odszkodowanie za wypadek w UK - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » odszkodowanie za wypadek w UK

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: odszkodowanie za wypadek w UK

moja kuzynka miała wypadek samochodowy w Wielkiej Brytanii nie ze swojej winy. czy ktoś wie, jak wygląda tam sprawa z odszkodowaniem? ona w wypadku złamała rękę i chcialaby się ubiegać o odszkodowanie. czy ktoś wie, jak to wygląda? dodam, że ona nie mówi po angielsku jakoś wybitnie, ale tak, żeby się dogadać na ulicy to tak. więc raczej zależałoby mi na firmie, którą prowadzą Polacy, albo ludzie, ktorzy mówią po polsku. orientuje się któraś?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: odszkodowanie za wypadek w UK

wiesz co, z tego co wiem to w wlk brytanii jest w ogóle tak, że nie płaci się za prowadzenie sprawy - tzn. jeśli sprawa jest przegrana to nie płaci się firmie za prowadzenie sprawy a jeśli wygrana to też się nie płaci bo wynagrodzenie pokrywa ubezpieczyciel sprawcy. także ogólnie nic się nie ryzykuje zatrudniając firmę smile

3

sa rowniez firmy ktore maja polska obsluge, ja mialem wypadek pol roku temu i znalazlem firme ktora wyslala mi wszystkie dokumenty w jezyku polskim. na dodatek dostalem ?250 bonus za to ze sprawe zglosilem do nich smile masz tu link z ogloszeniem gdzie ich znalazlem adsnottingham com/polecam-firme/sobi2details/1700

nazwa firmy to iceblue assistance

pozdrawiam smile

4

z tego co wiem, to ona zdecydowała się na SOS BPHC i póki co jest zadowolona smile

5

ja skorzystalam z firmy APJ Claims , wszystko w jezyku polskim co bardzo mi pomoglo , bo niestety moj angielski jest bardzo kiepski sad a oni wszystko zalatwili dla mnie ,

6

jak ktos chce to moge podac namiary

7

Najlepiej skontaktuj się z jakaś firmą prowadzoną przez Polaków.
Ze swojej strony mogę polecić  fcs accident, która zajmowała się moją sprawa.
Jeśli chcesz mogę podać namiary lub wystukaj sobie w google.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » odszkodowanie za wypadek w UK

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024