Zainteresowałam się kolegą mojego byłego - co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zainteresowałam się kolegą mojego byłego - co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Zainteresowałam się kolegą mojego byłego - co robić?

Witam nie wiem co mam robić.Rozstałam sie z chłopakiem w kwietniu on zerwał przez sms ale mniejsza z tym. Jego kolega  zaczał do mnie świrować. Naprawde jest kochany chłopak , dogaduje sie z nim i wszystko..Tylko jest jeden problem.To jest mozna powiedziec jego kolega najlepszy Był moge powiedziec Poniewaz jak sie dowiedział moj były ze piszemy ze soba to przestał sie odzywac do swojego kumpla.Co robić sad? Ja chce znow sie zakochac i byc szcześliwa./Ale sie bojeee ze znow bede cierpiala. Ale rowniez co moj były na to.Moze pomyslec ze jestem jakas nienormalna...:"(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zainteresowałam się kolegą mojego byłego - co robić?

Jestes mloda. Masz czas. Nie niszcz ich przyjazni. Serio... Bedziesz najlepsza kobieta na swiecie jak nie bedziesz egoistka. W sensie jak pomyslisz ze egoistyczna chec bycia szczesliwa, nie moze niszczyc czegos tak wiecznego jak przyjazn. Pamietaj szczescie jest uczuciem ulotnym, jak mgla. Przyjazn trwa latami.

3

Szczerze miej w dupie byłego i bądź z tym kumplem, drugie popracuj nad ortografią i składnią zdań.

4

sanderek, bylego mozna miec w dupie, ale nie mozna lekcewazyc przyjazni kogos kto ma byc ta wazna dla ciebie osoba. kobieta nie musi byc wieczna egoistka. No i nie musi miec kazdego kumpla swojego eks.

5

Ale z drugiej strony, jej ex też będzie egoistą, jeśli swojemu przyjacielowi nie zezwoli na związek.

6

Sa mlodzi, wiec dla niego to cios ponizej pasa. To jest cios w jego ego. Bo jego najlepszy kumpel korzysta z tego ze sie rozstali. Nie wiemy dlaczego sie rozstali, nie znamy powodu, a powod moze byc na tyle znaczacy ze takie zachowanie moze byc mocno nie takie.
Nigdy bym nie spotykala sie z najlepszym kumplem mojego eks, ze swiadomoscia ze psuje tym samym ich relacje.

7

Czym sie przejmujesz? Nie martw sie za kogos..
Jesli ten z ktorym teraz rozmawiasz traktuje Ciebie jako kogos wazniejszego niz przyjaciela to co w tym zlego? To on powinien sie ewentualnie martwic. Jesli sie nie martwi to jest ok. Jesli sie martwi to on powinien to rozwiazac - moze juz podjal decyzje.

Wiesz co sobie pomysli ten znajomy jesli teraz zaczniesz sie glupio zachowywac?
-'Ja ryzykuje swoja przyjazn dla niej, a ona mnie teraz odrzuca' Wtedy on obwinia siebie i szuka swoich bledow.

Mozesz tez delikatnie poruszyc temat swojego poprzedniego zwiazku i zobaczyc jak zareaguje. Wtedy sie sporo dowiesz.

Ale oni juz sie nie trzymaja od dawna najwyzej wychodzili na piwko na miastoo.A od kiedy moj eks sie dowiedzial ze jego kolega mnie poszedł odprowadzić do domu.To przestał sie odzywac do swojego kolegii.I zaczoł mi moj eks gadac jaki pan J jest ze walniety , ze zalerzy mu tylko na sexsie i zaczoł obgadywać .A rozstalismy sie przez sms znaczy on napisal mi sms ze nie jestesmy razem...

9

Wnoszę, że macie naście lat, zatem czym sie przejmujesz?? W tym wieku nikt powaznie o sobie nie mysli. A ty widze nie cierpisz jakos szczegolnie z powodu zerwania skoro juz lecisz i myslisz o pocieszaniu sie w ramionach kolegi wink

10

moim zdaniem ani chlopak nie jest wlasnoscia twojego eks, ani ty, wiec mozecie robic co tylko chcecie. rozne sytuacje sie w zyciu zdarzaja, ja bylam kiedys z chlopakiem w ktorym jakis czas przed tym kochala sie moja najlepsza przyjaciolka. nigdy nie miala mi tego za zle, wrecz przeciwnie, smiala sie z tego, ani troche to nas od siebie nie oddalilo. takze mysle ze gdyby twoj eks byl prawdziwym przyjacielem , napewno zachowalby sie inaczej, zaakceptowal by wasz zwiazek. wiec moim zdaniem powinniscie sprobowac, raczej nie macie nic do stracenia.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zainteresowałam się kolegą mojego byłego - co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024