Co najbardziej nas kręci w związkach i nie tylko.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co najbardziej nas kręci w związkach i nie tylko....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Co najbardziej nas kręci w związkach i nie tylko....

jestem ciekawa jakie sytuacje najbardziej was nakręcają nie tylko w relacjach damsko-męskich ale ogólnie w życiu. Co dodaje wam skrzydeł i bodźca do działania?

Ostatnio bardzo intensywnie nad wszystkim rozmyślam szukając sensu i wytłumaczenia dla moich reakcji i niezrozumiałych zachowań i zastanawiam się czy to normalne. Chętnie posłucham opinii innych ludzi..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co najbardziej nas kręci w związkach i nie tylko....
astar napisał/a:

Co dodaje wam skrzydeł i bodźca do działania?

Na pewno nie będę oryginalna, ale skrzydeł dodaje mi moja miłość i wszystko co z nią związane - szczerość, zaufanie, poczucie bezpieczeństwa i namiętność... smile

3

heh moim skromnym zdaniem to skrzydeł dodaje mi samo to ze przebywam z moim skarbem ze go przytulam całuje i takie tam po prostu ze go mam ...:) wink   hhhmm a bodŹce do działania... yyy co to takiego?xD

4

Mnie nakręcają pieniądze. Chce dojść do pewnej sumy i powrócić do ojczyzny. Odliczam i podliczam...

5

Pieniądze ..... to ja lubię wydawać lekką ręką. Po to są. smile Samiec, Życzę powodzenia w oszczędzaniu i rychłego powrotu na łono ojczyzny.. big_smile

Nakręcają mnie miłe słowa, gesty i wszystko co owiane atmosferą tajemniczości działa na moją wyobraźnię. Nie wspomnę już o tym jak bardzo nakręcają mnie pozytywne emocje gdy do zakochania jeden krok. Wtedy mogłabym fruwać i przeskakiwać oceany... hehe

6

w związak kręci mnie poznawanie siebie w każdej sytuacji, wspólne realizowanie celów i stawianie sobie poprzeczki coraz to wyżej. do tego napewno bliskość
i nie tylko w zwiazkach hmm.... kręci mnie spełnianie swoich marzeń. Planowanie kiedy i co zrealizuje smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co najbardziej nas kręci w związkach i nie tylko....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024