Nieodwzajemniona miłość do Egipcjanina, a teraz wileka miłość do niego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nieodwzajemniona miłość do Egipcjanina, a teraz wileka miłość do niego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Nieodwzajemniona miłość do Egipcjanina, a teraz wileka miłość do niego

Witajcie smile
Nie wiem, czy piszę to dlatego, że chcę się wyżalić ( bo nie mam komu), czy potrzebuj, czyjejs rady...
To było tak. Byłam w mienione wakacje w Egipcie. Nie jechałam tam z nadzieją, że poznam TEGO JEDYNEGO, nawet powiem szczerze, że nie wiedziałam praktycznie nic o egipcjanach, o ich kulturze i ogólnie o kraju. Ale jak przyjechałam.....niemiłosiernie miło się zaskoczyłam. Byłam tak podrywana, z każdej strony...nie widzialam, by jakakolwiek inna dziewczyna była AŻ TAK podrywana...no ale dobra, nie o tym chciałam mowić wink

Przyzwyczaiłam się z czasem do ich zachowan.
Pewnego dnia pojechałam z rodzicami i z całą polska grupą na wycieczkę do Kairu. Był bardzo wczesny ranek, widziałam przewodnika, ale nie wzbudził we mnie jakiegos wielkiego OCH.
No , ale jak juz zaczął opowiadac w autokarze rózne takie tam, to patrzyłam sie na niego, obserwowalam... Nie wydawało mi się, że zwrócił na mnie uwagę czy cos... No może troszkę się gubił w zdaniach, tak jakby sie denerwował wink     

Po jakimś tam czasie, kiedy juz mnie poznał, chciał by rodzice mi robili zdjęcia z nim etc. wtedy sie zaczęlo...
Mianowicie chciał ze mna pojść na miasto ( w którym ja miałam hotel i on mieszkał w tym samym mieście), abysmy poszli sie przejść, pogadac..
Moi rodzice na początku KATEGORYCZNE NIE, NIE i NIE.
No ale Michal ( bo tak miał na imię) ciagle chodził za moimi rodzicami, blagał, przekonywał ich, że nic mi się nie stanie, że wrócę cala i zdrowa, obiecywał, że będzie mnie pilnować itd. No ja bardzo chcętnie chciałam iść, b0 myślę sobie co mi szkodzi iść na spotkanie...miły facet i wogóle.
Wpadłam mu w oko. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam jak bardzo....

Tak nawiasem mówiąc, gdy robiłam sobie zdjęcie z nim i z moją mamą , to on stał w środku, a po bokach jego ja i moja mama. I gdy nas tak objał w pasie, to nagle poczulam jak mnie glaszcze po boku...to było takie niesamowite! smile

Gdy nadszedł ów dzień i mielismy iść na miasto, rodzice odprowadzili mnie przed hotel i pojawił sie Michał smile Szczerze mówiąc myslałam, że to będzie spotkanie czysto kolezeńskie. Ale przeżyłam z nim NAJWIĘKSZY STRES W ŻYCIU.

Gdy juz zaczelismy iść do taksówki ( moich rodziców już nie było), to złapał mnie za rekę. Poczułam się glupio, coś mu tam mówiłam,że co tak szybko ( dodam , że nie mialam nigdy chłoapka, nie całowałam się, kompletnie jestem niedoświadczona w sprawach damsko-męskich), a on mnie zlapał za ręke. ja nie chciałam. coś mu tlumaczyłam, że nie chcę...
On mi mowil,że zakochał sie od pierwszego wejrzenia, że to wielka miłość, że w życiu nie czuł do nikogo czegos takie, takiej miłośći, mówił, że jąkał się tak w autobusie, tracił wątek z mojego pwodu( ona brdzo dobrze umie mówić po Polsku) .... widać było, że chłopak to mowi szczerze, że faktycznie sie zakochał, bo o mało się nie rozpłakał jak to mówił...
Uwierzcie mi, zakochał się, widziałam to.
Ale to nie zmieniało faktu, że nie chcę by mnie trzymał za rękę!

Gdy dotarlismy do taksówki, usiadłam jak najdaliej niego tongue On coś chciał mnie wziąć za rękę, ja trochę uciekałam z ta ręką, czasami odpuszczałam i mu ja dawałam....wbrew sobie. Jak rozmawialiśmy, to powiedział, że mam ładne ciało (?) ... SIe wkurzyłam! No ale....

Dotarlismy tam, gdzie dotrzeć mielismy. Szliśmy po bardzo fajnej , bardziej europejskiej dzielnicy...było tak romantycznie. Szlismy do knajpy. I przez tą droge znów mnie brał za rekę, zrobił mi zdjęcie...Jak trzymał moja rękę, to calował co jakiś czas. W ogóle tak co chwilę chcial mnie całować ( raz pocałował w policzek;/) No co ja zrobie,  nie jestem dziewczyną , która tak latwo i z chęcia daje się calowac, dotykać itp.! nie potrafię!
Robił to trochę wbrew mnie, może nie byłam za bardzo stanowcza, nie potrafiłam! Tak się stresowałam,  było to najwiekszy stres w moiem życiu, uwierzcie mi! bałam sie do czeko może się posunąć! i w końcu ( nareszcie!!!!) dotarlismy do tej knajpki. On wypił piwo, ja soczek, pogadaliśmy...i wtedy właśnie wpadłam na szatański plan...otóż zacznę go okłamywać i przedstawiać siebie w baaaaaaardzo zlym świetle. ha, i to był dopiero pmysł!
Wygladało to tak, że on coś mówił o sobie , a ja zupełna przeciwnośc. I tak cały czas. On mówił np., że lubi kapiele w morzu o zachodzie słońca, a ja mówiłam, iż nienawidzę ...i tak cały czas, tak wyglądala nasza rozmowa.
Powiem szczerze, ze nie spotkałam takiej osoby, ktora bylaby tak bardzo do mnie podobna, naprawdę! No i chyba troche poskutkowało , ten mój szatański plan.
Potem owszem, chciał mnie trzymac za rękę, ale jak powiedziała mnie to odpuscił.
Widziałam, bardzo mu było przykro, był rozczarowany, odprowadził mnie do taksówki ( a miał mnie pod hotel zawieść, tyle że coś się tlumaczyl, że mnei przeprasza, ale naprawdę nie może bo coś waznego ma do załatwienia). I pojechałam do swojego hotelu....To był najbardziej stresujący dzień w moiem życiu!!!!!!! opowiedziałam wszystko rodzicom, troche się posmialismy z tej zaistniałych sytuacji.
_________________________________________________________________________________
Minęło 5 miesięcy od powrotu.
Powiem szczerze, że dopiero jakis miesiąc po powrocie....poczułam, że tak, właśnie takiego faceta chcę!!!! Dopiero po powrocie zakochałam sie w nim!!! sad
Jeśli chodzi o kontakt jakikolwiek z nim to z tymm jest krucho. ;(
Miałam jego nr telefonu, ale niestety telefon mi się popsuł i wszystkie kontakty usunęly się, włącznie z jego numerem. Ale też na tym spotkaniu wpisałamy byle jak jego nr tel. bo uważałam, że nie chcę miec nigdy z nim doczynienia.
Ale teraz się zmieniło. On ma mój nr telefonu ( no chyba ze usunął), wie, w jakim hotelu byłam...
Kurczę dopiero teraz za nim zatęskniłam, zakochałam się w nim, tak jak wtedy on we mnie...On jest starszy o ok. 10 lat, jest archeologiem, naprawde duzo nas łączy. teraz , jakbym go spotkała to rzuciałbym się mu na szyje i zaczęła calowac. tak, kocham go, dopiero teraz o tym wiem sad

On w wakacje mówił,ze jeździ do polski do Zakopanego ( ja mieszkam jakieś 300 km od Zakopanego) w ziemie jeździ .... Boże, ile ja bym dała, by mu wyjaśnić wszystko, przeprosić za te kłamstwa....ja teraz go rozumiem,  nie zauważylam by podrywał inne dziewczyny, nawet nie zwracal na nie uwagi.... jego rodzice są lekarzami, Michal jest koptem...nie jest muzułmaninem.
Najgorsze, że nie mam do niego ŻADNEGO KONTAKTU!!!! Na facebooku szukałam, ale bezskutecznie, w internecie tez sad
Rozmawialam juz z rodzicami na temat tego by pojechac jeszcze raz do Egiptu. Oni nie wiedzą, że ja kocham Michała, ale  bardzo go polubili. Boję się jak cholera, że nie pojedziemy tam, do Egiptu sad
Nie wiem co robić, zalezy mi na nim. tak go zraniłam, na pewno bylo mu przykro, powiedziałam mu tez na tym spotkaniu, że dla mnie to koleżaeńskie spotkanie..

Ja ciągle o nim myslę, śni mi się, zakochałam się!! W dodatku jest starszy, a mi właśnie zależy by mój partner był starszy.
Jezusie, nie wiem co robić! Kocham go!!!!!!!!!!:( Nie wiem co robić!!!
Nawet jak będę w Egipcie, to nie znam za dobrze angielskiego, by wiecie, jakos zadzialać bardziej..........tak mnie serce boli.....jak ja mogłam być taka głupia!! tylko na mnie nie krzyczcie, wiem, że jestem su.ką... ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieodwzajemniona miłość do Egipcjanina, a teraz wileka miłość do niego

dziecko drogie, przeczytaj to co napisałas i się zastanów... to co robiłas było bardzo infantylne i widocznie chłopak z wakacji pozostanie juz tylko wspomnieniem... - tyle mam do powiedzenia w tym temacie

3

Moze to Cie zaboli, ale ja na miejscu tego faceta nie chcialabym z Toba byc nawet, gdybys przyjechala. Bo kto chcialby byc z dziewczyna zachowujaca sie jak male dziecko i na dodatek oszustka? Ano, nikt.

4

Zraniłaś go... sad Traktowałaś jak piąte koło u wozu. Jak już znajdziesz do niego kontakt, to zapytaj czy w ogóle po tym wszystkim da Ci jakąś szansę smile
Wpisz sob ie miejscowośc w google gdzie byłaś z rodzicami i jego imię nazwisko lub cokolwie co o nim wiesz. Zależy Ci? To pokombinuj, bo może jeszcze warto.. Przepraszam, że zapytam, ale ile masz lat? smile

5 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-01-20 19:03:44)

dziecko zajrzyj w link poniżej, takich adorator?w to prawie każda ma, ktôra jedzie na wakacje do Egiptu, ja też miałam kilku, największe branie maj? europejki, chodzi o wize i prawo stałego pobytu w Unii Europejskiej
LINK USUNIĘTY

phi,
kolejna durna i naiwna:-)

nawte stare tłuste rosjanki, holenderki, niemki maj? u nich branie,

on teraz inn? naiwn? obraca, nowe turnusy wyposzczonych  zjechały:-)
uwaga na wenerkę.

Wklejanie linków jest zabronione, zapoznaj się z regulaminem

6

monikamacius napisał/a:

Zraniłaś go... sad Traktowałaś jak piąte koło u wozu. Jak już znajdziesz do niego kontakt, to zapytaj czy w ogóle po tym wszystkim da Ci jakąś szansę smile
Wpisz sob ie miejscowośc w google gdzie byłaś z rodzicami i jego imię nazwisko lub cokolwie co o nim wiesz. Zależy Ci? To pokombinuj, bo może jeszcze warto.. Przepraszam, że zapytam, ale ile masz lat? smile

19 lat.

Wiem, że on nie podrywa turystek, nie jest taki.

7 Ostatnio edytowany przez Motylewemgle (2012-01-19 21:37:56)

lostgirl napisał/a:
monikamacius napisał/a:

19 lat.

tak każda zakochana w arabusie m?wiła, na takich m?wi się "m?j habibi"

19 lat czyli sama naiwność,

zajrzyj w link, kt?ry wkleiłam i nie dorabiaj ideologii do zwykłego pilota wycieczek w egipcie, kt?ry co turnus to ma inn? miłość.
wiesz jakie słodkie smsy wysyłaj?? z zapewnieniem miłości, wierności a gdzieś tam na pustyni maj? żony i dzieci, w turystyce pracuj? dwa miesi?ce, potem szef wysyła ich na tę pustynię do domu, po dw?ch miesi?cach wracaj?.
po słodkich smsach zazwyczaj jest prośba abyś kupiła mu kom?rkę bo jego wpadła do wody, potem nagle zepsuje mu się laptop to mu kup nowy, potem ma chor? matkę i prosi o pożyczkę pieniężn? na lekarstwa dla niej. czasem od razu s? oświadczyny i kup mu bilet do Polski na ślub, po kt?rym pomtrzech miesi?cach ucieka do Niemiec lub Francji.

ech, młodziutka jesteś, życia nie znasz.

8

Ale drastyczne... yikes
Słyszałam o takich, jednak czy faktycznie cały świat taki jest? może tak może nie. Faktycznie jest jeszcze młodziutka i zważywszy na to proponowałabym pierwsze uniesienia z mężczyzną  "na miejscu", żeby w razie co zawsze miec mozliwosc wyplakania sie mamie w ramie, bo te pierwsze zwiazki nie zawsze sa takie rozowe, a czlowiek dopiero sie uczy. aczkolwiek milosc w tym najmlodszych latach jest taka piekna i czysta... smile

9 Ostatnio edytowany przez maugosha (2012-01-19 23:04:56)

monikamacius napisał/a:

Ale drastyczne... yikes
)

jak by napisala mniej drastycznie to  latwiej by  bylo pominac  to co napisala , a tak  nie ma mozliwosci zeby nie  zauwazyc .. a najgorsze ze jest w tym  wiele prawdy ... takie spotkania wakacyjne  , niestety moga zakonczysc  sie nie  tak jak  zakochana mloda dziewczyna moze oczekiwac ....
Mam tylko nadziej ze zalozycielka  watku  wezmie sobie  troche do serca  to co Motylewemgle napisala ... bo chyba lepie zeby  plakala teraz, za tym, co tak naprawde jej  wyobraznia stworzyla ... bo kiedy  przyjdzie czas to znajdzie tego jednego, w innym miejscu i w innym srodowisku, wtedy  szanse  na zwiazek bede lepsze smile

A skad ta pewnosc? ile ty tam w tym Egipcie bylas - tydzien, dwa?
potraktuj to jako romans wakacyjny ...milo wspominaj i idz dalej ... przed toba cale zycie ...

10

Oby związała sie z kimś, kto mieszka bliziutko smile
Co do drastyczności-nigdy nie miałam styczności z Arabami, Egipcjanami i innymi tego typu ludźmi... Słyszałam-fakt. Mnie by faktycznie po tym poście trochę strach obleciał. hmm

11

Oczywiście, ze historie z miloscią Egipcjanina do Europejek sa znane i opisywane w "literaturze przedmiotu":))

Ten to nawet do końca się nie starał - zamiast odwieźć dziewczyne do hotelu, wsadził ją w obcym, niebezpiecznym miescie do taksówki. Nie chciała z nim - to ją odesłał.

Autorko wątku, nie licz na nic! Takie historie w opowiesciach turystek w Egipcie zdarzają się często.
Namolność, wyznania, slowotoki miłosne - sa charakterystyczne dla Arabów, którym na czyms zależy.

Przykro mi...

12 Ostatnio edytowany przez maugosha (2012-01-19 23:17:15)

monikamacius napisał/a:

Oby związała sie z kimś, kto mieszka bliziutko smile
/

nie musi smile moze znalesc  meza z drugiego konca swiata ...ale nie  w taki sposob smile
A tak  wogole to myslalm z zalozycielka watku chce  za wlocha sie wydac wink do Wloch wyjechac ... hmmm a tu egipcjanin .....zmienna panna wink

13

Nie jestem najlepszym przykładem i "pomocą", ale ja bym się trzymała z daleka od turków, arabów i od takiego egipcjanina. Można poczytać o nich, jak traktują kobiety i kim dla nich one są.
Chcę Ci powiedzieć, że rok temu założyłam Windows Live Messenger, aby utrwalać znajomość języka angielskiego i niestety, ale na tych komunikatorach spotykałam żonatych arabów, turków czy też egipcjanin, którzy chcieli jednogo, zobaczyć nagie ciało.
Także takich się olewa. Oni mają inną tradycję i kulturę.

14

Moja droga, fakt,że po waszym spotkaniu, wsadził cię do taksówki i KAZAŁ kierowcy odwieść cię do hotelu, już to powinno ostudzić twój zapał do niego. Jakiś czas mieszkałam i pracowałam jw Austrii, parę razy zdażało mi się że na ulicy podchodzili do mnie mężczyźni ....że wpadłam im w oko, moja uroda ich powaliła itp,propozycje spotkania, kiedy po akcencie poznawali Polkę, zawsze słyszałam że oni zawsze marzyli o żonie Polce, bo Niemki i Austriaczki są grube i nie dbają o siebie. Tylko "dziwnym trafem" "wpadałam w oko" samym czarnoskórym panom, w tej Palecie byli Turcy,Egipcjanie,Araby. Jest to oczywisty sposób na "kupienie" obywatelstwa państwa wspólnoty unijnej. Gdybyś w tym Egipcie była przed wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej, ów Michal by nawet na ciebie nie spojrzał.
W grudniu albo w styczniu, kiedy za oknem pogoda która w niczym zimy nie przypomina,jest zimno i mokro, deszczowo i wietrznie, zaczęłaś wspominać wakacje, cieple promienie słońca,piasek,piramidy i jego, jego nachalna adorację, i........... zakochałaś się w nim. Tak naprawdę zakochałaś się we wspomnieniach, kiedy przyjdzie wiosna, zakwitną kwiaty i  będzie ciepło, przejdzie ci, a przynajmniej powinno. A tak na zakończenie, mało kiedy archeolodzy bawią się w przewodników.

15 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-01-20 19:06:31)

hi, hi, hi
swego czasu najbardziej popularny z tych ''habibi" był BOB z hotelu Roma...
to był ROMEO jakich mało!!!  Po bzykaniu podstarzałych niemek, holenderek i rosjanek zaraził się choroba weneryczną, ale nie przejmował się tym bo był jeszcze w miarę przystojny i miał branie a że zarażał inne kobiety...cóż...sypały mu kasą otumanione jego uczuciem, potem zniknął bo i choroba się zaostrzyła, stracił na urodzie, wyłysiał, wrócił na swoją pustynię do żony i dzieci.
Na forum      LINK USUNIĘTY -> REGULAMIN dość szczegółowo opisane są jego podrywy i wspomnienia kobiet.
Bardzo popularni tez są egipscy instruktorzy nauki nurkowania.
Każdy z nich najpierw deklaruje wielką miłość, wierność, och i ach a po czasie wychodzą na światło dzienne ich prawdziwe zamiary, chodzi o kasę albo prawo pobytu w Unii Europejskiej, dla nich Unia to jak dla nas RFN, USA  w czasach komunizmu: raj, dobrobyt...

mnie nawet w obecności mojego męża i córki podrywał namolnie arabus na plaży w Hurghadzie.
Mój mąż jest znacznie odemnie starszy, arabus pewnie myślał, że to mój ojciec:-)

Obrzydzenie i wstręt mnie bierze na samo wspomnienie.
Wejdź na to forum powyżej z linka, popytaj dziewczyn to i znajdziesz swojego księciunia, tam dziewczyny dzielą się wrażeniami z bzykania tego samego arabusa.

16

Jeśli pytasz nas o zdanie nie zakładaj kolejnedo tematu, który zaprzecza wszystkiemu co napisałaś. Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć:to że jesteś młoda, to że jesteś ciekawa, to że masz jeszcze mętlik w głowie, ale zakładanie tematu pt:"ZWIĄZEK Z WŁOCHEM. KRAJ-WŁOCHY!!" oznacza że Tobie potrzebny jest "dreszczyk".
Odpowiedź do pytanie tutułowego:zanim jego ewentualnie odnajdziesz on już będzie z 50 po Tobie...

17

AnnAnnA napisał/a:

Jeśli pytasz nas o zdanie nie zakładaj kolejnedo tematu, który zaprzecza wszystkiemu co napisałaś. Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć:to że jesteś młoda, to że jesteś ciekawa, to że masz jeszcze mętlik w głowie, ale zakładanie tematu pt:"ZWIĄZEK Z WŁOCHEM. KRAJ-WŁOCHY!!" oznacza że Tobie potrzebny jest "dreszczyk".
Odpowiedź do pytanie tutułowego:zanim jego ewentualnie odnajdziesz on już będzie z 50 po Tobie...

Przeczytałam watek "związek z Włochem...." i to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu,że dziewczyna się bawi,internetem,tym forum,nami. Nudzi się młodej, albo ma tak w główce jak baran w torbie. Szkoda klawiatury.

18

samisam napisał/a:
AnnAnnA napisał/a:

Przeczytałam watek "związek z Włochem...." i to jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu,że dziewczyna się bawi,internetem,tym forum,nami. Nudzi się młodej, albo ma tak w główce jak baran w torbie. Szkoda klawiatury.

Odbieram to tak samo!Szkoda mojego czasu...

19

samisam napisał/a:

A zaraz tam bawi się wink Ze ćwierć wieku temu miałem koleżankę, której też się tak robiło. Co gdzieś wyjechała na wakacje, na jakiś obóz czy OHP to wracała z płaczem. Przeszło jej, jak to się mówi, z wiekiem.
Tak swoją drogą to fajna dziewczyna była i nawet mi czasem trochę żal się robiło, że to wszystko u niej tak a nie inaczej się działo wink

20

Spokojnie, ferie sa, dzieci sie nudza. A sniegu niet, to sie internetem bawia.

21

To nie lepiej ulepić bałwana niż z siebie robić...

22

Ann, ale sniegu nie ma. No a balwan w ferie musi byc!

23

Bardzo dużo tego typu wątków pojawia się ostatnio.Fakt śniegu nie ma i racja bałwan jest!

24

Wiesz co powiem ci szczerze to dobrze  że tak się zakończyła Twoja historia.
Uwierz mi że wspomnienia zostaną piękne, ale gdybyś została z tym Michałem to na 100% żałowałabyś tego.
Nie pisze tego bo się ciesze bo nie mam w tym żadnego interesu, ale nigdy nie zgódź się na wzięcie ślubu z egipskim mężczyznom.
Nie ważne czy to kopt czy muzułmanin i tak wszyscy są aktorami.
Chyba że chcesz przeżyć wielki ból a czasem i coś gorszego...
To nie żarty, na wakacjach jest pięknie i nie czuje się tego co potem się wydarzy.
On może udawać 1 rok, 2 lata a nawet 10 lat lub więcej.
Teraz tylko moja nadzieja że żadna polka się nie nabierze na ich urok.
Dziewczyny jesteście mądre, nie dajcie sobie wmówić że któryś z nich jest INNY,LEPSZY OD TYCH CO ZNAJĄ INNE KOBIETY!!!

pozdrawiam

25

nigdy nie wierz arabowi, piszę z własnego doświadczenia

26 Ostatnio edytowany przez rusalka (2012-09-10 21:49:51)

witam  podejrzewam ze go znam. Owszem jest jest bardzo czarujacy . Ale spokojnie mnie też to samo opowiadał.

27

witaj dalej jesteś zainteresowana  przewodnikiem .Jak cos to ma z nim kontakt

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nieodwzajemniona miłość do Egipcjanina, a teraz wileka miłość do niego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024