Które lakiery do paznokci są teraz w modzie w Polsce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Które lakiery do paznokci są teraz w modzie w Polsce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 36 ]

Temat: Które lakiery do paznokci są teraz w modzie w Polsce?

Nazywam się Ir?na. Mam 19 lat. Jestem z Ukrainy. Jestem studentka na Uniwersytecie Pedagogicznym. Bardzo lubie malować paznokcie. Chcę pojechać do Polski, aby dowiedzieć się więcej o Polakach i ich życiu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Które lakiery do paznokci są teraz w modzie w Polsce?

A czego konkretnie chciałabyś sie o nas dowiedzieć? Może Ci cos opowiemy smile A co do lakierów to sama nie wiem co akurat modne, najlepiej żeby sie dobrze czuć z danym kolorem. Ponadczasowym kolorem jest nadal oczywiście czerwony smile

3

Modne w tym sezonie są odcienie czerwieni, błękitów, brązów, a także kolor złoty, srebrny bądź beżowy smile

4

Czerwień w pewnych warunkach zawsze jest na topie smile Ale fakt, jak poprzedniczka wspominała - brązy są dość popularne w obecnym sezonie a ładny odcień prezentuje się naprawdę fajnie, ciemne są do tego dość uniwersalne.

5

na Ukrainie jest także modnymi te kolory. i teraz jest lakier do paznokci z magnesem

moNniaaaa napisał/a:

Modne w tym sezonie są odcienie czerwieni, błękitów, brązów, a także kolor złoty, srebrny bądź beżowy smile

6

naprzyklad jak młodzi ludzie spędzają czas wolny, co robią.

reni1087 napisał/a:

A czego konkretnie chciałabyś sie o nas dowiedzieć? Może Ci cos opowiemy smile A co do lakierów to sama nie wiem co akurat modne, najlepiej żeby sie dobrze czuć z danym kolorem. Ponadczasowym kolorem jest nadal oczywiście czerwony smile

7

co do czerwontgo, zgadzam się z tobą. ale nie wiem,czegos mnie brązowy nie podoba sie. lubie różowy, niebieski, bardzo podoba sie manicure francuski.

Panitka napisał/a:

Czerwień w pewnych warunkach zawsze jest na topie smile Ale fakt, jak poprzedniczka wspominała - brązy są dość popularne w obecnym sezonie a ładny odcień prezentuje się naprawdę fajnie, ciemne są do tego dość uniwersalne.

8 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-03-29 20:57:26)

z czerwienia się zgadzam, a jakże wink
dodałabym do tego jeszcze różne pastele i odcienie różu i fioletu, firmy kosmetyczne wypuszczają całe linie w tych odcieniach

Nie wstawiaj linków // Mod. Anemonne

9

Całkiem fajne i takie naprawdę wiosenne. Ja lubię wogóle tego typu odcienie. lubię ubierać kolory lila, róż więc i takie lakiery dla mnie idealne.
może namówię męża na mały prezent big_smile

10

pokazalabym Wam moj fioletowo-metaliczny nabytek z Jessici, ale zdjec nie umiem wrzucac ;P

11

czerwony kolor jest ZAWSZE w modzie. no i french, ale do frencha trzeba mieć sprawną rękę albo pieniądze na kosmetyczkę smile
tylko jak już czerwony to zainwestuj w jakiś dobry, żeby nie było odprysków, Inglota są dobre (chociaż potem się robią trochę za gęste), używałam też Astora i Artdeco. Na mniejszą kieszeń spróbuj Miss sporty, też daje radę smile

12

Mi się podobają szare i pudrowe :]

13

przepraszam za link smile zdjęcia można wstawiać? kupiłam sobie ten różowy, który wcześniej pokazywałam, jak dojdzie to pokażę jak wygląda na paznokciach smile

14

warkoczyk napisał/a:

Mi się podobają szare i pudrowe :]

pudrowe też są świetne, i ostatnio przekonuję się do pastelowych. marzy mi się taka nienachalna pastelowa zieleń (widziałam taki kolor od artdeco), wchodząca może trochę w oliwkę. jak będę miała pieniądze to zainwestuję big_smile

15

Kupiłam sobie nowe okulary - fioletowe i do tego dobrałam lakier też fioletowy big_smile
to ten zestaw... jak Wam się podoba?
https://lh5.googleusercontent.com/-w2UdySIPSes/T3X7OXXWHoI/AAAAAAAAFew/546ZZr-uztE/s720/IMG_1641.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-8sKopH14z-4/T4gcnJFqCiI/AAAAAAAAFgg/PVs_3jLV_n4/s720/IMG_1994.JPG

16

wydaje mi się, że coraz bardziej trendy są kolorowe i pękające. smile Ja staram się łączyć w parze.  Mój nowy zestaw:
https://picasaweb.google.com/110112392199974714137/Rozne?authkey=Gv1sRgCJyRwI3KvZeNCg#5731229073669615122

17

Wow fajnie to wygląda. jutro idę na wesele w czerwonej sukience więc taki czerwony z pękającym białym byłby idealny.
Tylko nie wiem czy pazurków nie mam za krótkich.

18

Sylfka, bardzo mi się podoba ten zestaw smile.
Te pękacze też mi się podobają, ale bardziej ten czerwony u Ciebie Chochliku.

19

jaki to odcień czerwieni? u mnie bardziej w róż wpada...
Czerwień z jessici miałam przez cały weekend na paznokciach, trzymał się świetnie

20

Pomalowałam sobie pazurki fioletem i naprawdę fajny jest. bałam się czy nie będzie za bardzo perłowy ale jednak nie, jest taki akurat.
jak myślicie?
https://lh5.googleusercontent.com/-VF8qcBmx9qM/T7JBhSR18hI/AAAAAAAAFnc/5hSuDV7hN_8/s720/IMG_2089.JPG

21

Ja osobiście nie przepadam za takimi perłowymi odcieniami. Bardziej wolę takie wyraziste. Ostatnio kupiłam sobie extra róż trochę taki landrynkowy, ale fajnie wygląda na paznokciu. Poza tym wychodzę z założenia, że lepiej kupić maluteńką buteleczkę lakieru niż taką standardową większą, bo nie wiem jak wy, ale ja nie zużywam nigdy do konca lakieru i zawsze się zeschnie.

22

a co robic by lakier szybko nie schodzil i trzymal sie dlugo? slyszlam ze mozna kupic utwardzacz, ile on kosztuje?

23

Tani jest, około 8 zł,.

24

Ostatnio w internecie zobaczyłam matowe lakiery do paznokci. Powiem szczerze że na początku nie przypadły mi do gustu, ale teraz jestem nimi zachwycona smile. Dają niesamowity efekt, kiedy zestawi się je z błyszczącymi lakierami

http://img210.imageshack.us/img210/8220/5885k.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/7286/ima54ges.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/2073/1738u.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/8697/1774i.jpg

25

Wszystkie neonowe lakiery są teraz modne: ma być kolorowo w tym sezonie. ja osobiście ostatnio postawiłam na pomarańcz, niebieski i żółty smile) fajne są

26

A jak zrobić takie fajne kropeczki jak na zdjęciu powyższym?

27

Lakier hybrydowy Greenstyle od New Nails. Płacę 38 zł za 15 ml, ale jestem w 100% zadowolona ;-)

28 Ostatnio edytowany przez moNniaaaa (2012-06-05 09:48:59)

msmonika napisał/a:

A jak zrobić takie fajne kropeczki jak na zdjęciu powyższym?

Specjalnym lakierem do zdobień z cienką końcówką.

29

Szala - mam ich kleje i odżywkę, jest ok. Lakierów nie miałam. Przymierzam się do większego zamówienia - przy 400 zeta na jednym rachunku new nails ma darmową wysyłkę. Pisze się ktoś?

30

Gdybym była Twoją sąsiadką to może i bym się pisała - ale nie jestem ;-)
Zresztą ja nie składam aż tak dużych zamówień. W new nails kupuję co jakiś czas wybrane produkty, ale generalnie zamawiam duże opakowania, tak aby faktyczny koszt był niższy.

31

Modne są teraz głębokie czerwienie. LAda dzień np. Artdeco wchodzi z nową kolekcją kosmetyków sygnowanych przez Ditę Von Teese- a ona używa mega czerwonego lakieru smile

32

Czerwony kolor paznokci to nie dla mnie, jakoś średnio mi pasuje ;-) Lubię testować z kolorami na swoich paznokciach, ale raczej szukam barw stonowanych, które nie walą po oczach. Lubię się wyróżniać, ale pozytywnie.

33

Czemu nikt nie chce zamawiać większych ilości? tongue
Ja również wybieram lakiery bez przesadzonej kolorystyki - to ma ładnie wyglądać, a nie walić po oczach.

34

Bo 400 zeta to dosyć dużo jak na jedno zamówienie dla zwykłego zjadacza chleba ;-)
Przecież new nails ma tanie przesyłki - zamów sobie co chcesz. Nie rozumiem problemu...

35 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-01-14 10:22:03)

Które lakiery są modne? Zawsze dobierałam takie, jakie mi się podobały. Nie wiedziałam, że w tym temacie panuje jakakolwiek moda. Stosuję lakiery hybrydowe spam. Zależy mi przede wszystkim na trwałości efekty malowania i właśnie przy lakierach hybrydowych, ten efekt rzeczywiście jest widoczny.

Posty [ 36 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Które lakiery do paznokci są teraz w modzie w Polsce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024