Podoba mi się chłopak ze studiów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się chłopak ze studiów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Podoba mi się chłopak ze studiów

Mam nadzieje na samym początku, że nigdy tu nie trafi i tego nie przeczyta:)

U mnie sytuacja wygląda tak, że podoba mi się jeden chłopak ze studiów smile
Bardzo dobrze mi się z nim rozmawia i w sumie każdy zjazd jaki jest spędzam w jego towarzystwie smile
Jak mu dać do zrozumienia, że może kiedyś chciałabym coś więcej.
Mamy razem w tym roku jechać na wakacje - chociaż nie wiem czy wypali .
Ostatnio często z nim rozmawiam na skype - ale i tak wole w realu tongue
Bardzo nie lubie się z nim rozstawać...
Chłopak się bardzo dobrze uczy i jest zdolny na dodatek bardzo inteligentny xD
Opracowuje mi pytania do egzaminu - i nie chciałabym tego popsuć tongue

Boje się, że jeżeli coś z nim zacznę to się popsuje ...a wiem, że potem się już nie da tego odbudować

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podoba mi się chłopak ze studiów

nie zakladaj,ze cos zepsujesz! smile

mysle,ze wspolne plany moga  Tobie pomóc, moze zapros go do siebie... na kolacje.ot tak. skoro ze soba rozmawiacie czesto to macie wspolne tematy-wiec taka kolacja nie zaszkodzi, a mozedac mu do zrozumienia.
Tylko nie mam na mysli wina i mega specjalnosci kuchni chinskiej smile nie wiem, zamow pizee,zeby wygladalona luzackie spotkanie i nie przerazilo go smile

dasz rade! smile

3

ja jestem taka że pierwsza bym zaproponowała piwo. spróbuj!! tak poderwałam swojego narzeczonego smile bo wstydliwy był cholera nie w tym miejscu co trzeba smile i czekałam miesiąc na zaproszenie na piwo sam na sam i się nie doczekałam i sama to zrobiłam smile

4 Ostatnio edytowany przez Katie (2009-01-21 22:18:21)

w sobote już uzgodnilismy, że idziemy na pizze zamiast na wyklady tongue i rano standard na kawe xD
jedynie pojdzie ze mna po wpisy dla mojej grupy tongue i na jeden egzamin ma iść ze mna tongue nie chce go zapraszać do siebie xD
zaraz rodzice by się wypytywali xD

edit :

jak go zaproszę na piwo jak sama nie mogę pić w szkole tongue
a on mieszka z 40 km ode mnie tongue wiec jedno by musiało nie pić tongue

5

mówiłam o piwie bo to tak fajnie brzmi,ale kawe będziecie mogli oboje się napić.

6

no to fajnei ze sie umowiliscie!wspolne wyjscia, rozmowy bardzo zblizaja do siebie ludzi smile

7

ja już wiem, że nic z tego nie bedzie xD
szkoda mi to psuć chyba

8

a tam zaraz nic nie bedzie! skad wiesz?
marzenia sie spelniaaaaająąa! tylko mocno,mocno,mocno w nie wierz,trzymaj kciuki co sił,oczy zamknij też smile

9

Katie napisał/a:

ja już wiem, że nic z tego nie bedzie xD
szkoda mi to psuć chyba

Dziewczyno wyluzuj smile dobrze radzę:) Im bardziej się stresujesz i angażujesz w to wszystko tym bardziej psuje szanse na to że wyjdzie

10

Katie trochę więcej optymizmu i wiary w to, że może Ci się udać smile i że tego nie zepsujesz smile
Im częściej myślisz, że możesz wszystko zepsuć to szanse na to, że tak się właśnie stanie - wzrastają. Wtedy to nic innego jak samospełniająca się przepowiednia.
Nic się nie denerwuj, uśmiechnij się i działaj smile Jedyne co może Ci najbardziej przeszkadzać to emocje - zwykle pod ich wpływem mówi się dziwne rzeczy tongue Więc nie daj się im ponieść smile

Poza tym fajne takie wspólne "wagary" (mam na myśli tą pizze, na którą się umówiliście) big_smile
Baw się dobrze smile

11 Ostatnio edytowany przez Katie (2009-01-22 10:04:25)

heheh xD wiem ze fajnie razem wagary xD
tylko jedna sprawa mnie zastanawia xD jak dojdzie potem do rozstania kto mi bedzie opracowywał pytania xD
majac chłopaka moge tez duzo stracic w tym co chce osiagnac xD
Może wydać wam sie to głupie ale jak bede z kims to zranie jednego co jest we mnie zakochany... a lubie go. Zresztą czesto go potrzebuje.
Drugi koles tez chce cos ze mna ale u mnie to jest tak 50/50  -  czasami mam jakis problem z czymś to zawsze moge do niego się zwrócić. Nie wiem jakby to bylo gdybym z kims była. Pewnie by był foch xD
Trzeci chłopak daje mi nuty przed premiera ... wtedy może sie wqurzyć i przestanie mi dawac.  A one mi są czesto potrzebne. Tym bardziej,że jest o mnie jeszcze czasami zazdrosny i nie za bardzo chce zebym z kims byla .
I pewnie jak cos zaczne z tym chłopakiem ze studiow to popsuje tak jak ostatni zwiazek i dojde do wniosku, że w/w powody są dla mnie ważniejsze ...
Moze troszke nie w porzadku do tych innych chłopaków jestem ale żeby osiagnąć cel tak musze.

12

Widzę u Ciebie mega egoistyczne podejście do znajomości - wygląda na to, że nawiązujesz znajomość tylko dlatego, że dana osoba może Ci coś dać... Chyba nie na tym cała rzecz polega.

13

ale to strasznie patrzysz na dobro swoje kurde jeszcze nie spotkałam takiej dziewczyny która sie w kim podkochuje i chce z nim być a z drugiej strony patrzy co straci przesto  bardzo dziwne .ale ci powiem z innej bajki żę jak tam ci koledzy cie tak lubia jak ty myslisz to napewno sie nie obraza

14

Katie, dlaczego tak wykorzystujesz biednych chłopaków ? Oni do Ciebie ze szczerym sercem a Ty tylko czekasz na korzyści jakie osiągniesz ze znajomości z nimi...

15 Ostatnio edytowany przez Danusia (2009-01-22 17:50:54)

Katie- na kawkę owszem- ale nie zamiast wykładów- a raczej po nich.Bo jeszcze chłopaka sprowadzisz na złą drogę...haaaaaaa Dziewczyno- skoro się razem uczycie to nie mów,że nie masz okazji by "wybadać" gościa.Bo chęci- to muszą być - ale z obu stron.Jednak  interesowność nijak się ma do stosunków damsko-męskich o podłożu  osobistym.Przecież to normalne,że dla kumpli jesteś miła- tylko coś mi się wydaje,że Ty doszukujesz się czegoś za coś.A tak wcale nie musi być.Tylko to też nie na zasadzie ,że jesteś tylko .... biorcą.Postaraj sie też być .... dawcą i zrewanżuj się choć od czasu do czasu własnymi  notatkami,opracowaniami..... i czym tam jeszcze możesz.

16 Ostatnio edytowany przez impresja (2009-01-22 20:02:53)

Eee ja to tak bym nie mogła. Lepiej daj mu spokój i zostańcie znajomymi, bo nie ma po co ranić później chłopaka jeśli na prawdę potrafisz z tak egoistycznych pobudek jeszcze sie w ogóle zastanawiać czy chcesz czegoś więcej.  Takie moje zdanie.

17 Ostatnio edytowany przez Katie (2009-01-22 20:05:04)

Danusia ja kolesia już wybadałam xD Fajny jest xD
Lubie ich ale nie moja wina, że nie potrafię im odwzajemnić uczucia ...
Nie chcę się zmuszać do uczucia i być z kimś bo ktoś chce ...
Np sytuacja z dzisiaj ... powiedziałam koledze, że go lubię ale nie czuje już zauroczenia jak kiedyś... konsekwencja : Użytkownik Zablokowany hmm
Nie chce tu nikogo zranić ... zawsze chce tylko stosunki koleżeńskie ale nie zawsze tak wychodzi ...

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podoba mi się chłopak ze studiów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024