Witam! Mam chłopaka od 3 lat, którego bardzo kocham i robie dla niego wszystko. Jednak on ciągle ma jakieś wątpliwości i robi sobie przerwy. Pół roku temu po takiej przewie zostawił mnie, natomiast po dwóch miesiącach wrócił gdyż stwierdził że nie potrafi bezemnie żyć i mnie bardzo kocha. Ostatnio znów wystąpiły u niego jakieś watpliwości i znów zrobił sobie przerwe. Boje się że znow mnie zostawi tak jak tamtym razem. Nie wiem co mam robic, nie moge normalnie funkcjonować
. Czy on mnie kocha i zalezy mu na mnie ? Prosze pomożcie mi bo nie wiem co mam robic ![]()
robie dla niego wszystko.
Tutaj masz odpowiedź. Jeśli będziesz robić wszystko dla faceta, na pewno go przy sobie nie utrzymasz. Ciężko jest utrzymać uczucie i szacunek dla osoby, o której wiemy, że będzie na każde nasze skinienie.
Swoją drogą nie napisałaś, jakiego rodzaju wątpliwości nękają Twojego faceta.
Masz rację, jak robisz dla niego wszystko, jak się na wszystko godzisz to znaczy że on czuje że Cię zdominował, musisz mu pokazać że jak zrobi kolejny raz ten sam błąd to nie będziesz taka dobra już, bo niby dlaczego masz być milutka po takim czymś. On Cię rani, pokaż mu że to zabolało, jak z Tobą zerwie i będzie chciał wrócić to okaż wątpliwości nawet jak będziesz bardzo chciała powrotu. Niech wie że jak zrobi to po raz trzeci to nie będzie powrotu. Teraz Ty zacznij dominować, pokaż że masz uczucia a on je rani i niszczy Twoją dobroć...
hej:) ja też robiłam dla niego wszystko -źle na tym wyszłam ,bo w końcu kopnął mnie w tyłek....co mi na dobre wyszło ,bo byłam tak ślepa,że nie zauważałam jak on mnie strasznie traktuje ,nie dawaj sobą pomiatać!! on nie jest jedyny!!pozdrawiam