Blaha dolegliwosc, czy objawy choroby ?? ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Blaha dolegliwosc, czy objawy choroby ?? ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Blaha dolegliwosc, czy objawy choroby ?? ...

Witam !! Mam maly problem, ale niestety brak czasu na wizyte u lekarza. Poza tym nie jestem pewna czy z taka blahostka nalezy sie z nim konsultowac. Otoz od pewnego czasu ok. miesiaca, dosyc czesto odczuwam lekkie mrowienie w dloniach, a w zasadzie w dwuch palcach i polowie dloni (palec maly i drugi obok niego), towarzyszy temu lekki bol w okolicach zgiecia reki (tzn lokciu) tak jakby w srodku. Nie wiem czy mozna to powiazac, ale mam tez dusznosci, szczegolnie gdy w pomieszczeniu jest cieplo (nie jest fest cieplo, bo wiele osob tez w nim przebywa i im to nie przeszkadza), przy czym robi mi sie strasznie niedobrze. Nie wiem po prostu czy zawracac sobie tym glowe, bo czy moze to byc  cos powaznego ? hmm...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Blaha dolegliwosc, czy objawy choroby ?? ...

Udaj się do lekarza pierwszego kontaktu.Da ci skierowanie na badania.Nie odkładaj tego może cię to uchronić przed poważną chorobą.

3

Popieram, idź jak najszybciej do lekarza bo te objawy sa bardzo poważne, może to grozić nawet niedowładem danej kończyny. Nie zwlekaj!!! Będzie dobrze głowa do góry.

4

Nie no az tak zle to chyba nie jest... Pojawia sie to mniejwiecej 3 razy w tygodiu. niekiedy przestaje, a po jakims czasie zas wraca, trzyma okolo godziny i spokoj... Czytalam duzo o takich wlasnie rzeczach i nasunela mi sie mysl, ze moze to po prostu nerwica ? Kurcze na lekarza nie mam na razie czasu sad

5

a czy duzo siedzisz przy komputerze? Podejrzewam że moga to byc cieśnie nadgarstka, jeżeli chodzi o drętwienie palców i ból ręki

6 Ostatnio edytowany przez vinnga (2012-05-14 19:29:53)

Generalnie są różne choroby i często początkowe objawy mogę być naprawdę błahe, takie właśnie jak opisujesz czyli jakieś drętwienie, mrowienie etc. Ja bym mimo wszystko skusiła się na wizytę u specjalisty, tak nawet dla świętego spokoju.

Powód edycji - usunięcie linku

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Blaha dolegliwosc, czy objawy choroby ?? ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024