Moja dziewczyna poszła na dyskoteke - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja dziewczyna poszła na dyskoteke

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez Conan (2012-01-21 16:45:00)

Temat: Moja dziewczyna poszła na dyskoteke

Witam. Mam dziewczyne która mieszka ode mnie 160km, bardzo się kochamy i nie możemy bez siebie żyć. Dziś poszła na impreze i jestem cholerenie zazdrosny o to, że ktoś będzie Ją podrywał i próbował Ją wyrwać -_-. Gdy o tym pomyśle to cholera mnie bieze....nie wiem już co o tym myśleć...bardzo jej ufam, a Ona mi, ale wiem co się dzieje na świecie i jacy są chłopacy...Bardzo proszę o jakąś porade sad. Poszła na tą impreze z koleżankami i kolegami. Dodam jeszcze, że nie jeden koleś już próbował mi Ją odebrać ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna poszła na dyskoteke

Conan nie przesadzasz:>? rozumiem jestes zazdrosny ale ona Ci powiedziała otwarcie,że idzie nie poszła po kryjomu. Piszesz,że jej ufasz ona Tobie więc nie ma powodów do obaw skoro Cie kocha to na pewno nie będzie zwracać uwagi na innych smile jak mój były chłopak był za granicą też chodziłam na imprezy a gdy sie tylko jakiś próbował przystawić mówiłam że na sali jest mój chłopak i że ma spadać bo nie jestem zainteresowana.

3

Hmmm...a wiesz co ? Pocieszyłaś mnie tym postem  smile

4

jak byłam z exem też bywało że poszłam bez niego smile oczywiście o tym wiedział... jak już ktoś ze mną tańczył i coś za bardzo zaczynał się przytulać to papa wink zależy od osoby! nawet po zerwaniu jak poszłam na imprezę i z kimś tańczyłam to miałam wyrzuty sumienia i miałam wrażenie że robię coś złego tongue Skoro jej ufasz, dużo was łączy, to nie masz się czego obawiać...

5

Co innego jakby ona sobie poszła i nic Ci nie powiedziała labo wyłaczyła telefon na całą noc ale w takiej sytuacji się ciesz że ona nie siedzi w domu i się nie nudiz. A swoją drogą czemu też nie wyjdziesz gdzieś z kolegami na piwo. Conan każdy ma swoje życie swoich znajomych i to normalne że czasami spędza z nimi czas bez tej drugiej połówki ale to nie znaczy od razu że każdy się na nią rzuci bo Cie nie ma smile

6

nie można też tak żyć ciągle w przeświadczeniu że ktoś może Ci ją odbić... wink
Ona ma swój rozum i jeśli ona na to nie pozwoli, to do niczego nie dojdzie...
chyba że lubi wylansowanych chłopaczków z dyskoteki i leci na tanie teksty wink
ale z tego co piszesz, że jej ufasz, to chyba raczej nie wink

7

Dzięki wielkie wszystkim za pomoc smile  nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne było wink

8

ależ proszę wink po to tu jesteśmy big_smile

9

a tak na przyszłość... Kobiety nie trzeba pilnować... trzeba tak robić aby nie chciała odejść... i vice versa wink

10

Dokładnie tak jak Miodzio powiedziała,że trzeba tak robić żeby kobieta nie chciała odejść smile a Twoja dziewczyna raczej nie wywinie żadnego numeru a jak wywinie będziesz wiedział że to nie to.

11

haha Miodzio..
Od dziś masz nową xywe tongue tongue tongue

Zapamiętaj sobie jedno, kobiety NIE UPILNUJESZ!
Jak będzie chciała Cie zdradzić i tak to zrobi nawet jak będziesz z nia mieszkać.
Zresztą im szybciej tym lepiej, nie stracisz czasu na idiotkę smile

12

nadużywasz słowa "idiotka" coś za bardzo ostatnio tongue

13

Bo nie chce mi sie wymyslać inwektyw w strone płci "ładniejszej" tongue

14

to może i dobrze że się do tego ograniczasz... mniejsze zło tongue

15

trzeba ufać ale i sprawdzać !!! ale grunt to zaufanie, nie dawaj go jednak za dużo bo kobiety lubią zazdrość facetów

16

Dlaczego nie poszles z nimi? 
Powiedzcie jak to jest z tą zazdrościa.... moj uważa ze jak sie jest zazdrosnym i sie to pokazuje to znaczy że się nie ufa tej drugiej osobie... ja tak nie uwazam. Sam kiedys mowil ze jest o mnie zazdrosny ale nie chce tego pokazywac. Juz sama go nie rozumiem,..

Jako ze juz sroda, wiec kilka dni od weekendu minelo, wiec podejrzewam, ze nadal masz dziewczyne i wszystko jest w porzadku.
Jesli jednak tutaj znowu zajrzysz to chcialabym powiedziec, ze zgadzam sie z tym co juz zostalo powiedziane. To ze dziewczyna poszla na impreze bez ciebie nie znaczy, ze od razu poleci za kims innym.
Ja i moj chlopak jestesmy razem juz ponad 3 lata. On pracuje w weekendy jako ochroniarz w klubie, wiec ja moge byc zazdrosna o to ze ciagle jakies panny beda do niego zagadywac. Skoro on pracuje to ja chodze na imprezy z kolezankami, wiec on moze miecpodobne obawy do twoich. Ale jakos nic takiego sie nie dzieje, ja sie dobrze bawie, on w pracy tez ma troche smiechu z kolegami, a nastepnego dnia opowiadamy sobie co sie wydarzylo i jak nam minal wieczor.

Dlatego tez bez obaw, skoro dziewczyna kocha to nie zostawi. Wiec na przyszlosc glowa do gory i bez obaw smile

Pozdrawiam

18

przesadzasz...przecież ufasz jej,ona tobie...zresztą powiedziała Ci z kim idzie big_smile
spokojnie jak kocha to nie zdradzi

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Moja dziewczyna poszła na dyskoteke

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024