Jak Mu to pokazac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak Mu to pokazac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak Mu to pokazac?

Witam, nie wiem, czy jest już taki wątek, ja przynajmniej nie zauważyłam. Problem jest tego typu. Spotykam się z pewnym facetem jedynie dla seksu. Tzn. spotykalismy się i to dosyc dlugi okres czasu. W tej chwili nadal mamy kontakt, ale jest to jedynie kontakt taki bardziej koleżeński, tzn. wyjdziemy gdzies do pubu na piwko, czy pogadać. Nie spotykamy sie w łóżku już około 2 miesięcy. Bardzo chcę to zmienić, chcę, żeby było tak jak dawniej, tylko nie wiem, jak mam Mu to dać do zrozumienia, jak Mu pokazać, że mam na Niego ochotę? Wiem, że On też tego chce, ale podejrzewam, że nie robi pierwszego ruchu dlatego, że nie jest pewny mojej reakcji i nie chce zepsuć do konca tej znajomosci, która jest między nami. Wiem na pewno, że nie ma żadnej dziewczyny. Na dniach chce się ze mną spotkac, bo przez ostatnie 3 tygodnie był na drugim końcu Polski(taka praca) i po Nowym Roku wyjeżdża jeszcze, tym razem na około 2 miesiące. Chciałabym, żeby na naszym spotkaniu w końcu cos sie zmieniło, w końcu do tego doszło. Jak mam mu pokazać, że chcę tego,  ale jednoczesnie, żeby wiedzieć, że On też będzie chciał i mnie nie odrzuci, bo odrzucenie jest nie do zniesienia... Jakie gesty, jakie słowa? Jakie ruchy? Trochę może pokręciłam, ale mam nadzieje, że ogólny sens wypowiedzi zrozumieliscie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak Mu to pokazac?

natkaa012 - chcesz magii czy komunikatu? Jeśli chcesz mu dać do zrozumienia, że masz ochotę na seks, to zadziała "mam ochotę na seks". Jeśli chcesz magii, to Ci powiem, że nie ma magii. Więc co? Chcesz mu dać do zrozumienia, że masz ochotę na seks, ale na tyle niewyraźnie, byś się mogła "z twarzą" wycofać? By odrzucenie nie kojarzyło Ci się z ośmieszeniem? Dorośnij.

3

Moze pocaluj go? ubierz sie bardziej wyzywajaco, usmiechaj sie do niego. Nie musisz mowic "mam ochote na seks, pokochamy sie?" tylko po prostu zadzialaj gestami i czynami, a nie słowami smile na pewno zauwazy, ze cos sie swieci i jesli tego równiez bedzie chcial, to dojdzie do czegos wiecej. Wczesniej przeciez kochaliscie sie, to tez jakos musieliscie sie dogadac, pokazac sobie, ze chcecie tego. Nie wierze w to, ze za kazdym razem pytaliscie sie siebie "a mozemy sie pokochamy?". Te czasy raczej minely, teraz górą sa czyny smile

4

Czy z Twojej strony były to spotkania tylko dla sexu czy pojawiło się może przy okazji uczucie? Skoro wcześniej nie mieliście problemu z pójściem do łóżka to czemu pojawił się on teraz? Zrób to co wtedy i powinno wystarczyć smile. Dla mnie to wygląda tak jakbyś nie wiedziała co zrobić i jak zrobić żeby dać facetowi do zrozumienia, że masz na niego ochotę...tylko, że wy już uprawialiście sex więc nie wiem czemu masz taki problem.

5

Dokładnie! Ja rozumiem, co innego, gdy jest to Wasze pierwsze spotkanie i boisz sie odrzucenia, bo nie wiesz, czy i On tego chce. Ale skoro  Wy macie juz ten etap za sobą, to uważam, że problemu nie ma. Jak robiłas do tej pory? Musialas Mu to przeciez jakos okazywac! Dlaczegowięc teraz nie zrobisz tego samego?

6

Jesteś kobietą i nie wiesz , jak sprowokować faceta, z którym już BYŁAŚ......????????? Hm.........dziwne....ten świat jest absurdem... a może facet już nie ma na Ciebie ochoty...?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak Mu to pokazac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024