Na odwrót - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Na odwrót

Podobam się tym facetom, którzy kompletnie nie są w moim typie a Ci co są w moim typie, albo mnie nie zauważają, albo chodzi im tylko o jedno. Kurcze pokręcone to wszystko.
Ps. Ostatnio zwątpiłam w swoją atrakcyjność.A przecież nie mam zeza, krzywych zębów, nadwagi, jakiejś skazy itp.Hm więc nie wiem co jest nie tak?

2

Odp: Na odwrót

Pocieszę Cię, że nie jesteś sama z takim problemem smile U mnie jednak sytuacja trochę się stabilizuje i coraz częściej zwracają na mnie uwagę mężczyźnie, których i ja uważam za atrakcyjnych. Myślę, że po prostu wystarczy przeczekać taki stan rzeczy, w końcu wszystko się unormuje. A póki co zajmij się sobą i przestaniesz zauważać problem. Nie sądzę, żeby wygląd był przyczyną. Może podświadomie boisz się atrakcyjnych chłopaków i oni to wyczuwają?

3

oj swojego czasu miałam tez tak , ciagle poznawałam masakrycznych facetów smile jak był przystojny i sie mna zainteresował to podczas rozmowy wychodziła jego tepota... ale po jakims czasie poznałam chłopaka, kótry mi sie bardzo podoba i któremu ja sie podobam big_smile Ty tez napewno znajdziesz tego odpowiedniego i on napewno Cię wtedy zauważy smile

4

Heh, skąd ja to znam:D przypisuję to mojemu pechowi który łazi za mną krok w krok.. pociesza mnie jednak to że zaczyna mnie zostawiać:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024