Kostiumy i przebrania do sypialni :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kostiumy i przebrania do sypialni :)

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 130 ]

Temat: Kostiumy i przebrania do sypialni :)

Na wstępie napiszę, że nie wiem czy ten temat powinnam umieścić tutaj, czy tutaj: WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU.

A teraz do sedna. smile
Co myślicie o różnych kostiumach erotycznych, do łóżka itp.
Ja kostiumu jako takiego nie mam ale za to o zakup jednego takiego kompleciku się kiedyś pokusiłam. smile
Mój: http://gorset.pl/i/obsessive/obsessive-bloom-set_xl.jpg

Macie może takie ubranka w swoich sypialniach?

Teraz myślę o zakupie czegoś bardziej "nieprzyzwoitego", może coś w stylu pielęgniarki lub policjantki. smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-11-24 01:33:08)

Odp: Kostiumy i przebrania do sypialni :)

Dotychczas nie używałam,, nigdy nawet nie miałam na sobie seksownej bielizny, ale myślę nad tym.
Tzn może i miałam, ale tylko kabaretki big_smile
Podany zestawik bardzo mi się podoba
ale bielizny seksownej na pewno jest duży wybór
przebrań też
pewnie myślisz o czymś w stylu seksowna pielęgniarka czy seksowna policjantka czy seksowna uczennica, a może seksowna śniezynka na 6 grudnia ? tongue
słyszałam, że są takie tongue.

3 Ostatnio edytowany przez persfazja (2011-11-24 10:46:23)

Hej:) myslę, że kazdego faceta kreci ladna bielizna, seksowny komplecik, ponczochy, a na wyjatkowe okazje zapewne i caly super stroj go oszolomi;) moj np. nie rozumie jak w ogole kobiety kupuja oddzielnie bieliznę...ja nosilam kiedys na co dzien stanik jaki pasuje i majtki jakie pod reka byly, ale teraz staram sie zeby bylo seksownie i nawet jesli bielizna nie jest kompletem, to kolorami dopasowuje, bo wiem, że mu sie tak podoba, sama sie tez pewniej czuje. A fikusna bielizna, koszulki do spania, wygodne ale podniecajace sa zapewne jak najbardziej wskazane, zeby nie wkradla się nuda;p zaskakujmy ich:) ja mam jeden-bodystocking;p ale musialam troche alko wypic, zeby sie przelamac i w tym "wystapic":P ale oczywiscie podobalo sie!!
Pozdrawiam i powodzenia!

4

Właśnie chodzi mi o takie seksowne pielęgniarki itp. smile
Macie takie coś u siebie? Nosicie? A jak nie macie to co o tym myślicie i czy założyłybyście? smile

P.S. Czekam na jakieś interesujące propozycje takich kreacji. smile
Bo się zdecydować nie mogę smile

5

ja jak wiedze sie z moim facetem tez lubie jak stanik ladnie pasuje do majtek..sama wtedy sie dobrze czuje, i wiem ze to mu sie podoba. co do wdzianek specjalnie do sypialni moj luby kupil mi kilka kompletow, raz taka seksowna koszula z majtkami, raz gorset, chosc niestety okazal sie za duzy. Ostatnio jednak ich nie uzywam, jakos mamy inne sposoby na gre wstepna;)

6

kamcia89 napisał/a:

ja jak wiedze sie z moim facetem tez lubie jak stanik ladnie pasuje do majtek..sama wtedy sie dobrze czuje, i wiem ze to mu sie podoba. co do wdzianek specjalnie do sypialni moj luby kupil mi kilka kompletow, raz taka seksowna koszula z majtkami, raz gorset, chosc niestety okazal sie za duzy. Ostatnio jednak ich nie uzywam, jakos mamy inne sposoby na gre wstepna;)

Ale to nie musi być tylko do gry wstępnej. Można tak przecież czasem zjeść kolację itp. ;p No wiadomo co później się stanie ale to tylko szczegół.
Mój komplecik też jest trochę luźny, a j tak kupiłam najmniejszy ;p jestem szczupła i mam małe piersi, więc na mnie tak nie wygląda, a majteczki mogłaby włożyć osoba z dużo bardziej obfitą pupą. Ale i tak go lubię. Tzn, lubimy. smile

7 Ostatnio edytowany przez Zaintrygowana (2011-11-24 18:42:49)

seksowna sprzątaczka(Pani domu w skąpym ciuszku), kelnerka.. a może stewardessa ? tongue mojego faceta najbardziej podnieca seksowna bielizna pas do pończoch plus pończochy i cała noc gorącego seksu gwarantowana big_smile powiem Wam szczerze  dziewczyny ,że jak takie coś założe to sama siebie pociągam hahahah wink moja samoocena zwiększa się  na maxa wink polecam przebieranki  i sexyy bielizne.

8

Ja mam kilka takich strojów: pielęgniarka, sprzątaczka, uczennica, sekretarka teraz planuje zakup czegoś gwiazdkowego. Poza tym mam dużo seksownych koszulek i komplecików na noc. Mój mąż zawsze jest mile zaskoczony, choć sam też mi kupuje takie stroje, a ja czuję się mega seksownie w czymś takim. Zwykle też gdy mówię coś złego o swojej figurze mąż wybiera mi jeden z tych strojów stawia przed lustrem i wtedy widzę w jakim błędzie jestem myśląc że nie jestem seksi.

9

Zaintrygowana napisał/a:

seksowna sprzątaczka(Pani domu w skąpym ciuszku), kelnerka.. a może stewardessa ? tongue mojego faceta najbardziej podnieca seksowna bielizna pas do pończoch plus pończochy i cała noc gorącego seksu gwarantowana big_smile powiem Wam szczerze  dziewczyny ,że jak takie coś założe to sama siebie pociągam hahahah wink moja samoocena zwiększa się  na maxa wink polecam przebieranki  i sexyy bielizne.

Zaintrygowana, właśnie o to chodzi, żeby się też samemu lepiej czuć. smile

Roskalinda napisał/a:

Ja mam kilka takich strojów: pielęgniarka, sprzątaczka, uczennica, sekretarka teraz planuje zakup czegoś gwiazdkowego. Poza tym mam dużo seksownych koszulek i komplecików na noc. Mój mąż zawsze jest mile zaskoczony, choć sam też mi kupuje takie stroje, a ja czuję się mega seksownie w takich strojach. Zwykle też gdy mówię coś złego o swojej figurze mąż wybiera mi jeden z tych strojów stawia przed lustrem i wtedy widzę w jakim błędzie jestem myśląc że nie jestem seksi.

Oooo, Roskalinda, no a ja myślałam, że Ty z tych "grzeczniejszych" smile Żartuję oczywiście. smile
Ale z tym, że kilka, to mnie jednak nieco zaskoczyłaś. smile Jakieś zdjęcia z internetu? Podładuj mnie dzisiaj, bo  dzisiaj to i ja wypompowana jestem (jakkolwiek by to nie brzmiało). ;p

10

Niki bo ja taki anioł z różkami jestem. Zdjęcia szukałam stroju uczennicy niegrzecznej ale są zbyt rozebrane te na necie, a samego stroju nie ma zdjęć, jutro postaram się wstawić gwiazdkowe stroje które biorę pod uwagę.

11

Aniołek co ma różki i ogonek. smile
Na gwiazdkę dla męża w sam raz taki prezent. smile Hehe, może i jak pomyślę o takim świątecznym. smile

12

No na gwiazdkę robię mu prezent o którym wie i stwierdziłam, że jako niespodziankę po prostu kupię coś fajnego. Aniołek z ogonkiem hmmm... Może być tongue

13

Aż chciałoby się powiedzieć "mrauuu". smile

A wracając do zdjęć, to co powiecie o tym?
http://diores.pl/images/CHILIROSE/maid.jpg

14

Mnie jakoś te wszystkie pielęgniarki, czy pokojówki nie kręcą, wolę po prostu seksowną bieliznę, gorset.

15

kaisa_malene napisał/a:

Mnie jakoś te wszystkie pielęgniarki, czy pokojówki nie kręcą, wolę po prostu seksowną bieliznę, gorset.

Jakieś ciekawe propozycje? smile

16

Ja poki co nie posiadam żadnego takiego kostiumu, mam jedynie kilka fajnych kompletów bielizny, ale bez żadnych dodatkow:) no ale w najbliższym czasie na pewno zaopatrze si.e w stroj pielęgniarki, pokojówki, policjantki czy też w coś innego, bo juz od dawna poluje na takie strone, ale zawsze brakowalo mi funduszy. Teraz moze na gwiazdke zrobie niespodzianke mojemu facetowi i zamowie sobie na allegro i przebiore się smile

17

niki_82 napisał/a:
kaisa_malene napisał/a:

Jakieś ciekawe propozycje? smile

http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/0/a092.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/0/a088_red.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/l/_lb101124148_.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/h/_hh1005__3.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/h/_hh1007_.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/y/_yrs11029_.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/l/_lb101118196_.jpg
http://www.illusion.no/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/_/l/_lb101118065_.jpg

Oto moje propozycje big_smile W ogóle uwielbiam tę stronę, super bieliznę mają smile

18

Podobają mi się gorseciki i pierwsze trzy koszulki. Pierwsza z nich jest mega delikatna i seksowna, druga ma fajne połączenie dwóch materiałów, no i to "rozcięcie" jest super smile a trzecia jest mega tylko że nie lubię panterek, więc bym sobie poszukała taką czarną. smile

19

niki-82 w zupelnosci sie zgadzam z toba, gorset jest rewelacyjny, zwlaszcza czarny ;] pierwsza jest taka..romantyczna, sliczna wink a to czarno fioletowe wdzianko jest najlepsze, az zachcialo mi sie sobie cos takiego sprawic wink

20

kamcia89 napisał/a:

niki-82 w zupelnosci sie zgadzam z toba, gorset jest rewelacyjny, zwlaszcza czarny ;] pierwsza jest taka..romantyczna, sliczna wink a to czarno fioletowe wdzianko jest najlepsze, az zachcialo mi sie sobie cos takiego sprawic wink

No racja, racja, jeszcze jak się widzi tak seksownie wyglądające panie, to w moim przypadku by się chciało mieć wszystkie te wdzianka. smile

P.S. Właśnie znalazłam coś takiego: http://www.dlazmyslow.pl/grafika/foto/mia-doux/duze/miadoux_eye_produkt.jpg
Fajne, bo nawet takie "na co dzień" - tylko ciekawe jak wygląda przy mniejszym biuście. ;p

Albo jeszcze ostatnio dowiedziałam się o półbiustonoszach, przykład: http://www.images.jagna.pl/prod/AXAMI/media_49995.jpg
i http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGL7h76ao3EtAXlFkPoXMXxTj8Be38EbNjhbTjaX79rk0_NkgS

21

Te półbiustonosze jak dla mnie okropne i jak dla mnie to to samo jak mieć odkryte cycki, dla faceta nie ma pewnie tej przyjemności odkrywania, dlatego jak sprawię sobie seksowna bieliznę, bo akurat nie mam, mam tylko takie bielizny, gdzie majtki są bawełniane, staniki zwykłe, więc nic seksownego akurat, to wybrałabym pewnie to ostatnie z czerwoną wstążeczką. Bardzo ładne.

22

Też mi się nie podobają.

23

Truskaweczko, coś w tym jest, sama czegoś takiego też nie mam, tylko się zastanawiam. Zresztą, gdzieś czytałam jak dziewczyny chwaliły takie półbiustonosze.

Pawle, ale tylko te półbiustonosze czy w ogóle nic Ci się tutaj nie spodobało?
Męskie oko, może coś podpowie. smile

24 Ostatnio edytowany przez Paweł24 (2011-11-27 20:13:06)

Półbiustonosze to tragedia. Inne rzeczy generalnie też mi się specjalnie niepodobały. A popularna tzw. "bielizna erotyczna" która w pierwszej kolejności znajduje się poprzez google jest esencją NIEerotycznej bielizny.

Postaram się znaleźć coś naprawdę seksownego w necie.

PS. Wiem co mi się podoba bo widziałem to na jednej dziewczynie, a potem w przypadkowym sklepie z różnymi ubraniami.
PSS. Wg mnie tamta bielizna jest staromodna i postarza zamiast odmładzać.
I ona nie ma być elegancka (bo mam wrażenie jakby na tym się projektanci skupili) tylko sekswona.
Mi osobiście podoba się taki styl "słodkiej nastolatki".

25

Paweł24 napisał/a:

Półbiustonosze to tragedia. Inne rzeczy generalnie też mi się specjalnie niepodobały. A popularna tzw. "bielizna erotyczna" która w pierwszej kolejności znajduje się poprzez google jest esencją NIEerotycznej bielizny.

Postaram się znaleźć coś naprawdę seksownego w necie.

PS. Wiem co mi się podoba bo widziałem to na jednej dziewczynie, a potem w przypadkowym sklepie z różnymi ubraniami.
PSS. Wg mnie tamta bielizna jest staromodna i postarza zamiast odmładzać.
I ona nie ma być elegancka (bo mam wrażenie jakby na tym się projektanci skupili) tylko sekswona.
Mi osobiście podoba się taki styl "słodkiej nastolatki".

Dzięki wielkie za opinie. smile
Jak znajdziesz trochę czasu to wrzuć swoją propozycję bo ciekawa jestem bardzo.
Dzisiaj, a właściwie zaraz - po prostu zapytam męża, czy mu się jakaś propozycja podoba.

26

A teraz ja wkleję coś co znalazłam w necie, a co mogłabym założyć przed partnerem, by wyglądac inaczej niż zwykle, bardziej seksownie wink

http://img217.imageshack.us/img217/6761/bieliznaerot.jpg

a z przebrań erotycznych jakie? na pewno takie, by nie wyglądac smiesznie, by dobrze się w tym czuć, a więc chyba takie :
to jest przebranie na niegrzeczną uczennice
widzialam inne np pielęgniarki, ale to mi się bardziej spodobało

http://img337.imageshack.us/img337/8713/schoolpq.jpg

27

O, super, te dwie propozycje mi się podobają chyba najbardziej. Zwłaszcza ta górna, faktycznie seksowna propozycja - takiej jeszcze nie widziałam. Ale tą niegrzeczną uczennicę już tak i się właśnie nad nią zastanawiałam, i chyba się zdecyduję, tym bardziej, że ktoś już też podzielił moje zdanie. ;]

28

niki_82 - o kurczę! Takie stroje okropniaste? I Tobie się podobają? smile

29

Hi, hi. smile
Zgadza się, podobają mi się nawet niektóre. Zakładam takie dla swojego męża.
Tobie się nie podobają?

30

Ja mam chrapkę na kostium kobiety - kota. Gorsety również są wspaniałe, także seksowna bielizna, aczkolwiek ona jest moim codziennym elementem. Jestem również fanką sklepu Restrictionwear. Mają fantastyczne gadżety, stroje, gorsety etc.

31

niki_82 napisał/a:

Hi, hi. smile
Zgadza się, podobają mi się nawet niektóre. Zakładam takie dla swojego męża.
Tobie się nie podobają?

W wątku o modzie dużo ładniejsze skrytykowałaś. smile
Z tych na zdjęciach podobają mi się bardzo nieliczne stroje. Dla mnie strój jest niezbyt ważny, może sobie być jako element nowości, i tak go zaraz nie będzie. Tylko sam aspekt estetyki mnie tu zainteresował.
Wydaje mi się, że nie patrzysz "to ładne" i "to nieładne", ale jeszcze dodajesz do tego dużo zastrzeżeń "gdzie się tak można pokazywać". I ta sama rzecz będzie ładna albo wręcz przerażająco nieładna zależnie od miejsca. smile

32 Ostatnio edytowany przez niki_82 (2011-11-28 17:36:12)

W temacie napisałam "... do sypialni".

Stroje z innego wątku mojej osobie się nie podobały przede wszystkim do wychodzenia w takich na ulicę, zresztą w sypialni też za takimi nie przepadam, bo coś w rodzaju jeansów ściągniętych z połowy pupy nie przemawia do mnie w żaden sposób (i w żadnym miejscu oraz sytuacji).

Tutaj szukałam inspiracji na strój / kostium / przebranie / komplet do sypialni, który będzie czymś czego raczej nie nosi się codziennie na ulicy, bądź w innych miejscach.
A poza tym , taki strój to tylko dodatek.

33 Ostatnio edytowany przez kamcia89 (2011-11-29 00:04:18)

niki_82 mam taki polbiustonosz, podobny do tego, ktory wkleilas jako pierwszy, dostalam kieeedys od faceta,niestety troche sie przeliczyl hehe, bo jest za duzy. ale szczerze mowiac nie dokonca mi sie to podoba ;P te dwa wdzianka powyrzej tez sa swietne ;D

34 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-11-29 00:31:23)

Fajnie, że Wam się podoba big_smile  Od razu mi wpadły w oko. Te pierwsze coś było napisane, że około stówy, więc cena też nie tragiczna, jak się np zarabia i ma kasę. No, ale niektóre wdzianka, ktore widziałam na stronach to mnie załamały, bo wiele z nich wg mnie było takich zbyt dziwacznych,.
Oo wdzianka pielęgniarki też ok big_smile.

35

Mnie bardzo kręcą wdzianka pielęgniarki.

36

truskaweczka19 napisał/a:

Fajnie, że Wam się podoba big_smile  Od razu mi wpadły w oko. Te pierwsze coś było napisane, że około stówy, więc cena też nie tragiczna, jak się np zarabia i ma kasę. No, ale niektóre wdzianka, ktore widziałam na stronach to mnie załamały, bo wiele z nich wg mnie było takich zbyt dziwacznych,.
Oo wdzianka pielęgniarki też ok big_smile.

Ja niestety widziałam inną cenę tej pierwszej - 145 zł, i nie wiem czy jest tyle dla mnie warta. Bo do stówy bym się na nią zdecydowała, bo bardzo i to bardzo mi się podoba.

37

A to nie wiem. 145 zł to faktycznie dużo.

38

A to nie wiem. 145 zł to faktycznie dużo.

I trochę jednak za dużo jak na kilka chwil noszenia. ;p

39

Kostiumy i przebrania do sypialni powiadacie Towarzyszko smile

Tak się składa, że w ten poniedziałek zakupiłem 3x bieliznę bodystocking, dla mojej...;)

Poniżej mój wybór:

http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/3030/0/0/pl/0/templates/images/products/3030/242768c291c55937f232b166d445b621.jpg

http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/3030/0/0/pl/0/templates/images/products/3030/5868ec65eeaa6406165e3127f50ef9f1.jpg

http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/3030/0/0/pl/0/templates/images/products/3030/d61c78264759b3c4f1e5d6f3b6a053f4.jpg

Co prawda nie widziałem jeszcze tego na żywo, ale myślę, że się nie zawiodę smile Delikatna i zmysłowa zarazem, a w porywie namiętności można porwać te pończoszki big_smile Dla odważnych kobiet, bo szare myszki raczej tego nie założą.

Koszt 3 szt. ~100zł z przesyłką na słynnym serwisie aukcyjnym.

Nie lubię skóry i lateksu (gumy). Gorsety skórzane kojarzą mi się z BDSM, a nie lubię tego.
Seksowna bielizna jak najbardziej, wszelkie koronki, wstążeczki itp. elementy ozdobne. W końcu bielizna to element ozdobny kobiety, a ozdoby jak wiadomo muszą cieszyć oko tongue
Przebrania typu pielęgniarka, policjanta, mikołajka itd. też ok, ale tutaj akurat jak dla mnie nie wystarczy samo przebranie. Do tego trzeba mieć minimum zdolności aktorskich i śmiałość. Umieć choć trochę wcielić się w tą postać - zagrać, wkręcić też faceta w tą zabawę.

Takie moje typy smile

40

No, no Mareczku, odważne propozycje. smile Ja bym wybrała tylko numer 2. reszta też niezła, jednak w 1 i 3 bym się nie wcisnęła, z racji tego, że nie lubię takich dużych obszarów ciała zakrywać jednym elementem.  Nie wiem czy się zbyt jasno wyraziłam. ;p

41 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-11-30 21:00:52)

Ja też wybrałabym numer 2 z tych 3 propozycji.
3 sztuki ok 100 zł? To się akurat opłaca.
Hmm, w lateks raczej też nie chciałabym sie ubrać wink
Co do przebrań, to tak, fajnie by też było poudawać taką pielęgniarkę, tu też musiałabym na pewno się przełamać, wiadomo, że nie wstydzę się swojego faceta, lecz jednak boję się, że wybuchnęłabym śmiechem, no ale wiadomo jak to bywa wink.

42

Hm, początkowo myślałam, że jest to cena z jedną sztukę. ;p

Dzisiaj znalazłam coś takiego. big_smile
http://esensa.pl/data/gfx/pictures/large/6/8/2086_1.jpg
I jeszcze:
http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/3164/0/0/pl/0/templates/images/products/3164/19-4138_0.jpg
Pierwszy mnie trochę rozbawił, prędzej bym to założyła na jakiś bal przebierańców. smile
Ale druga opcja mi się spodobała bardziej. ;]

43

Mam dokładnie takie same odczucia. Pierwsze mnie rozbawia, drugie za to jest dla mnie OK smile.

44

niki_82 - z ostatnich drugi faktycznie jest ciekawy. Ale cała ta bielizna erotyczna jest wciąż mniej erotyczna od zwyczajnej ciekawej bielizny. Takie odsłanianie na siłę. wink

45

Nic na siłę. smile

46

niki_82 napisał/a:

Nic na siłę. smile

A właśnie że na siłę. Paski i przezroczyste. Potem już tylko udziwnianie kroju. smile

47

niki_82 moge sie pochwalic, mam identyczna bielizne ze zdjecia numer 2 wink dostalam od mojego narzeczonego...sliczna jest, do tego pociagajaca, ale ma w sobie cos niewinnego wink

co do 3 kostiumow powyzej tez wybralabym drugi, moja kolezanka pracuje na stoisku z rejstopami i maja takie rzeczy w sprzedazy, cena 100 zl za 3 sztuki jest super bo tam w sklepie jedna kosztuje ok. 80 zl.

48

Jeszcze się trochę rozejrzę i jak nic nie znajdę to tą właśnie zamówię. smile

49

Cześć dziewczyny.

Ostatnio się zastanawiałem nad podobnym prezentem dla mojej Pani, ale kompletnie nie wiem, czy kupię odpowiedni. Gust i upodoboania mniej więcej znam, ale nie wiem jak miałbym dobrać rozmiar? Nie znam się na tym. Jak kupię za duży albo za mały, to się zrobi głupia sytuacja przecież.

Muszę znać rozmiar np talii, biustu itp? Chciałbym, żeby jednym z prezentów dla niej, (a właściwie dla mnie:P) był taki kostium.
Zdążyłbym jeszcze do 6 Grudnia.

50

Tommy, nie wszystkie modele wymagają precyzyjnej znajomości obwodów Twojej lady smile Chociażby ostatnia fotka Niki - praktycznie nie ma szans, żeby toto było za małe lub za duże. Podpytaj dziewczynę (lub sam sprawdź na metkach jej ubrań), jaki rozmiar nosi. A resztę Ci podpowiedzą miłe panie w sklepie.

51

Dokładnie: po prostu podkradnij jej stanik, spodnie etc i sprawdź jaki nosi rozmiar smile

52

Ale ja głupi jestem hehe, o metkach zapomniałem tongue. Dwa dni się zastanawiam, jak sprawdzić rozmiar nie pytając jej o to heh. Dzięki dziewczyny.A podoba mi się wszystko, co tutaj pokazałyście, więc nie wiem co wybiorę, jak każdy taki kostium, krew gotuje.

53

Hehe, i jak Tommy zakupy idą? Wybrałeś już coś? Poradziłeś sobie? smile

54

Nigdy nie miałam takiego kostiumu, ale kto wie... Mam  za to kilka kompletów prześwitująca haleczka i stringi. Mój mężczyzna to lubi;)

55

niki_82 napisał/a:

Przeglądam różne kostiumy i nie wiem co wybrać. Wszystko co oferują, to jakiś kosmos jest. Jak ja mam coś wybrać, skoro to wszystko jest cholernie seksowne. Tego wszystkiego, to już się oglądać nie da hehe:P.
Gdyby to miały być części do motocykla, to nie ma problemu, ale tutaj to nie jest prosta sprawa. Ale chyba kupię coś dwuczęściowego, tylko nie wiem jaki kolor i w ogóle ehh.

56

tommy88 napisał/a:
niki_82 napisał/a:

Przeglądam różne kostiumy i nie wiem co wybrać. Wszystko co oferują, to jakiś kosmos jest. Jak ja mam coś wybrać, skoro to wszystko jest cholernie seksowne. Tego wszystkiego, to już się oglądać nie da hehe:P.
Gdyby to miały być części do motocykla, to nie ma problemu, ale tutaj to nie jest prosta sprawa. Ale chyba kupię coś dwuczęściowego, tylko nie wiem jaki kolor i w ogóle ehh.

A myślałam, ze tylko ja się nie mogę zdecydować. ;p

57 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-12-11 11:07:35)

ja długo się wahałam jeśli chodzi o bodystocking (nadal żadnego nei mam) jakoś nie jestem do końca przekonana, czy to do mnie pasuje, ale pewnie kiedyś spróbuję wink co do przebrań - ostatnio kupiłam śnieżynkę LINK USUNIĘTY i jest świetna, bardzo delikatna, gustowna, elegancka. mam też parę bardziej klasycznych modeli - gorsety i haleczki, mój mąż bardzo lubi, jak ich "używamy" wink

58

A teraz ja wkleję coś co znalazłam w necie, a co mogłabym założyć przed partnerem, by wyglądac inaczej niż zwykle, bardziej seksownie wink

http://img217.imageshack.us/img217/6761 … naerot.jpg

a z przebrań erotycznych jakie? na pewno takie, by nie wyglądac smiesznie, by dobrze się w tym czuć, a więc chyba takie :
to jest przebranie na niegrzeczną uczennice
widzialam inne np pielęgniarki, ale to mi się bardziej spodobało

http://img337.imageshack.us/img337/8713/schoolpq.jpg

Pierwszy strój bardzo ładny i się podoba. Ten drugi - uczennica to wcale. Oba stroje wymagają chyba jednak odpowiedniej figurki. Niemniej, fajnie, że koleżanka pokazuje śliczne stroje nocne.
Ja jestem zwolennikiem fioletu, różu i czerni, za czerwienią nie przepadam. Osobiście - uwielbiam jak pani ma koszulkę nocną - coś w stylu poniżej -
http://img807.imageshack.us/img807/6360/pina.jpg
Naturalnie, pasuje do figurki i jest sexy.

59 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-12-11 00:06:06)

No wiem, ja mam na pewno sporo kg więcej niż przedstawione panie, tylko pokazuje co mi się podoba. A czy mi by pasowało czy innej kobietce to wiadomo, że inna sprawa big_smile Nie zmienia to jednak faktu, że czasem fajnie wykombinować w sypialni coś, by wyglądać inaczej wink I ma do tego każda kobieta prawo, nie musi mieć figury modelki. A inwencja bardzo się liczy smile a poza tym po wpisaniu bielizna erotyczna zawsze te bielizne pokazują na takich sylwetkach, ale wiadomo, że można zamówić większy rozmiar big_smile

Fajne, że number one się podoba tongue.
Twoja koszulka też fajna i kolorek mi się podoba.
Śnieżynka też mi się podoba, mój ulubiony kolorek- błękit big_smile

patrzcie, przebranie czerwonego kapturka, zabawne nieco big_smile

http://img854.imageshack.us/img854/7158/czerwonykapturek.jpg

jak ktoś lubi lateks, bo ja nie bardzo, to znalazłam coś takiego i na stronie wyświetla, że tylko 55 zł
[trzeba wpisać w google hot lady to wyświetli tę stronę]

http://img40.imageshack.us/img40/1787/616if.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i sory że takie małe, ale tu nie dało się inaczej   i ten komplet się nazywa vamp set.

60

Hehe, ten czerwony kapturek fajny jest. Tylko mógłby być trochę bardziej skomplikowany, bo super się wtedy rozbiera.

61

Ten od Zico podoba mi się. Ale bym osobiście wolała całą czarną. A od Truskaweczki tym razem niezbyt.

Dzisiaj na przykład znalazłam taką pielęgniarkę. http://incitari.pl/hurtownia/bmz_cache/f/f3a1769e95fd408e9fbe3b6e15d87e4a.image.150x255.jpg

62

Tak, wiem, ja te kostiumki wstawiłam, ale one za bardzo mi się nie podobają, po prostu kapturek mnie rozbawił nieco, a ten drugi nie jest dla mnie super, ale jest tani, więc wstawiłam, dobre jak ktoś lubi lateks.

Co do tej pielęgniarki to nawet ciekawe wink

to też wg mnie nie jest złe:

http://img842.imageshack.us/img842/3043/pielegniarka.jpg

63

Oj nie, tylko nie służba zdrowia!:P Źle mi się kojarzy hehe.

64

tommy88 napisał/a:

No w sumie, w naszym kraju to faktycznie może się źle kojarzyć czasami. smile Chyba, że masz inne powody.. ale nie wnikam. smile

65

niki_82 napisał/a:
tommy88 napisał/a:

No w sumie, w naszym kraju to faktycznie może się źle kojarzyć czasami. smile Chyba, że masz inne powody.. ale nie wnikam. smile

Powody to ja mam- Moja mama to służba zdrowia hehe.

Zdecydowanie wolę Wasze wcześniejsze prozpozycje, jak coś znajdziecie jeszcze ciekawego, to możecie wstawić, może się zainspiruje jeszcze do kupna.

Posty [ 1 do 65 z 130 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kostiumy i przebrania do sypialni :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024