Zepsute marzenia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Zepsute marzenia.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zepsute marzenia.

Kazdy marzy prawda?Ja tez marzylam ale nie o nowej zabawce czy czyms materialnym nawet nie chcialam byc bogata moim marzeniem to bylo uciec albo umrzec.Dzis choc mam juz 37lat wracaja wspomnienia i wieczory w zamysleniach choc mam dwie kochane corki jestem sama telewizja choc na troche pozwala mi myslec o czyms innym.Nie wiem czym zasluzylam na takie zycie.Juz nie mam sily tak zyc nieraz mysle po co tak zyc .Prosze pomozcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zepsute marzenia.

Witam Cię, chętnie bym Ci podpowiedziała co robić, ale tak naprawdę nie wiem o co chodzi...Piszesz, że Twoim marzeniem było uciec- ale od czego...czy może od kogo... Dlaczego umrzeć...? Jeśli mamy Ci pomóc musisz opisać troszkę więcej...niż to co zawarłaś w swoim poście.. Pozdrawiam.

3

Mama mi zawsze mówiła, ze ucieczka do niczego nie prowadzi, że lepiej stanać z tym CZYMŚ twarzą w twarz, żeby póżniej z czystym sumieniem można bylo popatrzeć sobie w oczy. Agasta84 ma racje....nie możemy Ci pomóc bo nie wiem o co tak na prawde chodzi.

4

mariola
Masz dopiero 37 lat i dwie córki. Na pewno więcej jest pozytywnych rzeczy w Twoim życiu. Można na przykład cieszyć się, że się nie ma długów, że się ma zdrowie, pracę. Ale jeśli jest coś co Ci się nie podoba w życiu to trzeba się zbuntować przeciwko sytuacji jaka nam się nie podoba. Pomyśl co lubisz robić, może kiedyś lubiłaś, a może masz jakieś drobne marzenie, pragnienie nauczenia się czegoś. Postaw sobie cel i zmierzaj do niego. Zaproś do siebie kogoś. Musisz zacząć działać. Szkoda życia, szkoda czasu. Na pewno dasz radę.

5 Ostatnio edytowany przez Markuene (2012-02-11 16:56:23)

przestan sad musisz uwierzyc w siebie ! odrzucic te wszystkie chore mysli ,ja jak mialem okres ze chcialem sie zabic ,gdzie mam 20 lat ,to zawsze sobie mowilem "inni maja gorzej" nie maja pracy,pieniedzy, a jakos kombinuja zeby przezyc w takich warunkach, pomysl ilu ludzi chcialo by sie znalezc na twoim miejscu sad masz 2 wspaniale corki.. dlaczego marzylas o smierci? co ci sie nie podoba ?
ja nie moge znalezc dziewczyny ,i to jest powodem moich wszystkich problemow ! normalnie juz bym tak bardzo chcial kogos przytulic ,i miec ta pewnosc ze mnie kocha i bedzie ze mna do konca sad ale niestety chyba nigdy takiej dziewczyny nie znajde smile

6

Czytając Twojego posta nasunęła mi się piosenka Mariki "Siła ognia". Pozwoliłam sobie wkleić fragment tekstu który najbardziej mi przypomina Twój problem:

"Jeżeli ciągle coś przeszkadza ci i gryzie,
Pokonaj wreszcie to lub stań od tego wyżej.
Jeżeli myślisz że już nic ci nie pomoże,
Rozejrzyj sie dokoła inni maja gorzej.
I brnij do przodu mimo wszelkim przeciwnościom losu,
Pomagaj szczęściu, nie załamuj się, co robić masz, rób.
Ile upadniesz razy, tyle razy się podniesiesz"

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Zepsute marzenia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024