Dziewczyny mam prosbe moze ktoras zna sie troszke na tym jaki kolor moge sobie sprawic zeby zmienic swoja fryzure???Mam duze zielono-niebieskie oczy dosc blada karnacje troszke okragla twarz
i wlosy wycieniowane z przodu krotsze a z tylu troszke dluzsze moze ktoras z pan ma jakis dobry pomysl :)bardzo bede wdzieczna za jakiekolwiek ciekawe pomysly ktore mogla bym wykorzystac tylko NIE CHODZI mi o dosc mocne kolory typu czarny lub wsciekly blond,nie takie ktore az tak bardzo rzucaja sie w oczy ![]()
1 2009-02-04 21:02:31 Ostatnio edytowany przez kaja216 (2009-02-04 21:22:55)
A jaki jest Twój naturalny kolor włosów?
moj naturalny to blond taki jak mi to mama okreslala zawsze jak piasejk na plazy
:):):)
Może po prostu przyciemnij włosy? To jakaś zmiana a wygląda bardziej naturalnie niż jakbyś nagle przerzuciła się na czerń.
wlasnie nie chce czerni ani az takich mocnych chce zeby wygladaly dobrze kobieco i zeby wygladalo naturalnie teraz mam przyciemnione na ''cappucino z mlekiem'' ale jakos chciala bym sobie dobrac jakis inny kolorek
Który z tych kolorów odpowiada najbliżej twojemu naturalnemu?
CookieBitch 98 jest najbardziej zblizony do mojego naturalnego ![]()
8 2009-02-04 21:30:09 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-02-04 21:32:31)
Kaju...Piękny kolorek ten 98:)
Dlaczego nie powrócisz do niego???
Jak dla mnie bomba!
Ile bym dała, żeby miała taki kolor...mój naturalny to ciemny blond szary;/ a teraz pasemka blond;]
wiesz jakos nie mam przekonania do swojego naturalnego a mialam pasemka o ton jasniejszy tez blond ok. 2 lat i chciala bym cos zmienic bo zawsze stawialam na nowa fryzure a teraz tak jakos naszla mnie ochota zeby zapuscic wlosy wiec stawiam na kolor ![]()
To zmień np. na 101.. ja mam naturalnie taki kolor. od ponad 2 lat farbuję. na głowie miałam wszystko: rudy, czarny, ciemny brąz, czekolada, fiolet, burgund, jesienny liść, wiśnia, a teraz zafarbowałam mniej więcej jak Ty masz naturalny... i czekam na swoje
pod lipca nie farbuję i mam juz pół głowy odrostów. a że miałam farbowane z ciemnych więc się pasemka porobiły i nie widać tych odrostów za bardzo ![]()
Również podoba mi się ten 101;)
taki zblizony wlasnie teraz mam cos podobnego bardzo i nie za bardzo jakos wpada mi ![]()
13 2009-02-04 21:44:45 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2009-02-04 21:45:30)
A może warto wybrać się do stylisty, wizażysty?
Moja koleżanka była i super jej doradził;)
dobry pomysł ![]()
u mnie w miescie czegos takiego nie ma
a fryzjerki jak to fryzjerki doradza ale nie zawsze najlepiej nawet dosc czesto troszke ponosi ich fantazja a to nie jest do konca dobre
tak sobie przypomniałam.. to zdjęcia na avatarze... to był chyba marzec... wtedy miałam fiolet na głowie, jak stara babcia wyglądałam ^^
:):):):):):)a mi sie podoba wlasnie taka czekolada ale ja mam za blada cere
:)):):):):)hehe wiesz babcie tez maja rozne kolory nie tylko fiolecik w sumie one tez chca byc modne w tym sezzonie fiolecik jest bardzo modny heheh:)