Poznana dziewczyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Poznana dziewczyna

Witam Panie a także Panów (jeżeli takowi tutaj przebywają),
Postaram się jak najkonkretniej przedstawić moją przypadłość. A więc od pewnego czasu w zakładzie fryzjerskim do którego zwykłem chodzić pracuje całkiem miła dziewczyna. Od razu wpadła mi w oko. Z wizyty na wizytę zaczęliśmy coraz więcej rozmawiać (nie były to jakieś wybitne rozmowy, ani specjalnie długie bo jak tu debatować nad czymś gdy przy uchu brzęczy maszynka do strzyżenia?). Jakiś czas temu wyżej wymieniona Pani fryzjerka strzygła mojego tatę, którego podpytywała o mnie trochę. Przy wizycie kilka dni temu powitał mnie piękny uśmiech, a także (już jak zwykle) rozmowa podczas strzyżenia a także wymiana spojrzeń/uśmiechów. I tak po chwilowym przemyśleniu wszystkich bodźców stwierdziłem że cholera, może warto spróbować? Z tymże mam problem z pomysłem jak ją nakłonić powiedzmy na np. spacer. Czekać do następnej wizytacji i zadziałać? A może poczekać pod salonem na nią jak skończy pracę? Jak to widzicie? Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznana dziewczyna

Jeżeli do następnej jak piszesz"wizytacji" jest jeszcze daleko,proponuję byś podszedł do salonu, i pod pozorem np. farbowania tongue włosów i potrzeby poradzenia, zaprosił ja na kawę i ciastko. Możesz też poczekać pod salonem z bukiecikiem stokrotek albo fiołków i zaprosić ja na spacer, albo na kebbaba.

3

na kebaba z sosem czosnkowym big_smile

4

Suahili napisał/a:

taaa i z cebula a pozniej wymienic gorace pocalunki:D poczekaj przed salonem,kup roze i zapros na spacer -zdecydowanie,romantycznie i po mesku:)

5

witam... tak jak inni piszą kup róże najlepiej inny kolor na początek mogą być różowe albo np herbaciane bo czerwone to wiesz że wyznają miłość heh:) I oczywiście dowiedz się do której danego dnia pracuje... poczekaj na nią aż skończy pracę i porwij ja na jakiś film do kina czy na jakiś fajny spacerek naprawdę dziewczyny to lubią jak na pierwszą tak zwaną randkę...życzę powodzenia... i oczywiście napisz na forum jak ci się uda ją poderwać...pozdrawiam :-)

taaakk kawka ciasteczko jak najbardziej smile kobietki lubia takie niespodzianki smile zaryzykuj bo inaczej bedziesz zalowal ze nie sprawdziles co by bylo gdyby .. smile

7

Myślę, że powinieneś po prostu ją zapytać czy nie chciałaby pójść z Tobą na spacer..
Takie wyczekiwanie po jej pracy może być dla niej krępujące..wiesz stoi na nogach kilka godzin, jest pewnie głodna zmęczona.. kobiety czują się skrępowane w takich sytuacjach wink
Po za tym jak się umówicie wcześniej na ten spacer to ona cały dzień będzie myślała tylko o tym wink

8

Pomysł z kebabem to może lekka przesada tongue. Jednak najbardziej prawdopodobnie zastosuje się do zaleceń Neonki oraz Gorącejherbaty wink, bo na wyskakiwanie z kwiatkiem to jednak chyba za wcześnie tongue.

trzymam kciuki big_smile

10

Wszyscy trzymamy!
Tylko daj znać czy się udało!! wink)

11

karolajjjna_? napisał/a:
Suahili napisał/a:

taaa i z cebula a pozniej wymienic gorace pocalunki:D poczekaj przed salonem,kup roze i zapros na spacer -zdecydowanie,romantycznie i po mesku:)

Zgadzam się w 100 procentach róże czerwone dla pięknej dziewczyny, a później jakąś kolacja:)
Ale nie koniecznie kebab z sosem czosnkowym cebulką smile smile :*
Pozdrawiam i trzymam kciuki
M . <3

nie trzymaj nas w niepewnosci powiedz jak byloo czy doszlo do jakiegos spotkania ??;]

13

Ja proponuję bez kwiatków.
By czuła się swobodniej:)

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024