powiedziec mu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: powiedziec mu ?

witam smile
wiem ze cala historia i pytanie zabrzmi troche jakby pisala to nastolatka , ale nie wiem co zrobic smile nie chce nic zniszczyc dlatego wolalam zapytac sie kogos o rade smile
Od pewnego czasu pisze bardzo czesto z facetem , na poczatku traktowalam to jako zwykla znajomosc , odnowienie kontaktow [ poznalismy sie na koncercie ] , jednak z dnia na dzien zaczynalismy flirtowac ze soba , On wie ze mi sie podoba , ja z rozmow mogę wnioskowac że ja mu tez nie jestem obojetna ... dzisiaj spotkalismy sie 2 raz od koncertu , szczerze mowiac myslalam ze nasze spotkanie bedzie inaczej wygladac smile wpadlismy na Jego znajomych ktorzy postanowili dotrzymac nam towarzystwa ... wiec nasze 'sam na sam' nie trwalo zbyt dlugo , a myslalam ze to spotkanie pokaze na czym stoje , ale oprocz tego caly czas praktycznie zatrzymywal wzrok na mnie , nic nie wiem ! Wrocilismy do domu , nasza rozmowa na gg praktycznie sie nie kleila , oczywiscie on napisal pierwszy ... nie moglismy sie dogadac , zamienilismy tylko pare zdan , przeprosil mnie za to ze Jego koledzy nie dali nam chwili spokoju , zapytalam dlaczego tak malo pisze ? odpowiedzial ze jest zmeczony poprostu ... Fakt , spal tylko 3 godziny , wracal do domu pare km piechota , mimo tego ze rano pisalam mu zeby sie wyspal, ze mozemy sie spotkac w piatek .. odpowiedzial ze nie , ze sie cieszyl 3 dni ze sie spotkamy zebym przyjechala.
I jestem zawiedziona ... siedze i mysle o tym wszystkim , ja sie zakochalam a nie wiem jak to wyglada z Jego strony .. Nie wiem czy tak malo pisal i calkiem inaczej niz dzien wczesniej przez to ze byl zmeczony czy przez to ze on jednak podchodzi do tego inaczej niz ja . Po moim ostatnim nie udanym zwiazku nie chce znowu cierpiec , dlatego pomyslalam ze moze powiem mu wprost ze nie traktuje tego jako zwyklej znajomosci itp .. czy poczekac az samo sie to wyjasni ? Co myslicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powiedziec mu ?

chyba poczekać, bo w sumie raz się z nim spotkałaś, drugi raz ze znajomymi, nie zdążyłaś z nim nawet pogadać
wszystko  idzie w dobrym kierunku, chłopak pewnie był zmęczony i dlatego tak mało pisał
chyba mówić mu wprost, że już cos jest na rzeczy, to za wcześnie i zbędne, bo na pewno on sobie zdaje sprawę o co biega
z resztą pierwszy pisze, chce się spotkać, będzie ok.:D, nie ma co się tak gorączkować:D
nie ma co poganiać szczęścia, samo się powoli przyczłapie

3

Ale ja nie lapie. Widzialas faceta dwa czy trzy razy w zyciu i co niby chcesz mu mowic, czy nie mowic?

4

Nie wiem czy tak malo pisal i calkiem inaczej niz dzien wczesniej przez to ze byl zmeczony czy przez to ze on jednak podchodzi do tego inaczej niz ja

Bede brutalna, ale ludzie to jednak maja problemy... Dziewczyno, widzialas faceta w zyciu dwa razy, spotkalas sie z nim, odbylas x rozmow na GG i chcesz cos od razu deklarowac? Przeciez na dobra sprawe nawet goscia nie znasz. Zaczekaj z wszelkimi deklaracjami i angazowaniem sie w zwiazek, bo moze sie okazac, ze to zwyczajne zauroczenie, powiesz mu o wszystkim i sie zblaznisz. To po pierwsze.

Po drugie - facet tez zapewne wyobrazal sobie, ze bedziecie na spotkaniu sam na sam, bez jego kumpli. Zdarzylo sie inaczej. Potem jeszcze musial zapierdzielac do domu kilka kilometrow, spal przez trzy godziny. I Ty wymagasz od niego, aby po nieudanym (raczej) spotkaniu i niewielkiej ilosci odpoczynku facet byl rzeski jak skowronek? Byl zmeczony i zapewne w srednio przysiadalnym humorze, co jest jak najbardziej naturalne. Pomimo to nadal chce sie z Toba spotkac, wyraznie Ci o tym mowi. A Ty niezadowolona, bo facet nie jest na baterie. Czego Ty jeszcze oczekujesz, bo nie rozumiem? My Ci nie powiemy, co on do Ciebie czuje. Jesli nie pociagniesz tej znajomosci to i sama sie nie dowiesz.

5

ale on nie zaproponowal nastepnego spotkania , to wczesniej co pisalam ze chce sie spotkac bylo wlasnie przed tym wczorajszym spotkaniem , potem wieczorem wql nam sie rozmowa nie kleila ...

wiem ze to jest glupie i dziecinne .. ale poprostu nie chce zawracac sobie glowy i znowu dostac po 'dupie', .. dlatego chcialam poprostu zapytac sie Go czy mysli o mnie tylko jak o kolezance ...

6

Zapewne tak, ale nie dlatego, ze to jego glebokie przemyslenia, tylko dlatego, ze on nawet Cie dobrze nie zna. Moze byc zmeczony, moze mial zly dzien - nie sadze, aby trzeba bylo tak panikowac.

7

Mam wrażenie, że za bardzo nastawiłaś się na to, że od razu wybuchnie między Wami wielka miłość i stworzycie wspaniały związek. Nie rozumie jak można od kogoś oczekiwać deklaracji, po dwóch spotkaniach, gdy nie mieliście żadnej okazji, aby lepiej się poznać, pogadać ze sobą i stworzyć jakąś nić porozumienia. To, że on na gg nie był zbyt wylewny, nie znaczy, że nie jest zainteresowany. Daj sobie a przede wszystkim jemu czas i najpierw się poznajcie a dopiero potem oczekuj jakiś deklaracji.

8

Ale co? Po 2 spotkaniach i kilku rozmowach przez gg Ty chcialabyś już wyznań, wspolnych planow i takich tam? Nie znasz czlowieka, on nie zna Ciebie, a Ty wyskakujesz z jakimis deklaracjami?

9

po mojemu to poczekaj kilka dni i sama cosik zaproponuj, jakis wypad smile

10

Kochana !!:)

zaproponuj spotkanie smile i nie odpuszczaj tak predko..

nocnalampko- ja poznalam mojego wtedy chlopaka na gg smile on w Niemczech ja w Polsce, widzielismy sie tylko ze zdjec wink pozniej jedno spotkanie przed sylwestrem smile
13.01 bedzie 5 lat odkad jestesmy razem.. 27 marca 3 lata po slubie smile

sneaky, takze widzisz.. wszystko jest mozliwe wink trzymam kciuki !!
aa i zadbaj o to, zebyscie teraz byli sami na spotkani.. moze jakies kino, a pozniej spacer? smile

11

Shiseido, no ale chyba nie wyznaliscie sobie wiecznej milosci po 3 rozmowach na gg? Tak czy siak, to Twoja historia tylko udowadnia, ze czasem ludzie sie po prostu odnajduja i juz. Gdzies chyba pisalam - rodzice mojej przyjaciolki pobrali sie po bodaj 3 czy 4 miesiacach znajomosci (i to zupelnie nie z powodu ciazy wink ), niedawno mieli chyba 35-lecie, a zakochani w sobie nadal jak dzieciaki smile Czasem sie przytrafia tak od razu i oboje wiedza, ze to WLASNIE TO i nie ma na co czekac. No ale to raczej dziala na zasadzie, ze w totolotka tez ktos wygrywa!

12

Radziłabym jednak bliżej chłopaka poznać za nim zaczniesz mu cokolwiek wyznawać, bo po tak krótkim czasie, nawet by nie potraktował tego poważnie. To ze wam jedno spotkanie nie wyszło, bo akurat spotkaliście jego znajomych i jedna nie udana rozmowa na gg nie znaczy ze sobie odpuścił. Poczekaj, trochę cierpliwości. Tak na prawdę sama na razie nie wiesz co do niego czujesz. Musisz dać za równo sobie jak i jemu szanse na to byście się bliżej poznali.

13

Iskra1221 napisał/a:

Nie wiem czy tak malo pisal i calkiem inaczej niz dzien wczesniej przez to ze byl zmeczony czy przez to ze on jednak podchodzi do tego inaczej niz ja

Bede brutalna, ale ludzie to jednak maja problemy... Dziewczyno, widzialas faceta w zyciu dwa razy, spotkalas sie z nim, odbylas x rozmow na GG i chcesz cos od razu deklarowac? Przeciez na dobra sprawe nawet goscia nie znasz. Zaczekaj z wszelkimi deklaracjami i angazowaniem sie w zwiazek, bo moze sie okazac, ze to zwyczajne zauroczenie, powiesz mu o wszystkim i sie zblaznisz. To po pierwsze.

Po drugie - facet tez zapewne wyobrazal sobie, ze bedziecie na spotkaniu sam na sam, bez jego kumpli. Zdarzylo sie inaczej. Potem jeszcze musial zapierdzielac do domu kilka kilometrow, spal przez trzy godziny. I Ty wymagasz od niego, aby po nieudanym (raczej) spotkaniu i niewielkiej ilosci odpoczynku facet byl rzeski jak skowronek? Byl zmeczony i zapewne w srednio przysiadalnym humorze, co jest jak najbardziej naturalne. Pomimo to nadal chce sie z Toba spotkac, wyraznie Ci o tym mowi. A Ty niezadowolona, bo facet nie jest na baterie. Czego Ty jeszcze oczekujesz, bo nie rozumiem? My Ci nie powiemy, co on do Ciebie czuje. Jesli nie pociagniesz tej znajomosci to i sama sie nie dowiesz.

Zgadzam się z tym postem.. Piszesz, ze jesteś zakochana, ja uważasz, ze po dwóch spotkaniach nie można się zakochać, zakochać się możesz po dłużej znajomości, teraz jest zauroczenie .
A facet jest po prostu dojrzały i nie chce mówić kocham czy proponować ci związku po dwóch spotkaniach, ponieważ jak to wyżej napisałas dostałabyś po dupie smile .
Życzę powodzenia M smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024