Guzek na szyi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Guzek na szyi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Guzek na szyi

Witajcie smile Zauważyłam na swojej szyi guzek/guz. Jest dość twardy i kiedy cofam głowę do tyłu lub mocną ją pochylam sprawia mi ból/ stanowi jakby blokadę. Sama nie wiem co to może być. Jest dosyć widoczny i ma około centymetra. Co o tym sądzicie? Skąd mógł się wziąć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Guzek na szyi

Może powiększony węzeł chłonny? Ale lepiej idź z tym do lekarza.

3

Zalecałabym usg szyi. Taki guzek  może oznaczać wiele różnych przypadłości, może to być powiększony węzeł chłonny na skutek np. jakieś reakcji zapalnej w organizmie , a może to być coś dużo poważniejszego, dlatego usg , jak najbardziej wskazane !!!

Powinnaś pójść do lekarza oczywiście, ale nie martw się na zapas;)
Sama mam guzek na szyi, który nie jest niczym groźnym, nasze organizmy nie są idealne, czasem powstają jakieś mutacje, ale nie muszą od razu okazywać się nowotworem złośliwym.
Spójrz, możesz mieć po prostu to, co ja: http://pl.wikipedia.org/wiki/T%C5%82uszczak

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Guzek na szyi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024