NEODERMA - ZABIEG NA TWARZ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » NEODERMA - ZABIEG NA TWARZ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: NEODERMA - ZABIEG NA TWARZ

Cześć wszystkim smile

Takie pytanko, mam troszkę "dołków" potrądzikowych - nie są to wielkie blizny, ale chciałabym się ich pozbyć lub spłycić najbardziej jak sie da. Czytałam o zabiegu - neoderma, która podobno jest typowym zabiegiem na takie własnie jak moje przypadłości.

Stąd pytanie do Was netkobietki, czy któraś z Was miała taki zabieg? Czy wiecie jak w praktyce wygląda zabieg, jak się twarz regeneruje po nim i jakie sa ogólne efekty ?

Pozdrawiam!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NEODERMA - ZABIEG NA TWARZ

Jestem wielką fanką tego zabiegu, dlatego korzystam z jego dobrodziejstwa od wielu lat. Zabieg mało komfortowy, bo dość bolesny i na kilka dni uziemia w domu....ale warto smile

Przypuszczam, że dla znacznego spłynecia blizenek, będziesz musiała poddać się kilku takim zabiegom ale już po pierwszym, zauważysz róznice w wyglądzie swojej cery. Koniecznie poszukaj dobrego gabinetu. Z doświadczenia wiem, że jakość wykonania tego pellingu potrafi się kolosalnie różnić. Słabe kwalifikacje kosmetyczki mogą Cię bardzo rozczarować. Zabieg  ten nieprawidłowo wykonany / zbyt długie lub zbyt mocne wcieranie ziół /, może w efekcie końcowym spowodować przebarwienia. Natomiast zbyt delkatne tarcie, spowoduje słabe złuszczanie naskórka...

Osobiście zabieg szczerze polecam  smile

3

Ja również słyszałam o nim wiele dobrego,szczególnie jeżeli masz blizny potrądzikowe,dzięki niemu skutecznie się ich pozbędziesz. Jest to co prawda bolesny zabieg,ale za to bardzo skuteczny.

4

Również zastanawiam się nad tym zabiegiem. Mam blizny potrądzikowe, takie dołki nazwijmy to i zastanawiam się, czy zabieg mi pomoże na pozbycie się ich? Czy możliwe jest, że skóra będzie gładka po którymś zabiegu?

5

Pytajka napisał/a:

Również zastanawiam się nad tym zabiegiem. Mam blizny potrądzikowe, takie dołki nazwijmy to i zastanawiam się, czy zabieg mi pomoże na pozbycie się ich? Czy możliwe jest, że skóra będzie gładka po którymś zabiegu?

Tak, to jest możliwe smile
Nie wiem jak głębokie są Twoje blizny, ale jeżeli zabieg  będzie dobrze wykonywany jego zbawienny wpływ na skórę szybko zauważysz. Oczywiście po jednym zabiegu jakiś spektakularnych efektów nie powinnaś się spodziewać, ale już po kilku...  Twoja skóra będzie miała ładniejszy koloryt, będzie bardziej napięta, a... blizny znacznie się spłycą smile Ważne jest tylko, żebyś trafiła w dobre i doświadczone ręce, które będą potrafiły dostosować intensywność wcierania ziół do potrzeb Twojej skóry.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » NEODERMA - ZABIEG NA TWARZ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024