Skutki uboczne szczepionki WZW A i B - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Skutki uboczne szczepionki WZW A i B

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Skutki uboczne szczepionki WZW A i B

Czesc Netkobiety!

Trzy lata temu, ze wzgledu na wyjazd do Azji, szczepilam sie przeciw WZW A i B (Twinrix) i nie przypominam sobie, zebym odczuwala jakiekolwiek skutki uboczne. Nawet reka mnie mocno nie bolala. Niedlugo znowu wybieram sie w podroz i wczoraj powtorzylam szczepienie. Dostalam te sama szczepionke (Twinrix), ale teraz mam wrazenie, ze cos jest nie tak. Reka nadal mnie boli (chociaz to jest normalne), ale dzisiaj rano zauwazylam, ze wystapilo plamienie. Biore regularnie od 4 lat tabletki antykoncepcyjne "Regulon" i dzisiaj jestem w drugim tygodniu opakowania. Plamienia prawie nigdy mi sie nie zdazaly...

Czy slyszalyscie moze o takich skutkach ubocznych? Z gory dziekuje za odpowiedzi!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skutki uboczne szczepionki WZW A i B

Z tego co się orientuję i co powiedziała mi moja pani doktor, szczepienie przeciwko WZW typu A i B podaje się raz na całe życie w trzech dawkach (druga miesiąc po pierwszej, a ostatnia pół roku) i to powinno wystarczyć, nie rozumiem zatem po co to szczepienie powtarzałaś? Być może w tym tkwi przyczyna Twojego obecnego samopoczucia.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Skutki uboczne szczepionki WZW A i B

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024