czerwona sukienka na studniówkę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona sukienka na studniówkę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: czerwona sukienka na studniówkę

Mam oproblem, otóż wymarzyłam sobie na studniówkę czerwoną prostą krótką i obcisłą sukienkę. Powiedziałam o tym mamie, wpadła w furię big_smile powiedziała, że czerwona sukienka przynosi pecha i matury się nie zdaje. Co myslicie na ten temat? Co mam zrobić? Posłuchac mamy i kupic czarną czy szukać krawcowej i szyć tą wymarzoną? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czerwona sukienka na studniówkę

Ja miałam czerwoną, obcisłą i maturę zdałam lepiej niż myślałam smile. A kieckę kup taką jaka się tobie podoba, jaka na tobie dobrze leży smile

3

To tylko jakieś głupie przesądy. Kup sobie taką sukienkę o jakiej marzysz i w której będziesz się dobrze czuć. Ja też miałam czerwoną sukienkę na studniówkę, choć była w odcieniu wina smile. I maturę zdałam naprawdę dobrze tongue

4

Też miałam czerwoną sukienkę, a raczej bordową. Sporo dziewczyn miała sukienki o tym kolorze-nawet 1/3.
Również zdałam maturę. smile

5

To miło, że mama tak mocno wierzy w Twoje możliwości, że uzależnia Twoje zdanie matury wyłącznie od szczęścia/pecha big_smile

Porozmawiaj z nią i spróbuj odnaleźć w niej tę zapomnianą umiejętność logicznego myślenia. wink

6

Wiem, śmieszne podejście.
Niestety gadam z nia od 2 dni i narazie ciężko ją przekonać big_smile

7

O, to dobrze, że o tym nie wiedziałam, bo ja też miałam czerwoną sukienkę na studniówce (taki nasycony czerwony), długości mniej więcej do kolan i maturę zdałam bez problemu. Jakbym wiedziała to może bym się jeszcze stresowała tongue

8

KOALA112 napisał/a:

Wiem, śmieszne podejście.
Niestety gadam z nia od 2 dni i narazie ciężko ją przekonać big_smile

To w takim razie daj jej poczytać te wpisy na forum, to może ją przekona smile.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » czerwona sukienka na studniówkę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024