CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ

HEJ
WIEM ŻE JEST DROGI
( 1 KG - 48 ZŁ , SPRZEDAJĄ NAWET PO 250 G - OK 15 ZŁ )
SŁYSZAŁAM ŻE OCZYSZCZA ORGANIZM I JEST ZDROWY

CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ TEGO CUKRU ??
NIE MYLIĆ Z BRĄZOWYM smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ

To ksylitol i tak naprawdę wcale nie jest cukrem tylko alkoholem smile. Z tym zdrowiem to jest tak, że ma on bardzo niski indeks glikemiczny i dodatkowo jeszcze go obniża.

3

ja próbowałam, ale jakoś mnie nie przekonał; ma dziwny smak. jestem przyzwyczajona do cukru białego i już; jak będę chciała to zmienić, to chyba się zdecyduje na całkowiete wyeliminowanie cukru.

4

Mój facet ma teorię, że ten cukier ma 30 razy mniej kalorii bo jest 30 razy mniej słodki. Nie przekonał nas za bardzo. Smak jakiś dziwaczny. Jak dla mnie ksylitol nie jest w stanie zastapic zwykłego cukru. A dodatkowo może wywoływac biegunki. Zamiast zwykłego cukry polecam trzcinowy

5

ja osobiście nie miałam z nim dużej styczności ale znam kobietę po 40, która schudła 7 kg i z tego co wiem w tym czasie słodziła właśnie cukrem brzozowym

6

karmiinowa napisał/a:

ja osobiście nie miałam z nim dużej styczności ale znam kobietę po 40, która schudła 7 kg i z tego co wiem w tym czasie słodziła właśnie cukrem brzozowym

Na pewno stosowała jakąś dietę, bo od samego cukru brzozowego by nie schudła.

7

od samego cukru to chyba nie wiadomo. Powiedziałam tylko, że w czasie odchudzania słodziłą tym cukrem

8

a walory smakowe jak?

9

Margotka05 napisał/a:

a walory smakowe jak?

brazowy jest o wiele lepszy!

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » CUKIER BRZOZOWY ... KTO PRÓBOWAŁ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024