Witam serdecznie. Przy badaniu moczu pojawiła mi się bakteria w ilości 10^5 o nazwie klebsiella pneumoniae. Czy ktoś miał coś takiego? I jak się leczył? Czy wystarczyły wizyty u lekarza ogólnego? Czy lepiej odrazu do specjalisty? Czy ktoś wie czy jest szansa to wyleczyć w miarę skutecznie? Bardzo proszę o jakąś odpowiedź. . .
jesli to bakteria, to będzie trzeba leczyć układ moczowy. to chyba nic strasznego, myślę, że jakieś tabletki na zapalenie układu moczowego wystarczą np. z żurawiną. ale lekarzem nie jestem i nie lecz się sama! idź do lekarza ogólnego, a na pewno wszystko od razu ci wytłumaczy
Ciezko to wyleczyc wiec mysle ze bez lekarza sie nie obejdzie.Moja córka miała ta bakterie i dostawała zinnat
4 2011-11-24 15:53:31 Ostatnio edytowany przez miśka1234 (2011-11-24 15:55:23)
No właśnie jak długo to się leczy? Jutro rano idę do Lekarza internisty miejmy nadzieję, że dostane coś co w końcu mi pomoże. Jak długo Twoja Córka brała ten zinnat?
aha i ciekawe jak w takim wypadku z tabletkami anty? Czy będę mogła brać nadal czy dodatkowo się zabezpieczać? Zresztą jutro wszytkiego się dowiem , tzn przynajmniej zapytam ![]()