HEJ
WIEM ŻE JEST DROGI
( 1 KG - 48 ZŁ , SPRZEDAJĄ NAWET PO 250 G - OK 15 ZŁ )
SŁYSZAŁAM ŻE OCZYSZCZA ORGANIZM I JEST ZDROWY
CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ TEGO CUKRU ??
NIE MYLIĆ Z BRĄZOWYM ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
HEJ
WIEM ŻE JEST DROGI
( 1 KG - 48 ZŁ , SPRZEDAJĄ NAWET PO 250 G - OK 15 ZŁ )
SŁYSZAŁAM ŻE OCZYSZCZA ORGANIZM I JEST ZDROWY
CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ TEGO CUKRU ??
NIE MYLIĆ Z BRĄZOWYM ![]()
To ksylitol i tak naprawdę wcale nie jest cukrem tylko alkoholem
. Z tym zdrowiem to jest tak, że ma on bardzo niski indeks glikemiczny i dodatkowo jeszcze go obniża.
ja próbowałam, ale jakoś mnie nie przekonał; ma dziwny smak. jestem przyzwyczajona do cukru białego i już; jak będę chciała to zmienić, to chyba się zdecyduje na całkowiete wyeliminowanie cukru.
Mój facet ma teorię, że ten cukier ma 30 razy mniej kalorii bo jest 30 razy mniej słodki. Nie przekonał nas za bardzo. Smak jakiś dziwaczny. Jak dla mnie ksylitol nie jest w stanie zastapic zwykłego cukru. A dodatkowo może wywoływac biegunki. Zamiast zwykłego cukry polecam trzcinowy
ja osobiście nie miałam z nim dużej styczności ale znam kobietę po 40, która schudła 7 kg i z tego co wiem w tym czasie słodziła właśnie cukrem brzozowym
ja osobiście nie miałam z nim dużej styczności ale znam kobietę po 40, która schudła 7 kg i z tego co wiem w tym czasie słodziła właśnie cukrem brzozowym
Na pewno stosowała jakąś dietę, bo od samego cukru brzozowego by nie schudła.
od samego cukru to chyba nie wiadomo. Powiedziałam tylko, że w czasie odchudzania słodziłą tym cukrem
a walory smakowe jak?
a walory smakowe jak?
brazowy jest o wiele lepszy!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024