Witam mam problem i to nie tylko mój, ale również mojego męza i córki. Odkąd pamiętam zdarzało się, że wydawało mi się coś się dzieje w nocy. Wydawało mi się , że lunatykuję. Ostatnio co noc zdarzają mi się takie sytuacje, że kłócę się z mężem, że szafa stoi krzywo (oczywiście nic takeigo nie ma miejsca). Mam często przeswiadczenie, że zapomniałam o jakiś dzieciach- pracuję w szkole- i one sa w nocy na zewnątrz i nie wiedza gdzie iść. czasami wydaje mi się, że ktoś inny śpi obok mnie, albo na mniejscu mojej córki. Jeżeli mąz sie przebudzi powie mi , ze jutro porozmawiamy na ten temat, często wtedy się kładę i zasypiam . Ostatnio nawet budzę go specjalnie i pytam czy to jest prawda, czy onamy. mam wtedy pewność i mogę iść od razu spać. Nie wiem co mam robić, bo budzę męża. mam nadzieję, że w tych sytuacjach nigdy nie zrobię nic głupiego, bo dodam, że nie zawsze mam świadomość, że coś takiego robię. Prosze może Wy też coś takiego mieliście? wiem, że jest coś takiego jak hipnogagi? myslicie, że to to? A może to jaka depresja, czy nerwica?
Temat: Omamy senne
Zobacz podobne tematy :
Odp: Omamy senne
Ja tez to mam,założyłam podobny temat wiec podepnij sie moze nazywa się "Omamy hipnagogiczne i hipnopompiczne"
Znam twój "ból" bo mnie tez sie to zdarza