Odpowiednio dobrany kolor ubrań do koloru skóry - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Odpowiednio dobrany kolor ubrań do koloru skóry

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Odpowiednio dobrany kolor ubrań do koloru skóry

Witajcie, jak myślicie czy osobom bladym ( mamy teraz zime,wiekszosc z nas stracilo swoja letnia opalenizne) pasuje każdy kolor ubrań?
- blondynce - np czerwien?
- brunetce - np. grafit?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odpowiednio dobrany kolor ubrań do koloru skóry

Jestem bladą brunetką (całorocznie, bo się nie opalam) i uważam, że nie pasują do mnie kolory w tonacji ciepłej.

3

Tu nie chodzi tylko o bladość skóry, ale ogólnie o typ urody - kolor włosów, naturalny odcień karnacji, a nawet kolor oczu. Każda z nas jest przedstawicielką jednego z czterech podstawowych typów i w zależności od tego pasują do niej inne kolory. Ja na przykład jestem typową zimą - jasna cera, czarne włosy, niebieskie oczy, najlepiej wyglądam więc w czerni, bieli i czerwieni - i nie ma właściwie znaczenia czy jestem opalona czy blada jak córka młynarza smile.

Zimą raczej wybieram kolory stonowane, ale za to latem staram się ubierać w kolorze. Najważniejsze to jednak, żeby dobrze się czuć w danym stroju.

5

WeselneZaplecze napisał/a:

Zimą raczej wybieram kolory stonowane, ale za to latem staram się ubierać w kolorze. Najważniejsze to jednak, żeby dobrze się czuć w danym stroju.

Ale zimą to chyba sama pora roku nas tak nastraja, niestety otoczenie i aura nie zachęcają do zabawy kolorami.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Odpowiednio dobrany kolor ubrań do koloru skóry

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024