Randka w zupełnych "ciemnościach";P - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Randka w zupełnych "ciemnościach";P

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Randka w zupełnych "ciemnościach";P

Witajcie!!!

Ostatnio moja koleżanka powiedziała mi o fajnym miejscu, w którym była ze swoim ukochanym na rocznicy związku...

DARK RESTAURANT w Poznaniu - to właśnie tam spędzili bardzo miło czas...
nie jest to zwykła restauracja to restauracja, która jednak szczególnie wyostrza zmysły smaku, węchu i słuchu w całkowitych ciemnościach;

Klasyczne i wyszukane potrawy, smakują inaczej, zwłaszcza gdy są zagadką...

Kelner, zaopatrzony w noktowizor, doprowadza osoby do stolika ustalając z nimi wcześniej czego nie lubią lub czego nie chcą jeść! ( więc zagadka staję się troszkę mniejszą zagadką;))

Jak dla mnie super!!!
Muszę spróbować...a znając siebie i mojego chłopaka nie tylko się najemy ale również ubawimy po pachy;PPP

Czy w Waszych miejscowościach również są podobne miejsca???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randka w zupełnych "ciemnościach";P

tez slyszalam o podobnym miejscu. mowili w dzien dobry Tvn, z tym,ze w tym lokalu sa osoby niewidome.
to o czym ja mowie miesci sie w warszawie.
a co do lublina to nie slyszlam,ale podejrzewam,ze raczej nie ma takiego miejsca... a szkoda.

3

u mnie też nie ma  czegoś takiego. myslę, ze to naprawdę niezła frajda.. no ale cóż.. może kiedyś smile

4

fajnie że mówsz o tym sueno6 napewno sie wybiore

5

U mnie również nie ma czegoś takiego, zabawa musi być fajna otaczające ciemności.

6

Bardzo fajna idea - zamiast fast foodów mamy slow foody - mnie ta zmiana się podoba:) Ciekawa jestem, jak się je w takich zupełnych ciemnościach, tzn. jak posługiwać się sztućcami i czy widzimy to, co mamy na talerzu? wink

7

Rękoma się je...:) Trudno byłoby używać sztućców nie wiedząc, gdzie je wetknąć...;)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Randka w zupełnych "ciemnościach";P

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024