Praca-składanie długopisów,czy są uczciwe firmy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Praca-składanie długopisów,czy są uczciwe firmy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Praca-składanie długopisów,czy są uczciwe firmy?

Mam pytanie o składanie długopisów w domu.Czy są jakieś uczciwe firmy proponujące taką prace?Słyszałyście o takich?Prosze o odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca-składanie długopisów,czy są uczciwe firmy?

Dziewczyny jeśli coś wiecie na ten temat bardzo was prosze napiszcie,żależy mi na waszej opinii.

3

Nie znam uczciwej firmy która by zlecała tego typu prace. Ja zostałam oszukana przez dwie firmy  kilka lat temu i nie ufam w tego typu ogłoszenia.

4

Mnie żadna firma nie oszukała,bo nieodpowiadałam na tego typu ogłoszenia,choć nie raz chciałam.Dzięki za odpowiedź.

5

Hej!To jest pic na wode !Dobrych pare lat temu będąc na studiach mnie oszukali !Nie sadzilam, ze nadal sie oglaszają!

6

Lepiej poszukaj pracy jako autorka tekstów np. do pozycjonowania, jeśli czujesz, że masz lekkie pióro. To pewniejszy zarobek.

7

Nie piszcie się na tego typu prace,bo one nie istnieją...A ogłaszają się sami oszuści.
Sama szukałam,ale zanim komyś cokolwiek wpłaciłam,to sprawdzała w internecie i włosy mi dęba stanęły kiedy okazało się,że to czyste oszustwo.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Praca-składanie długopisów,czy są uczciwe firmy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024