Guzek w pochwie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Guzek w pochwie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Guzek w pochwie?

Witam, jestem Blanka, mam 19 lat. Od pewnego czasu uprawiam z moim Chłopakiem petting. Długo dojrzewaliśmy do tej decyzji, ale uznaliśmy, że oboje jesteśmy gotowi posunąć się trochę dalej. Po jednym z tego typu "zbliżeń" zapytał mnie co to za kuleczka tak dosyć głęboko w środku. Bardzo się zdziwiłam i sprawdziłam, że faktycznie coś jest w mojej pochwie. Nie mam pojęcia czy to normalne, czy może to jakiś guzek.. Bardzo się boję.. Proszę o poważne odpowiedzi od doświadczonych kobiet, które znają się " na rzeczy" i mają coś mądrego do powiedzenia.
Pozdrawiam, Blanka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Guzek w pochwie?

Moim zdaniem powinnaś jak najszybciej wybrać się do ginekologa , z takimi sprawami nie ma co czekać , a jakieś domysły nic tutaj nie dadzą.

3

Nie panikuj. Twój chłopak mógł namierzyć słynny punkt G lub szyjkę macicy albo inny naturalny element kobiety smile Nikt tu jednak Ci tego nie zagwarantuje (nie mamy możliwości pomacania smile ), więc zapytaj o to ginekologa przy najbliższej wizycie.

4

Ginekolog smile

5

Wiem, że gdybanie nie pomoże ale zawsze człowiek jakoś pewniej się czuje nim pójdzie z tym do lekarza. Dlatego mam pytanie czy robiła może sobie któraś z Was test na raka przez internet? Bo spotkałam się ostatnio z czymś takim tu pordubitz.org/medycyna/detail.php?id=28

6

Ja również uważam, że powinnaś umówić się na wizytę u ginekologa!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Guzek w pochwie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024