mąż........ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: mąż........

Mąż.......

mam problem jesteśmy z mężem od dwóch lat małżeństwem i mamy roczną córeczkę . Od jakiś 2 miesięcy wszystko się popsuło między nami ... nie śpimy razem , kłócimy się o wszystko a najbardziej o brak pieniędzy ... nie uprawiamy seksu się już ze sobą. Po prostu już nie wiem co mam robić... na walentynki zero żadnego romantyzmu. wczoraj myślałam że razem wieczór spędzimy ale on wolał mecz oglądać. do tego wszystkiego słucha bardzo swojej mamy która mnie nie lubi .... już nie mam siły , ratować to małżeństwo czy nie?

2

Odp: mąż........

niezapominajka ,przeważnie wszystkie kłótnie są albo o kasę albo o mamuśki  które za bardzo ingerują w życie swoich dzieci .
Spróbuj porozmawiać na spokojnie z mężem ,ustalcie pewne sprawy np. do mamusi idziemy razem i tylko w niedzielę .
Co do kasy,to wiem że to trudne,bo wiecznie brakuje. Szkoda zakończyć małżeństwo tylko z tego powodu,tym bardziej że macie córkę. Kompromis to słowo kluczowe tak z twojej strony jak i z jego.
Rozmowa ,rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Spokojna bez pretensji. Zrób kolację przy świecach,zaskocz go. Małą daj do babci na noc.
Powodzenia. Trzymam kciuki za dogadanie. smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024