Nagła niechęć, brak mobilizacji...skąd? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nagła niechęć, brak mobilizacji...skąd?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nagła niechęć, brak mobilizacji...skąd?

Być może były już podobne wątki, ale nie znalazłam nic co było by podobne do mojej sytuacji. Otóż od niedawna straciłam chęć do robienia czegokolwiek! Nie jest to z lenistwa,albo z przemęczenia- ja po prostu nie mam jakiejś wewnętrznej siły żeby zebrać się do czegokolwiek. Z natury jestem pogodna, wesoła, lubię chodzić na imprezy, zawsze muszę mieć wszystko przygotowane na zajęcia, muszę mieć dobre oceny- a teraz? wstaję, "odbębnie" zajęcia, wracam i najchętniej bym poszła spać i obudziła się następnego dnia:/ przeraża mnie to!! muszę się uczyć, nie mam siły! Nie mam ochoty! mam podejście "e, jakoś to będzie" a NIGDY nie miałam. Boję się o samą siebie;/ myślałam, że być może to pogoda- ale aż tak? W życiu układa mi się akurat teraz znakomicie i myślę, że powinnam tętnić energią i radością, a ja zwyczajnie nie mam 'psychicznej siły' żeby wstać z łóżka... hmm
Dlaczego? czym to może być spowodowane? pomożcie sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Nagła niechęć, brak mobilizacji...skąd?

jezu, ja mam identycznie... myslalam ze to moze bo jest zimno i mam lenia.. ale ja wstaj rano i niemam ani apetytu ani nic nie chce mi sie ogladac ani sluchac muzyki ani wyjsc gdzies na dwor czy na zakupy.. wstaje okolo 11-12, snuje sie po domu, tu posiedze, tam posiedze, niemam ochoty nic zjesc, nic a nic, a jeszcze nie dawno caly czas jadlam i sie obzeralam. chodze spac okolo 16-17 budze sie czasami z bolem glowy czasami nie, tak okolo 20-21 i pozniej znowu nic mi sie niechce, caly czas mi zimno... mam nadzieje ze to nic powaznego..

3

Mam podobnie i u mnie zazwyczaj dzieje sie to poprostu ze strachu, albo ze znudzenia codziennoscia. DOPADAja MNIE TAKIe mysli o beznadziejnosci wszystkiego wkolo, i beznadziejnosci wlasnego zycia. NIE MAM wtedy sily nawet zeby rano z lozka wstac i cos zrobic sobie do jedzenia.

4

Ilona jak z ta praca o ktorej napisalas watek, ktory zostal zamkniety(chcialam odpisac)?Czy poradzilas sobie?Przepraszam za off topic.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Nagła niechęć, brak mobilizacji...skąd?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024