisy, ale jednocześnie pyszne.

6

Ja również polecam Jamie'go ale "30 minut" - świetne przepisy na wieloczłonowe dania w pół godziny. Dodatkowo, to może nie książka, ale ja bardzo lubię serię Gazety Wyborczej "Palce lizać" i "Kulinarny atlas świata". smile

7

Dziękuję za propozycje smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Dobra książka kucharska?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024