Jaki kolor???:):):):) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jaki kolor???:):):):)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez kaja216 (2009-02-04 21:22:55)

Temat: Jaki kolor???:):):):)

Dziewczyny mam prosbe moze ktoras zna sie troszke na tym jaki kolor moge sobie sprawic zeby zmienic swoja fryzure???Mam duze zielono-niebieskie oczy dosc blada karnacje troszke okragla twarz smile i wlosy wycieniowane z przodu krotsze a z tylu troszke dluzsze moze ktoras z pan ma jakis dobry pomysl :)bardzo bede wdzieczna za jakiekolwiek ciekawe  pomysly ktore mogla bym wykorzystac tylko NIE CHODZI mi o dosc mocne kolory typu czarny lub wsciekly blond,nie takie ktore  az tak bardzo rzucaja sie w oczy smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki kolor???:):):):)

A jaki jest Twój naturalny kolor włosów?

3

moj naturalny to blond taki jak mi to mama okreslala zawsze jak piasejk na plazy smile:):):)

4

Może po prostu przyciemnij włosy? To jakaś zmiana a wygląda bardziej naturalnie niż jakbyś nagle przerzuciła się na czerń.

5

wlasnie nie chce czerni ani az takich mocnych chce zeby wygladaly dobrze kobieco i zeby wygladalo naturalnie teraz mam przyciemnione na ''cappucino z mlekiem'' ale jakos chciala bym sobie dobrac jakis inny kolorek

6

http://www.kosmetykionline.pl/data/include/cms/Garnier_Nutrisse_Kolory.jpg Który z tych kolorów odpowiada najbliżej twojemu naturalnemu?

7

CookieBitch 98 jest najbardziej zblizony do mojego naturalnego smile

8 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-02-04 21:32:31)

Kaju...Piękny kolorek ten 98:)
Dlaczego nie powrócisz do niego???
Jak dla mnie bomba!
Ile bym dała, żeby miała taki kolor...mój naturalny to ciemny blond szary;/ a teraz pasemka blond;]

9

wiesz jakos nie mam przekonania do swojego naturalnego a mialam pasemka o ton jasniejszy tez blond ok. 2 lat i chciala bym cos zmienic bo zawsze stawialam na nowa fryzure a teraz tak jakos naszla mnie ochota zeby zapuscic wlosy wiec stawiam na kolor smile

10

To zmień np. na 101.. ja mam naturalnie taki kolor. od ponad 2 lat farbuję. na głowie miałam wszystko: rudy, czarny, ciemny brąz, czekolada, fiolet, burgund, jesienny liść, wiśnia, a teraz zafarbowałam mniej więcej jak Ty masz naturalny... i czekam na swoje smile pod lipca nie farbuję i mam juz pół głowy odrostów. a że miałam farbowane z ciemnych więc się pasemka porobiły i nie widać tych odrostów za bardzo smile

11

Również podoba mi się ten 101;)

12

taki zblizony wlasnie teraz mam cos podobnego bardzo i nie za bardzo jakos wpada mi hmm

13 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-02-04 21:45:30)

A może warto wybrać się do stylisty, wizażysty?
Moja koleżanka była i super jej doradził;)

14

dobry pomysł smile

15

u mnie w miescie czegos takiego nie ma sad a fryzjerki jak to fryzjerki doradza ale nie zawsze najlepiej nawet dosc czesto troszke ponosi ich fantazja a to nie jest do konca dobre

16

tak sobie przypomniałam.. to zdjęcia na avatarze... to był chyba marzec... wtedy miałam fiolet na głowie, jak stara babcia wyglądałam ^^

17

smile:):):):):):)a mi sie podoba wlasnie taka czekolada ale ja mam za blada cere smile:)):):):):)hehe wiesz babcie tez maja rozne kolory nie tylko fiolecik w sumie one tez chca byc modne w tym sezzonie fiolecik jest bardzo modny heheh:)

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jaki kolor???:):):):)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024