miłość przez telefon - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » miłość przez telefon

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-02-19 12:25:07)

Temat: miłość przez telefon

Witam wszystkich... Zacząłem się bawić w tego fun skana i poznalem pewna dziewczyne. po pewnym czasie ona zaczela pisac do mnie kochanie. później powiedziała że mnie kocha. acha i teraz przechodze do puenty...
mam się z nią spotkać z nią w wtorek. ale troszke sie boje że się jej nie spodobam,chociaż jestem przystojnym facetem. to mam niską samoocenę. nie wiem czemu ta moja samoocena jest spowodowana.i nie wiem jak powinienem sie zachowywac w stosunku do niej... troszke wybiegłem z obiegu. ponieważ byłem w związku 2 i pół roku.i zapomniałem jak to się robi;-) pomóżcie Mi nie wiem co mam o niej sadzic czy inwestować w to co ona do mnie czuje?

Na początek zacznij korzystać ze słownika! Twój tekst ciężko się czyta, błąd na błędzie! Mod. Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: miłość przez telefon

Ile macie lat?
Jak długo się znacie?

Trochę to dziwne, wyznawać miłość po kilku smsach, nie sądzisz? Rozmawialiście chociaż przez telefon?

3

Hmmm spotkanie to bedie dobra okazja do tego zeby sie poznac. wymienic poglady zobaczyc sie. hmm co do wyznania ze Cie kocha raczej bym watpila. jak mozna pokochac kogos kogo zna sie tylko i wylacznie z kilkunastu smsow... naduzyla tego slowa moim zdaniem. Sprobuj. przeciez tak naprawde nie masz nic do stracenia. zycze Ci powodzenia :-)

4

Nie sądzisz, że to przynajmniej dziwne, żeby po kilku sms-ach wyznawać miłość. Ja na Twoim miejscu nie poszła bym na to spotkanie, bo nie sądze aby to osóbka była poważna. Decyzja jednak należy do Ciebie.
Pozdrawiam:)

5

Lady_AL/F napisał/a:

Nie sądzisz, że to przynajmniej dziwne, żeby po kilku sms-ach wyznawać miłość. )

jak się ma po 11 lat....

6

Lady_AL/F napisał/a:

Nie sądzisz, że to przynajmniej dziwne, żeby po kilku sms-ach wyznawać miłość. Ja na Twoim miejscu nie poszła bym na to spotkanie, bo nie sądze aby to osóbka była poważna. Decyzja jednak należy do Ciebie.

HA ha,na fun skan są ludzie takiego pokroju że po kilki sms-ch nie tylko wyznają sobie miłość:):):) ale również uprawiają seks.Znam to z autopsji,moje małżeństwo rozpadło się  właśnie dzięki owemu fun....coś tam,coś tam:)

7 Ostatnio edytowany przez Lady_AL/F (2012-02-19 17:44:05)

dalekiktos napisał/a:
Lady_AL/F napisał/a:

HA ha,na fun skan są ludzie takiego pokroju że po kilki sms-ch nie tylko wyznają sobie miłość:):):) ale również uprawiają seks.Znam to z autopsji,moje małżeństwo rozpadło się  właśnie dzięki owemu fun....coś tam,coś tam:)

No to istna MASAKRA co to się dzieje na tym świecie. Gdzie do cholerki jasnej są te wszystkie wartości. Ja chyba naprawdę urwałam się z choinki nie wiedząc, że mogą być na ziemii takie przypadki.
Muszę się w takim układzie pilnować wchodząc w nowy związek, zaczynając nowe życie po rozwodzie:)
Teraz jestem typową "zołzą" więc może będzie łatwiej...

8

to forum ma niby pomagać a nie zwymyślać komuś że ma 11 lat. tak nawiasem ja mam 20 lat a ona 19. i chcialbym wspomnieć ze jest ona ułożoną i miła osóbką:-)

9

mplewaniuk napisał/a:

Witam wszystkich... Zacząłem się bawić w tego fun skana i poznalem pewna dziewczyne. po pewnym czasie ona zaczela pisac do mnie kochanie. później powiedziała że mnie kocha. acha i teraz przechodze do puenty...
mam się z nią spotkać z nią w wtorek. ale troszke sie boje że się jej nie spodobam,chociaż jestem przystojnym facetem. to mam niską samoocenę. nie wiem czemu ta moja samoocena jest spowodowana.i nie wiem jak powinienem sie zachowywac w stosunku do niej... troszke wybiegłem z obiegu. ponieważ byłem w związku 2 i pół roku.i zapomniałem jak to się robi;-) pomóżcie Mi nie wiem co mam o niej sadzic czy inwestować w to co ona do mnie czuje?

Na początek zacznij korzystać ze słownika! Twój tekst ciężko się czyta, błąd na błędzie! Mod. Anemonne

Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś sobie z Ciebie żartuje?:-)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » miłość przez telefon

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024