Dzwonienie do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dzwonienie do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Dzwonienie do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych.

Cześć. Mam problem i bardzo proszę o pomoc.
Więc jestem z moim mężczyzną od 8 lat. Nie jesteśmy małżeństwem, mieszkamy razem, wychowujemy trójkę dzieci z mojego poprzedniego małżeństwa, traktuje je jak jego własne. Było doskonale. On jest naprawdę wspaniałym mężczyzną, jest pomocny i ma dobre serce. Ostatnio zaczęło się między nami psuć, ponieważ dowiedziałam się, iż wydzwania do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych. Dwa lata temu, także nakryłam go, piszącego z innego telefonu do kobiet, ale dałam mu szansę. Nie sądzę, żeby się z nimi spotykał, bo wracał z pracy zawsze punktualnie. Na co dzień nie kłócimy się, nie ma między nami nieporozumień. On twierdzi, że dzwonienie do kobiet z ogłoszeń to tylko rozmowa na temat seksu- może fantazja. Uważa, że to nic złego. Ale skoro tak myśli to czemu ukrywał to przede mną? Nie wiem co mam zrobić.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dzwonienie do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych.

Eva40,
rozumiem, że od dwóch lat (kiedy na jaw wyszła pierwsza nieszczerość) oficjalnym stanowiskiem Twojego partnera jest "Rozmowy telefoniczne z innymi kobietami w celu zaspokojenia seksualnego są OK".
Jak Ty wyobrażałabyś sobie rozwiązanie tej sytuacji? Na co jesteś się w stanie zgodzić, co zmienić? Czego na pewno nie chcesz akceptować? Jakiej reakcji oczekujesz dziś od partnera?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Dzwonienie do kobiet z ogłoszeń matrymonialnych.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024