Wymarzone studia co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Wymarzone studia co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Wymarzone studia co zrobić?

Bardzo interesuje mnie moda oraz wykańczanie wnętrz. Chciałabym dostać sie na jakieś studia w tym kierunku ale zeby byc dekoratorem wnetrz musze zdawac historie sztuki i rysunek a nie mam o tym pojecia. Nie wiecie może czy mozna isc gdzies gdzie tego nie trzeba? moze jakieś studium? na prawde bardzo mnie to inetersuje i nie chce isc na jakiś kierunek który nic nie wniesie w moje życie tylko bede musiała sie meczyc dla mnie to nie ma sensu. Prosze o jakieś rady!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wymarzone studia co zrobić?

Jak Ty chcesz być dekoratorem wnętrz, jeśli nie interesuje Cię rysunek...? A historia sztuki to nie tylko obrazy, ale też architektura. Bez podstawowej wiedzy o architekturze nie możesz być dekoratorem wnętrz...

3

nie powiedziałam że nie interesuje. Chodzi tylko że są uczelnie mniej wymagające niż ASP ale nigdzie nie moge sie doszukać wymagań neutral

4

Cóż, wywnioskowałam, że skoro nie masz o tym pojęcia, to Cię nie interesuje. Jeśli wiesz gdzie jeszcze oferują taki kierunek studiów poza ASP i nie wiesz jakie są dokładne wymagania to chyba najprościej zadzwonić i zapytać?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Wymarzone studia co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024