Znacie Serial lub film podobny do"The walking dead"-żywe trupy,zombie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Znacie Serial lub film podobny do"The walking dead"-żywe trupy,zombie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez sandra9011 (2011-11-30 16:53:40)

Temat: Znacie Serial lub film podobny do"The walking dead"-żywe trupy,zombie.

Hej,
Ostatnio zaczęłam oglądać serial "The walking dead".Serial opowiada o grupie ludzi starającej się przeżyć w świecie opanowanym przez zombie.
Bardzo mi się spodobał ,oglądam go w internecie,niestety odcinki są dodawane raz w tygodniu,więc muszę się naczekać.
Chciałam zapytać czy ktoś zna podobny serial bądź film?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie Serial lub film podobny do"The walking dead"-żywe trupy,zombie.

jeśli film to "28 dni później" klasyk zombie no i druga część "28 tygodni później" poza tym to "Jestem Legendą" z Willem Smithem, co do zombie to polecam obejrzeć czarną komedię "Brain Dead" polski tytuł to "Martwica Mózgu"

3

Oglądałam "Jeste legendą"świetny film,"28 tygodni później" kiedyś zaczęłam oglądać ale jakoś nie przekonał mnie:)

4

Serial "Dead Set"

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Znacie Serial lub film podobny do"The walking dead"-żywe trupy,zombie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024