Zastanawiam się jak to jest być z kiś takim. Jacy oni są na co dzień? W towarzystwie są niepoprawni, jest z nimi wesoło, bo gadają śmieszne głupoty, a w domu? Jak to wygląda 'od kuchni'? Jacy są dla swoich partnerek, czy można im zaufac? Potrafią się wiązać czy raczej wola swobodę? Jakie kobiety lubią: spokojne czy raczej szalone tak jak oni? Wiem, że często takie osoby są mało sentymentalne. Jaki ma to wpływ na związek? Ogolnie: Jakie są ich zalety a jakie wady?
tanczacawdeszczu
dla każdej z nas nasz partner jest "szalowym" zakręconym facetem;)
Jak wygląda taki związek od kuchni???
Zapewniam Cie ze zupełnie inaczej,niż oglądasz w komediach romantycznych;)
![]()
tanczacawdeszczu
dla każdej z nas nasz partner jest "szalowym" zakręconym facetem;)Jak wygląda taki związek od kuchni???
Zapewniam Cie ze zupełnie inaczej,niż oglądasz w komediach romantycznych;)
A jak wygląda w komediach romantycznych? Cos malo takich ogladam
tanczacawdeszczu
szczerze to ja tez mało oglądam komedii...bo moje życie to jedna wielka komedia;);)
tanczacawdeszczu
szczerze to ja tez mało oglądam komedii...bo moje życie to jedna wielka komedia;);)
A to ciekawie musisz miec;)
Majac w domu wariata,bo nie nazwę go "szalonym" facetem życie jest kolorowe.
Nie wiem czy w Twoim wątku chodzi Ci o to co taki facet robi w domu,ale mój na moje "ente" urodziny zamówił posłańca z kwiatami i tortem do domu brakowało tylko orkiestry dętej;)
No rocznice sam zrobił kolacje("nie wnikam z jakiej knajpy przywlókł żarcie;)",wszędzie stały świecie,mnóstwo świec....i co nie masz wrażenia,ze jesteś w komedii romantycznej?
Nie no na poważnie teraz,nie wiem czy to jest typ szalonego czy wariata;)
;)
Majac w domu wariata,bo nie nazwę go "szalonym" facetem życie jest kolorowe.
Nie wiem czy w Twoim wątku chodzi Ci o to co taki facet robi w domu,ale mój na moje "ente" urodziny zamówił posłańca z kwiatami i tortem do domu brakowało tylko orkiestry dętej;)
No rocznice sam zrobił kolacje("nie wnikam z jakiej knajpy przywlókł żarcie;)",wszędzie stały świecie,mnóstwo świec....i co nie masz wrażenia,ze jesteś w komedii romantycznej?Nie no na poważnie teraz,nie wiem czy to jest typ szalonego czy wariata;)
;)
ale masz super:) tez bym tak chciala. Mój jest za spokojny na takie pomysly... wiekszosc czasu spedza przy grach komp, albo przy ksiazce. chyba troche mi sie nudzi i stad to pytanie
tanczacawdeszczu
Wiesz komputer zawsze można wyeliminować.
Słuchaj jak Twój nie myśli to pokaz mu co ma robić,robiąc mu kąpiel w świecach ![]()
Moze podłapie czego pragnie jego kobieta;)