witam niestety mam problem ... za duzo sluzu ze mnie wycieka utrudnia to mi i mojemu partnerowi stosunek gdyz mniej odczuwamy (nie ,nie mam damskiego wytrysku ...) prosze o pomoc czy mozna jakos zmiejszyc ilosc tego sluzu ...??bym yla wdzieczna za odpowiedz z gory dziekuje
Gdzie tu problem? Gdy kobieta jest tam mokra to największy komplement dla jej faceta, że może doprowadzić Cię do takiego stanu... Ciesz się, bo wiele kobiet ma problem z suchością pochwy, które są zmuszone wręcz do używania żelów nawilżających.
no niby tak ale jak jest za "slisko" to kiepskie sa uczucia xD lepiej jak jest na wpol xD ale moze znacie jakies leki na to lub cos ??
no niby tak ale jak jest za "slisko" to kiepskie sa uczucia xD lepiej jak jest na wpol xD ale moze znacie jakies leki na to lub cos ??
Wiesz... niekiedy tabletki anty działają 'wysuszająco', ale to ryzykowne, bo równie dobrze może spaść libido.
Proszę, nie używaj 'xD'....
cos wiem o tym bo bralam xD hehehe ale czy wysuszaja..... moze troche ...
lisico, najlepiej przejdź się do ginekologa i zapytaj, co może być tego przyczyną, iks de. Być może to jakaś infekcja, wtedy mamy więcej wydzieliny, iks de. Jeśli jesteś zdrowa, a nadmiar śluzu jest po prostu "Twoją urodą", nie widzę innej rady jak wycierać się przed każdym stosunkiem. Iks de.
wsyztsko mam zdrowe chodze na kontrole do ginekologa no to dziekuje za pomoc;)
Jesli mozna zapytac,ile masz ,lat?bo te Twoje xd rozwala mnie,tylko malolaci tego uzywaja.
ja to Ci zazdroszczę
Jesli mozna zapytac,ile masz ,lat?bo te Twoje xd rozwala mnie,tylko malolaci tego uzywaja.
Święta racja anja33 !
xxlisicaxx- skoro już chodzisz na kontrolę do ginekologa i tak umiejętnie potrafisz używać 'xD' na forum- dlaczego nie zapytasz lekarza wprost? To osoba po fachu, a nie jakiś laik. Szukając rozwiązania z takim problemem- na pewno znajdziesz je na forum. Życzę powodzenia!
zależy czy to śluz, czy upławy. jesli tak jest "od zawsze" tzn.,ze taka twoja natura. chciałam napisac, ze tak, tabletki anty wysuszają, zamieniają pochwe wręcz w saharę ...... no ale szkoda ryzykować. lepiej tak, niż bawić sie z żelami nawilżającymi, naprawde.
Tak, to może być problem, gdy za dużo śluzu. Nie wydaje mi się aby to było pytanie zadawane przez małolaty. zazwyczaj kobiety muszą stosować jakieś lubrykaty, ja nie wiem co to znaczy. Ale jak jest za dużo to też niedobrze. Gdy już zaczynamy pieszczoty po chwili jestem cała mokra, a mój chłopak tylko się głupkowato usmiecha i widzę jak to łechce jego ego.
Wydaje mi się, że to może mieć coś wspólnego z libido. Ja np mogę się kochać dwa razy dziennie, codziennie. Za każdym razem jest tak dużo tego śluzu. Ale widać taka moja "uroda", już się przyzwyczaiłam, że muszą być chusteczki pod ręką.
facet powinien być dumny z siebie, że potrafi Cię doprowadzić do takiego stanu
przynajmniej nie musisz korzystać z nawilżaczy, zawsze szukaj pozytywnych stron każdego 'problemu'