Czy nasz zwiazek przetrwa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy nasz zwiazek przetrwa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Czy nasz zwiazek przetrwa?

Hej!
Jestem z swoim chlopakiem od półtora roku jak sie poznaliśmy pragnełam z nim byc dla niego wtedy była ważna jego pasja czyli ćwiczenie na siłowni i palenie zioła z chłopakami wiedziałam ze nie chce mieć dziewczyny mimo to spotykalismy sie ja mu powiedziałam ze musi wybrac jak chce byc ze mna ja albo ziolo wybrał ziolo wiedział ze jak raz zapali koniec.Muwił ze ja jestem najwazniejsza nie siłownia i bylo tak cwiczył codziennie a wieczorem sie widywalismy bo mieszkamy niedalego siebie kilka metrów.Było cudownie z jego mama mogłam gadac cochwile i z jego tata i cała rodzina tak mnie polubili ale co zaczeło sie psuc zaczeły sie klutnie moze dlatego ze wciaż sie bałam ze mnie zdradzi bo moj poprzedni chłopak zdradzil mnie z moja przyjaciółka mielismy wyjechac do pracy myslalam ze moze tam juz nie bedziemy sie kłucic ale nie jest coraz gorzej on przychodzi z roboty albo idzie na godzinke spac albo idzie na neta wkurza mnie to ze nie ma dla mnie czasy przychodzi wieczorem  i juz o 21 spi jest tak bo wstaje o 5 rano do roboty jest o 12 i puznije jedzie na 17 do 19.Wkurza mnie jak ja siedze na necie a on podchodzi i mnie przytula jak sie wyzywamy ja go wyzywam od debili muwie mu ze to koniec ze wyjade wkurza mnie tez to ze musze sie go prosic zeby sie golil na buzi on chce to robic tylko w soboty a ja chce zeby robił to tez w srody co mamy zrobic zerwa on muwi ze mnie kocha ja tez go kocham jestem jego pierwsza dziewczyna jak sie klucimy  muwimy ze juz nie bedziemy a to powraca co robic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy nasz zwiazek przetrwa?

ILE BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH!!!!!!!!!!!!  swoją drogą trochę zabawna ta historia z goleniem,pójdzcie na jakiś kompromis big_smile

3

tylko jaki

4

kana0 napisał/a:

Hej!
Jestem z swoim chlopakiem od półtora roku jak sie poznaliśmy pragnełam z nim byc dla niego wtedy była ważna jego pasja czyli ćwiczenie na siłowni i palenie zioła z chłopakami

????

moja pasja jest np trekking, ale zeby palenie ziola?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy nasz zwiazek przetrwa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024